Snubní prsteny z kovu na internetu, objednávali jste?

Objednával jste někdo snubní prsteny z internetu? Chceme buď titanové nebo z chir. oceli, ale ve zlatnictví je skoro nikde nenabízí, tak uvažujeme o objednání z internetu, ale máme strach. Máte s tím někdo zkušenost? Foto versus realita, velikost, atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, snubní prsteny prodáváme přes internet už více než 10 let, reklamací či vráceného zboží je opravdu minimum.. odhadem max. 1%, spíše ještě méně. Dbáme jak na kvalitní, dlouhodobě prověřené výrobce, tak na názory zákazníků - po několika týdnech po nákupu vždy žádáme zákazníka o zhodnocení zakoupeného produktu. Máme tedy dobrou zpětnou vazbu (pokud si samozřejmě zákazník najde chvilku času a daný výrobek ohodnotí). Hodnocení zákazníků si můžete následně přečíst v detailu daného produktu. Co se týče velikosti, nejlepším způsobem zůstává návštěva jakéhokoli kamenného klenotnictví a změření prstenů pomocí měrných kroužků. Ty jsou normované a všichni výrobci tyto velikosti dodržují. Jediné, čeho je třeba si všimnout, je šířka měřícího kroužku: pokud si vyzkoušíte kroužek o šířce např. 3 mm a následně si budete chtít objednat prsten o šířce 6 mm, je lépe objednat o 1 mm větší velikost. Ráda případně odpovím jakékoli Vaše další dotazy. Přeji šťastný výběr! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přijeďte se podívat k nám do Kladna. Máme na ukázku 400 párů snubní prstenů z chirurgické oceli,titanu nebo wolframu a Damasteel. Nešleha.
Odpovědět
Profilova fotka
he he, odpovědi jen od kolegů :-) U nás se prsteny přímo vyrábí, tj nadiktujete si jak mají vypadat a já Vám je ukovu. Je lepší osobní setkání, ale jde to řešit i korespondenčně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?