Snubní prsteny z oceli. Jak se k tomu stavíte vy?

Uvažujeme o snubákách z chirurgické oceli? Přijde mi to ale jako bychom chtěli na prstýnkách šetřit, ale mě se vážně moc líbí. Navíc už jeden prsten z oceli mám a po stránce materiálu si mi osvědčil. Neumím si ale představit, jak na to bude reagovat okolí, hlavně teda moje babička, které se válí zlato v každém šupleti a jiné než zlaté šperky jsou pro ní cetky. Jak se k tomu stavíte vy? Druhá varinata je, že můj bude z bílého zlata a patrnerův z oceli. Přítel šperky nenosí, je alergický na kovy a i by mu překáželi při práci, na svatbě bude mít prsten poprvé a naposled na prstě. A řekla bych, že mu tam vydrží tak maximálně hoďku. Já bych svůj prsten nosila pořád. Nevím ani jestli mi tuhle kombinaci někde udělají. Řešil jste někdo podobný problém? Za reakce díky.
Odpovědět
1
2
57
Profilova fotka
No mne sa prstene z ocele velmi pacia, hlavne tu v USA maju tie z ocele mnohokrat omnoho krajsi design, ale nemam odvahu si to kupit ako snubny prstienok. Mam totiz pocit, ze to je ako by sme na tom setrili a ze snubny prsten je predsa na cely zivot. Takze aj ked sa mi pacia nakoniec si predsa len kupim zlaty.
Odpovědět
Profilova fotka
brrekeke.. ked sa vam pacia sperky z chirurgickej ocele a navyse tvoj drahy ma alergiu na kovy, preco by ste ich nemohli mat ako svadobne prstene? Lebo co na to povie okolie, babicka? :-| Ale no tak. V prvom rade ste predsa doleziti VY, budu to VASE prstene .. a na cely zivot. A ked si date na prst aj koleso od bicykla a k tomu lisci zub, nema sa do toho kto co starat.. urobte si tak ako chcete vy a ako to citite. A to sa netyka iba svadobnych obrucok. Ked sa clovek riadi viac mienkou inych nez vlastnymi potrebami, koho zivot vlastne zije?
Odpovědět
pozri túto tému: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovědět
ešte k tvojej otázke... Prstene sú na to, aby sa nosili, a nie aby boli odložené v krabičke. Ak teda máte jeden z vás alergiu na kovy, je zbytočné dávať si urobiť prstene zo zlata... ;-( Inak, babke alebo hocikomu môžeš povedať, že je to biele zlato - myslím, že to nebudú podrobne skúmať a že na to na prvý pohľad neprídu |-|
Odpovědět
Profilova fotka
My máme také snubní prsteny z chirurgické oceli. Neznamená přeci, že když jsou snubní, že musí být drahé. Hlavně, že vám se budou líbit. Je to přeci symbol.Já snesu jen stříbro,titan a chirurgickou ocel. Když jsme vybírali snubní prsteny, tak se nám stříbrné nijak moc nelíbily. Navíc se hned otlučou a zešednou. Chirurgická ocel ne.Ta zůstane tak krásná, jako první den.Vybrali jsme si jedny, které se nám líbily na první pohled. A ostatní lidé? Co jim je potom!Je to vaše věc.
Odpovědět
my máme prstýnky z titanu, ne proto, že byly levné, ale prostě proto, že se nám oběma strašně moc líbily! A že jsou na celý život? Však ocel i titan snad vydrží taky na celý život, ne? Babičce bych klidně nakukala, že jsou z bílého zlata, pokud jí na tom tak záleží - stejně se na to zeptá maximálně jednou a pak už to řešit nebude. Jděte do toho!! :-D
Odpovědět
ahoj holky, my máme také prstýnky z oceli a jsou krásné...a že byli levné?, to je přece jen a jen dobře
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.Tak my máme také prstýnky z chirurgické oceli...Ale chápu tvé obavy.U nás je to zase teta, která má zlato na každém prstě a nemůže naše prstýnky zkousnout!!Dokonce nám řekla, že nám, za našimi zády nechá udělat opravdové zlaté..No na to jsme jí řekli, že pokud to udělá, tak půjdou do prvního koše :-D .Prostě si stůjte za svým a pokud se vám líbí prstýnky z chirurg.oceli, tak neustupujte! ;-)
Odpovědět
Holky, tohle tema me zaujalo. Kde jste kupovaly prstynky? Je treba nejaky web? A jak se ceny pohybuji? Ja osobne si myslim, ze je to uplne jedno, videla jsem, ze meli novomanzele i kamenne ;-) Takze proc ne... Jak uz tu nektera napsala, je to SYMBOL. Taky prece nevesty nikdo nenuti, aby mely drahe saty, ne? ;-)
Odpovědět
