Snubní prsteny ze zlatnictví Invencie. Máte zkušenost?

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti se zlatnictvím Invencie? chceme si tam nechat udělat prstýnky na zákázku, tak pokud máte reference, tak se podělte :-) předem všem děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj, my mame prstynky od Invencie a muzu vrele doporucit! Byli jsme pred tim v nekolika zlatnictvich a Invencie je bezkonkurencne nejlepsi. Pan Bem je moc mily, vsechno nam trpelive vysvetlil, prstynky byly hotove vcas a jsou moc pekne. Chteli jsme 18 kartove zlato bile, jako jediny s tim nemel zadny problem. Ceny ma, myslim taky fajn a pristup vazne skvely. Ja ho urcite doporucuji! :-)
Odpovědět
Ahoj, my odtud tedy nakonec nemáme, ale byli jsme tam a potrvzuji vše, pán je opravdu skvělý, poradí, ukáže, doporučí, prostě pro to má ohromný cit... udělá v podstatě cokoliv.
Odpovědět
Já se přidávám s chválou. Prstýnky jsou nádherné a kvalitní. Dnes máme 5. výročí svatby a prstýnek je pořád jako nový, je klasický, přesto nápaditý a na ruce ho ani necítím, myslím, že se mi nikdy neokouká :-) Potvrzuji, že pan Bem je jednička.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame take viz nase album,bile zlato aj s diamantem,osobni pristup,venioval se nam vic jak hodinu po zaviracce nad nasich navrhem a nam ukazoval jak se se zlatem pracuje,prstynky cenove jako ty velkoobchodni,a nevim jak ted,ale pred 2 lety jsme k nim dostali dozivotni servis,takze jednou rocne nechame prelestit a jsou jako nove ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Můžu se zeptat, jak jsou cenově? Díky
Odpovědět
My máme prstýnky titanové s jedním tenkým stříbrným pruhem. Cena za oba 2000 Kč (před dvěma lety). Jednání s panem Bemem super - měl s náma trpělivost, prstýnky byly vyrobené rychle, seděly, v ceně rytina a krásná dřevěná krabička.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Přidávám čerstvou zkušenost - p. Bem vyrobil prstýnky přesně dle obrázku, jsou úžasné, titanové. Cena za oba 3.800 Kč, s tím, že v mém jsou tři zirkony. Jednání super, zaslání rychlé, bezpečné a krásně zabalené.
Odpovědět
Mám taky výbornou zkušenost - super přístup, cena, i termín (3 týdny). Pár prstýnků z bílého zlata vyšel na 10000, což je super cena. Zároven od nás pan Bém vykoupil staré zlaté šperky za 600Kč/gram, přičemž jinde nabízejí 300. Takže vřele doporučuju.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Ahojte, nedá mi to a i po letech jsem musela vlézt na beremese........ Je to už 9 let, co jsme si v Invecii nechali dělat na zakázku snubní prsteny. Každý z nás chtěl naprosto jiný prsten a jinde nám vyhovět nechtěli. Tady naopak, žádný problém, jak jsem tu kdysi i psala-dostala jsem na ruku dokonce dva vzorové prsteny ze stříbra, abych s nimi celý den běhala po Praze a rozhodla se, který se mi nakonec líbí a hodí víc....... Prostě neskutečně milý, vstřícný přístup. Nejsme z Prahy a tak jsem do letošního roku nikdy nevyužila pravidelný servis-který nám slibovali. Prstýnek dostává zabrat, nosím opravdu denně, za všech okolností. Letos jsem se ale rozhoupala, jeden kamínek začal zlobit. Tak jsem tam minulou středu volala, že se v létě do Prahy dostanu, zda by si našli čas se mi na to podívat. Kamínek mezi tím vypadl celý a v prstenu byla díra. Chtěla jsem se objednat. Pán mi ale řekl, že od pondělí mají do září dovolenou, ale není problém poslat poštou. Ptala jsem se, že kdy v září, teď asi nestíháme.... Tak ne, klidně hned, že to druhý den vyřídí a pošlou zpět. No zkusila jsem to! Ve středu jsem hned poslala prsten, v pátek večer mi přišla SMS, že prsten je opravený a v pondělí mi ho doručí. Před chvíli mi ho pošta dovezla. Prsten je vyleštěný-ani ho nepoznávám! Opravený a skutečně jsem nic neplatila......¨ Jsem neuvěřitelně mile překvapená přístupem ateliéru. Neposílala jsem účet, krabičku, nic, prsten si samozřejmě poznají..... Upřímně jsem před lety takové jednání vůbec neočekávala a v dnešní době už vůbec ne. Tímto tedy chci i veřejně pochválit Invencii a jestli jsme někde měli při výběru věcí na svatbu šťastnou ruku-tak rozhodně tady!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?