Snubní prstýnek 2mm

Profilova fotka
Ahoj holky, máte některá zkušenost se snubním prstýnkem o velikosti 2mm? Přemýšlím nad touto velikostí, tak budu ráda za Vaše fotky Vašich snubáků:)
Odpovědět
To je už velice tenký kroužek, bála bych se, že se bude snadno deformovat. Myslím, že třeba 3mm je taky ještě velmi jemný na ruce, ale už bude více odolnější. :-)
Odpovědět
@anyroxy Já mám vybraný od Rýdla 2,2 mm - http://www.snubniprsteny-lr.cz/snubni... Zkoušela jsem si ho na veletrhu a zamilovala jsem si ho. Chci ho nosit se zásnubákem.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Mám už skoro dva roky 2mm velmi tenký a nedeformuje se vůbec.
Odpovědět
Profilova fotka
krásný den, pokud uvažujete o tak tenkém prstenu, tak doporučuji ocel, stříbro či zlato se může snadno deformovat, jak napsala radkaja, my ručně koveme prsteny na zakázku v jakékoliv šíři - tedy nejužší byl právě ten 2 mm, je to tento, ale je možné vykovat i jiný model:-) dle přání... na všechny šperky je doživotní záruka a servis
Odpovědět
Nebála bych se toho, mám od rodičů 2 mm prstýnek cca 5 let, z bílého zlata a deformovaný není vůbec, nikdy ho nesundavám a je to naprosto bez problému. Naopak právě díky tomu, že je prstýnek tak jemný, tak mi na ruce nepřekáží. Když jsme vybírali snubáky, tak jsme měli jasno v tom, že chceme také hodně úzké, ale zároveň s rytinou, proto jsme vybrali 3 mm a i tak jsou jemné a krásné. Ale 2 mm bych se nebála... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?