Snubní prstýnek na prostředníček, co říkáte?

Co říkáte na koupi prstýnku na prostředníček místo na prsteníček? na prsteníčku mám zásnubní prstýnek a dva prstýnky na jednom prstu nechci! Máte někdo prstýnek na prostředníčku, či jiném prstu?
Odpovědět
Tak já jsem si právě zásnubní po svatbě přehodila na prostředníček, aby to bylo tak jak má a můžu mít snubní na prsteníčku :-)
Odpovědět
no to já si nepřehodím, protože mi na prostředníček nevleze :-) a na druhou ruku si ho dát také nechci, protože tam mám prstýnek k 18 narozeninám od rodičů a krom toho, že si ho vážím, tak se mi moc líbí a do šuplíku ho dávat nechci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takže to nevadí když mi nastávající ženich navlékne snubák na pravou ruku? mám nějaký divný prsty jelikoíž prstínek z levé ruky nedostanu na pravou :( a na jiný prst ho také nenavléknu
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zásnubní také na prostředníčku abych je potom mohla nosit současně...:-)
Odpovědět
moj nazor je, ze snubny ma prednost...takze asi by som si dala zvacsit zasnubny a supla ho niekam inam...prstenik je podla mna pre "manzelsky" prsten....ale v konecnom dosledku sa aj tak rozhodni/rozhodnes sama....a myslim si, ze uz si sa rozhodla ;-)
Odpovědět
@bajana ach jo :-), já bych si ho nechala zvětšit kdyby to šlo, ale už to nejde, protože už ho mám zvětšovnaný a paní mi v obchodě řekla, že by mi pak už z toho vypadly kamínky. Ale jinak ano, jsem rozhodnutá si ho nechat dát na prostředníček, aspoň, až mi prsty napuchnou (což je každé ráno), tak mi zůstane ten snubní a budu ho moci dát na hubenější prst. Co vím, tak pak starším ženám prsty napuchnou, zvětší se a nemohou prstýnek nosit.
Odpovědět
Profilova fotka
Správně by se měl nosit zásnubní prsten na pravém prsteníčku. Potom ani není třeba řešit kam se snubním prstenem a nebo dávat jeden z nich na prostředníček :)
Odpovědět
Profilova fotka
@janebee tak to jsem nevěděla.. a ani přítel to nevěděl a tak mě změřil prst na levé ruce a prstýnek koupil na levou.. a já ho na pravou nedostanu :(
Odpovědět
a já mám za to, že Poláci to mají zase obráceně. Zásnubní nosí na levém prsteníčku a snubní na pravém. Ale já myslím, že ve výsledku to je jedno a život nám to asi nezlehčí :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
No snubní i zásnubní se správně nosí současně na jednom prstu, a to je prsteníček. Já ho ale taky budu nosit na prostředníčku, takže si myslím, že není potřeba to řešit a nos to tam, kde sama chceš.)
Odpovědět
Já nosím snubák na prostředníčku :) Nikdo to neřeší ;) I kdyby jsi ho měla nosit na kůži na krku nebo za sponce ve vlasech, je to tvoje věc ;)
Odpovědět
Já ho na prostředníčku nosím od začátku, přítel nevěděl jakou mám velikost a koupil větší :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ja mam zasnubni na prostrednicku a snubak na prstenicku, ale ani po trech mesicich jsem si nezvykla :-D porad me tlaci na kost u malicku, nejradsi bych si ho taky presunula na prostrednicek
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Nenašla jsem vhodnou diskusi a nechci zbytečně zakládat novou... Tahle je nejbližší :-) Nosím zásnubní prsten na prostředníčku levé ruky, protože mi byl velký a zmenšovat ho chci až na druhou ruku (navíc je mi takhle pohodlnější). Klasicky se mi ale pod ním vyhladila (vyleštila nebo jak to nazvat) kůže a zúžil prst, i když je mi větší. Na svatbě ale chci mít na levé ruce jen snubní prsten. Měla jste/máte to některá podobně? Jak dlouho dopředu si ho mám přendat na pravou, aby stopy po prstýnku na prostředníčku zmizely?
Odpovědět
Taky ho nosím na prostředníčku, protože mi je velký, zmenšovat ho nechci a asi by to ani nešlo kvůli rytinám a kamínkům. Časem se mi prsty zvětší, tak si ho tam dám později. Nikdo přece nepozoruje, kde máte prstýnky a kdyby, tak je to vaše věc
Odpovědět
Profilova fotka
@makiszek Mně ani tak nejde o to, jestli si toho někdo všimne. Sama si ho chci přendat. Spíš mi jde o ten "fyzický" důkaz, že tam ten prstýnek byl - tedy takový ten kroužek, co na kůži prostu zanechá...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
@petulavoj stejný názor má i můj muž a a je to asi opravdu každého věc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@u1230 Řekla bych, že je to jedno. Stačí, když ho na obřadu navlékne na prsteníček, který necháte pro tento případ volný a pak už ho dejte kam chcete :-). Někdo ho nenosí vůbec, někdo na krku, někdo na úplně jiném prstu... různě se to mění s tloustnutím a hubnutím majitele... vůbec bych to neřešila :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?