mmmk: pozri si ten link, čo som dávala vyššie, tam kočky dávali aj linky na nejakú českú stránku, kde sa predávajú šperky z ocele ;-)
Odpovědět
holky ja se taky pridavam, budeme mit z titanu a jeste jsme to s nikym neresili, tak az pri cteni vasi diskuze me napadlo ze by nekdo mohl mit neco proti. ale co, budete ho nosit vy ne babicka nebo teta. a jestli nektera potrebujete argument, tak muzete rict ze je to prave ta zivotnost kovu a je to:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj něvestinky,jjá se ráda přidám do této diskuse.Snubní prstýnky máme taky z chirurgické oceli a to ne proto,že jsou levné,ale proto,že jsou pěkné.Sice nemáme s přítelem stejné,ale to nevadí.Oba jsme si vybrali,takový,jaký se nám líbil a je to.Mojí mamce se to ze začátku nezdálo,ale je to přece naše svatba a jelikož už mám i náušnice a náramek,tak si zvykla.Chirurgická je velmi příjemná a pěkná.Já zlato nenosím od malička a měla jsem za to,že to moje rodina ví,ale od sestřenice a jejího přítele jsem dostala ZLATÝ prstýnek s bílým kamínkem a ještě mě je malý.Bylo to poprvé,co jsem odmítla dárek.Ale to jsem odbočila,jestli se Vám chirurgická ocel líbí,bežte do ní a stejně nikdo nepozná,že to není bílé zlato.Mějte se hezky a děkuju za trpělivost.Cvrnda ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Co je lepší Titan nebo chirurgická ocel?
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím,že to vyjde na stejno. Podle mě je rozdíl v barvě,ale jen nepatrný. Taky máme snubáky z oceli a když jsme je ukazovali známým,tak byli uchváceni jaké máme krásné prsteny z "bílého zlata" :-N :-N :-N Tyto prsteny ale mají jednu obrovskou výhodu a to tu,že jsou daleko odolnější oproti poškrábání a vydrží déle jako nové. Jsou fakt super a vřele doporučuju ;-) Samozřejmě ta cena je už jako bonus ;-)
Odpovědět
Ahojky my máme prsteny z titanu, jsou krásný.Jsme oba moc spokojení :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme taky prstýnky z titanu, vypadají skvěle a zlatník nám řekl, že jsou na celý život, pokud se poškrábou, mají schopnost se znovu zatáhnout a není na nich nic vidět. A ještě prý přebírá titan teplotu těla, takže v zimě nestudí.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, ještě něco, z oceli mám zásnubák a je taky super, takže i titan i ocel jsou dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj nastávající má velmi agresivní pot, takže šperky ze zlata a stříbra pro něj nepřipadají v úvahu. Prstýnky z ch. oceli nám doporučili ve zlatnictví jako vysoce odolné. Navíc měli moc krásné - ač trošku netradiční - no a tak jsme neodolali :-). Cena velmi příznivá 340,- Kč za prstýnek. Tedy neměli jsme v úmyslu šetřit na prstýnkách - počítali jsme zhruba 5000 za pár (víc ne, jelikož mám talent na ztrácení šperků), ale když už to tak hezky vyšlo.... :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky nevěstinky, tak pořád to tu jen pročítám a tak přidám také něco do diskuse.Stále jsme nevěděli jaké prstýnky.Nakonec jsme se rozhodli pro zlato bílé velice jednoduché a jen hladké pro mě s jedním kamínkem.Teď jsem byla za mojí známou zlatnicí,která se tím zabívá již řadu let a velice mě překvapila jak mi ihned poradila,že jestli mi jde o bílé zlato,tak ať si necháme udělat z chirurgické oceli.Bílé zlato a to zejména rhodiované po čase jakoby dostane žlutý nádech a působí jakoby dvoubarevně.Má pravdu.Sama mám 3 prsteny z bílého a není to už ono.Ty z oceli opravdu zůstanou stále stejné a jak tu někdo psal,že se nedají dobře čistit,tak právě naopak se čistit skoro nemusí.jsou velice odolné oproti bílému zlatu na oděr a škrábance.Takže jdeme do nich a určitě ne kvůli šetření.skoromanža ho stejně bude nosit jen příježitostně.No jestli vůbec :-D Viděla jsem několik modelů a vypadají opravdu velice pěkně.Pa
