Snubní prstýnek

Holkyyyy :)))) co říkáte na tenhle prsten? http://www.zlatnictvi-sperky.com/imag...
Odpovědět
1
2
Tak ten je luxusní :-) Budeš si kupovat sama či co? :D kolik stojí?
Odpovědět
Ale, dávám typ mému "švagrovi" pro mou sestru :D a cena se odvíjí dle toho s jakým kamínkem to chceš, jestli s zirkonem nebo briliantem (u těch zase záleží na ct) :)
Odpovědět
Ten je nádherný ☺
Odpovědět
Teda, ale mají tam hezký výběr prstýnků ale i jiných šperků. Škoda, že nemám segru ktera by mohla popíchnout toho mého :D :( tak mu to budu muset asi předhodit přímo, Vánoce is coming, tak bude mít alespoň o starost méně :D
Odpovědět
To teda jo :-) a právě skoro švagr chce požádat moji sestru o ruku, tak pro ni hledá nějaký prstýnek a poprosil mě o radu. Tak hledám hledám..ale tenhle mě dostal :-) Tak jsem chtěla vědět názory ještě druhých, jestli to není jen z mého pohledu :D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se inspirovat i na našich stránkách :) věřím, že se Vám alespoň jeden prsten zalíbí .. Mějte se hezky! Dita
Odpovědět
Profilova fotka
je moc krásný, popravdě mě kdyby přítel požádal i bez prstýnku, tak bych mu řekla ano, pro mě ten prstýnek nebyl to hlavní, i jsem mu řekla ať za něj zbytečně neutrácí, ale utratil :)
Odpovědět
Je super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se moc líbí. :-)
Odpovědět
Zdravím vás, dámy. Chtěl bych Vás požádat o radu. Chtěl bych přítelkyni požádat o ruku a mám vybraný takový malý skvost. Ale Ona vůbec netuší. A tak bych chtěl znát váš názor, zda by se líbil vám, kdyby vám ho přinesl přítel domů s žádostí o ruku..... http://snubni-prsteny.zlatnictvi-sper... Předem děkuji za názor.
Odpovědět
@kratochvilek Je krásný, ale třeba na mě je moc komplikovaný. Ale májí tam i jiné skvosty. Ono záleží co tvoje budoucí snoubenka nosí za šperky :)
Odpovědět
@kratochvilek je krásný ale jak píše @lenkam499 záleží co má řada tvoje přítelkyně .Já osobně mám rada jednoduche šperky :)
Odpovědět
Článek se načítá
@kratochvilek Zkus to od ní třeba nějak nenápadně vyzvědět až půjdete třeba nakoupit nebo se zeptat nějaké kamarádky. Ze zkušenosti vím, že se to vyplatí :)
Odpovědět
@elkoo11 Já mam podobný, na ruce vypadá něžně a originálně. Je od Rydla.
Odpovědět
podle me neni dulezite jaky, ale kdo ho dava :-) muj pritel vybral tento a ja jsem spokojena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kratochvilek Mně kdyby partner přinesl prsten za 44 tisíc, tak ho nejspíš přerazím vejpůl. :-) Ale jinak - jak psaly holky - záleží na individuálním vkusu.
Odpovědět
Já bych vybrala prstýnek tak, aby byl podobného druhu, jaké přítelkyně nosí. Obzvláště, pokud nosí třeba jednoduché, tak bych nevybrala složitý i kdyby se ti kdovíjak líbil. Experimentovat se zásnubním prstenem bych raději nedoporučovala.
Odpovědět
Profilova fotka
@matuskaa11 jestli máte telku přes satelit a naladěný na astru tak nech běžet kanál juwelo.tv tam mají furt nějaký prstýnky třeba ho to trkne... Nebo pokud si do Re rozumis/vycházíš s některým z jeho kámošů tak mu řekni ať mu řekne že si ženská na vdávání...
Odpovědět
Profilova fotka
@elkoo11 tak mě se třeba nelíbí, nemám ráda asymetrii navíc ten kámen by mi nedalo pokoj že se třeba časem z usazení uvolní, ale to je o tom co se komu líbí, pokud máte se sestrou podobný vkus tak se jí taky bude líbit.
Odpovědět
Profilova fotka
@kratochvilek tak ten by asi nebyl moc na každodenní nošení, usazení kamenů může o vše možné zachytávat, v mezera ho se bude bohužel usazovat nečistota... Spousta žen a dívek dává přednost solitér imunitní kamenu a pokud chce člověk dobře investovat balík tak koupí styl Cartier,nebo jak tu děvčata předtím ukazovaly... Nebo typ prstenu jaký dostala od Charlese lady Di... Safír s brilianty okolo, klasika je klasika
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych snubní prsten nosit na stejném prstu jako zásnubní, myslíte si, že je blbé mít snubní prsten s kamínkem, když bude u zásnubního prstenu, který samozřejmě kamínek má? Pro představu posílám svůj zásnubní a pak snubní, které se nám zatím líbí.
Odpovědět
:-)
Odpovědět
Holky tak švagřík ho nakonec bude kupovat :-) těším se na sestru, co na to bude říkat :-) snad se ji ude líbit..ale myslím, že to bude brát spíše jen jako takový bonus k té žádosti :-)
Odpovědět
@stephansbride Wow,Vy se v tom asi vyznáte. Když se nad tím zamyslím, tak máte určitě pravdu. Je pravda, že v této chvíli nepřemýšlím zrovna prakticky! Ale určitě si Vaše poznatky vezmu k srdci. Děkuji. ;-)
Odpovědět
@zoe_se_vdava Moje přítelkyně je velmi skromná a proto si jí tak važím. Když by se dozvěděla tu cenu, tak by mě asi taky přerazila :-D . Ale já bych jí chtěl požádat o ruku něčím velkolepým a výjimečným a to si myslím, že právě šperky od \Stocha jsou. Nemyslíte?
Odpovědět
http://t.jared.com/en/jaredstore/enga.... Ja mam tenhle;) Líbil se mi hlavne styl.
Odpovědět
@leellaahh Ale je teda dost drahej;(
Odpovědět
Profilova fotka
@kratochvilek ahoj prstynek je nadhernej ,jestli firma dela na zakazku ,nebo pokud ma na vyber vic kusu ,zkusila bych vybrat stredovy kamen vyssi kvality a barvy pr. aspon SI/G nebo VS/G za ty penize uz se da poriditpekny kamen lepsi nez H barvy.Pak poud neni vylozene zdobna a romanticka,ale spis sportovni a elegantni rozmyslela bych ty male kameny okolo,navic se takovy prsten hur velikostne upravuje.Jinak jsi uzasny ,ze chces partneeku pozadat o ruku tak krasnym hodnotnym prstenem,ktery ma potencial byt pozdeji rodinnym sperkem a muze jej nosit opravdu cely zivot.Myslimze jsi vybral sperk vhodny k zasnubam.
Odpovědět
@elkoo11 ja mam uplne ten samy! :) vzdycky jsem touzila po klasickem zasazenem 1 kameni, ale (ted uz) manzel vybiral hlavne tak, aby to byl prakticky a nikde se nezachytaval :-D a je pravda, ze o nem ani nevim, kolikrat se leknu, jestli je vubec na ruce. Nosim ho uz dva a pul roku porad (nesundavam ho) a stale jako novy, tak snad i ta kvalita za tu cenu tam je ;-)
Odpovědět
@barca1990 ja je nosím taky tak;)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?