Snubní prstýnek ve tvaru V, máte některá?

Profilova fotka
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám zásnubný prsteň s diamantom v tvare srdca, čo sa prenáša do tvarukrůžku na ruke (důfam, že je to zrozumiteľne napísané) a chcela by som ho nosiť na jednom prste s obrúčkou. V zlatníctve mi radili 2 možnosti: 1. spraviť si výrez do obúčky podľa zásnubného prsteňa, tým pádom by obrůčka nevyzerala pekne samotná, 2. zbrúsiť spodok zásnubného prsteňa, aby bol nad obúčkou (nepáči sa mi alternatíva zbrusovania prsteňa, mám pocit, že by som si dobrovoľne nechala znížiť hodnotu šperku)...našla som, ale tretiu možnosť a to snubák v tvare V na weboch amerických zlatníctiev, netuším, či to tu niekto robí, nestretla som sa s tým zatiaľ, vedel by mi niekto poradiť? Máte skúsenosť s výrobou takého prsteňa na zakázku? Boli ste spokojné? ďakujem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zásnubní prsten na zakázku od Pana Pluhaře z Prahy, dělal ho podle fotky, udělá Vám cokoliv;-) Bude ale určitě potřebovat ten Váš zásnubní, aby k sobě pěkně pasovaly.
Odpovědět
atelier zlatý slon dělá i podle obrázku nám dělají (14. si je máme vyzvednout, tak ještě nevím jaké budou) prstýnky jako kombinaci dvou co mají sami v nabídce, prostě vždy to je na míru tak gůgluj, ať nedávám kontakt a zkus jim poslat fotku, jestli vyrobí
Odpovědět
Profilova fotka
Něco podobného jsem také dělal. Je to zachycené v tomto fotoblogu: http://www.beremese.cz/catalog/vendor... Nicméně můj osobní názor je, že kdy máte 2 či více prstenů na ruce, která není nikdy v klidu, tak se pohybují i prsteny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?