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky vybrané prstýnky z oceli, mohu doporučit www.monomania.cz mají na prstýnky záruku 10 let. Dá se nechat udělat prstýnek se zlatým proužkem a uspokojíš i babičku :-). Já odnich mám zásnubní s briliantíkem a jsem moc spokojená. Na snubní chci taky šutříček, moc se těším, až ho budu nosit. Vybrali jsme samozřejmě ty nejkrásnější :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak dnes jdeme s přítelem vybírat prstýnky, líbí se mi titan, ale stále přemýšlím i o zlatě. Napadlo mě kuknou na oblíbené stránky, jestli tu nejí nějaké téma ohledně titanových prstenů. A měla jsem štěstí. Ještě mámě do odpoledne čas tak se uvidí jak rozhodneme. Ale na titan a chirurgickou ocel jsem slyšela jen a jen chválu. Sice moje mamina má taky něco málo proti, ale jak radíte, řekneme, že se jedná o zlato a hotovo. My budeme spokojeni a rodiče taky. Já si vybírala z www.zlato-stribro-hodinky.cz a mají tam obrovský výběr, pracuji v Kyjově a zjistila jsem, že jedno zlatnictví má ten samý katalog co je na netu. Titanové mají prý jen jednu nevýhodu, nedají se upravovat na velikost, buď sedí nebo ne. 8-)
Odpovědět
Pafi . . na zlato-stříbro jsou divné velikosti, pokud Vám sednou tak proč ne, ale na můj prst nemají. navíc na obrázku vypadají jinak jak ve skutečnosti, už jsemkupovala od nich dva. Ale jsoui tak pěkný zapár korun. Necháváme si dělat prsteny z titanu . . . http://www.e-piercing.cz/ . . . dělají je na míru a naprosto za pusu . . .!!! Navíc s pánem je suprová domluva. Ještě je nemám, neznám výsledek, ale viděla jsem nějaké fotky snubáků a nebojím se. Budou krásný oba za cca 1700,- ;-)
Odpovědět
handulka . . . chirurgická ocel je vlastně obyčejný kov, běžně dostupný a bez hodnoty . . . ceny na monomania jaou neadekvátní. Divím se, že jste do toho tolik investovali, to už bych teda kupovala z bílého zlata.
Odpovědět
Profilova fotka
arietiska - já bych moc chtěla do prstýnku briliant a monomania má certifikáty na každý briliant v obchodě, taky nás trošku přesvědčila 10ti letá záruka. Já s kamínkama nemám dobrý zkušenosti, a tak doufám, že kdyby se náhodou stalo, tak se zachovají líp, jak v jednom nejmenovaném obchodě, kde jsem se pěkně rozčílila. Ale to už je zase o štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky... tak si to tady tak pročítám... a ráda bych vám něco šeptla... my budeme mít také prstýnky z oceli... než jsem poznala "nastávajícího" prstýnky jsem nenosila... zlato, stříbro... prostě nic mi nedělalo dobře... pak jsem od něj dostala první prstýnek z oceli... vlastnoručně navržený... a vyrobený... pracuje pravě s touto technologií... prstýnek jsem z prstu sundala až za dva roky... a to jen proto abych ho vyměnila za druhý... už zásnubní... opět z oceli... neděláme nic na kšeft... ale pár kousků do měsíce zvládáme... jestli máte zájem ... písněte mi do IP mail... pošlu fotky... kontakt... a můžem se domluvit... ;-) můžete si udělat i vlastní návrh... s kamínkem (zirkonem - levnější verze... i s briliantem - dražší verze)
Odpovědět
pafi: ahojky, jsem naprosto spokojená s prsteny z titanu http://www.e-piercing.cz/ již přišly a jsou perfektní . . .8mm šířka, dámský s kamínkem, pánský bez cena za oba 1550,- . . . doporučuji.
Odpovědět
Čaute baby, ja mám zásnubný prsteň z chirurgickej ocele. Je to veľmi kvalitný materiál, ktorý teraz dostať v každom zlatníctve. Je nádherný a vyzerá ako z bieleho zlata a stál len 800 SKK!! 8-) Určite odporúčam :-D Takýto istý prsteň z bieleho zlata by môjho drahého vyšiel min. na 5000 SKK, pretože je masívny so zirkónmi. Takisto mám prsteň z chirurgickej ocele od Swarovského, s ktorým som tiež spokojná a leskne sa krajšie ako biele zlato. A určite by som netvrdila, že sú to šperky bez hodnoty, pretože tento kov vydrží určite viac ako striebro, či zlato.
Odpovědět
ahojky, my máme prstýnky z titanu a jsou moc krásné. zlato mi přijde zbytečně drahé, obvzláště, když ho vůbec nenosíme ;-) titanové prstýnky jsou kvalitní, lesklé a nádherné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
slunickor: Kde jste koupili prstýnky? Jsou jenom z titanu?
Odpovědět
My máme taky prstýnky z titanu - jsou nádherné! ;-)
Odpovědět
1
2
57
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?