Snubní prsteny z chirurgické oceli se zirkony

Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych se zeptala těch z Vás, které máte snubní prsteny z oceli i s kamínky, jestli vám po čase nezačaly vypadávat?Moc se mi líbí, ale mám z toho obavy. Přece jen je to památka na celý život a nechci, aby po pár týdnech byly bez kamínků. :-) Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nejlevnější ocelové snubní prsteny (cca do 400 Kč/ks) mají kamínky lepené a opravdu se může stát, že při každodenním nošení občas nějaký vypadne. Lépe je zvolit ocelový snubní prsten vyrobený na zakázku, v ceně od cca 800 Kč/ks. Ty mají kamínky fasované, tedy bezpečně zasazené v kovu a vypadnutí nehrozí. Ráda Vám případně poradím konkrétněji. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
@tanulinkaaa ahoj my máme prsteny z chirurg.ocely ze stránky ok-sperky (tecka)cz a jsme spokojeni. Já mám maličký zirkon, který mi vydžel i dva větší pády :) Prsteny nás vyšly oba dva i s rytinou 2500 Kč, je to celkem málo, takže pokud mi zirkon vypadne, tak si ho nechám u zlatnika opravit za pár kaček :)
Odpovědět
Profilova fotka
Líbí se mi tento..Myslíte si, že kamínky vydrží?
Odpovědět
Profilova fotka
@purry Vyrábíte také prsteny na zakázku? Dala jsem zde foto prstenu, který se mi moc líbí, ale mám obavy právě z těch kamínků.
Odpovědět
Profilova fotka
@tanulinkaaa Tento typ prstenu Vám vyrobit nedokážeme. Podobné typy jsme v nabídce měli, ale právě kvůli častým reklamacím jsme je vyřadili. Není ovšem vyloučeno, že jsou jiní výrobci, kteří do podobných prstenů kamínky dokážou zasadit bezpečně. Nicméně Vám podobný prsten jako snubní příliš nedoporučuji i z praktických důvodů: v mezerách mezi kameny se Vám bude usazovat prach a další nečistoty, prsten byste měla snímat i při mytí rukou a možná Vám pro každodenní nošení nebude příjemná ani jeho tloušťka. Ale uvidíte, vypadá opravdu krásně - a pro krásu člověk musí něco vydržet ;-) Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na mém webu mám článek o výhodách a nevýhodách materiálů snubních prstenů, sepsaný s profesionály. třeba Vám pomůže s výběrem.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
na všechny naše šperky, tedy i ty se vsazenými zirkony poskytujeme doživotní záruku a servis:-) šperky tvoříme z chirurgické oceli a damasteel i podle Vašeho návrhu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tanulinkaaa Ahoj, my máme prstýnky z chirirgické oceli. Dělal nám je pan Kalaš na míru. Meli jsme jednu půlku broušenou druhou hladkou :-D proušená je po roce a půl dokonale hladká (+ nějakých pár škrbanců od nádobí a tak, ale s tím se počítá a pořáj sou krásné a co hlavně drží tvar, což se o těch z bílého zlata říst nedá :-D). Co se týká kamínků, řekl nám, že se zirkony do oceli nepracuje, ocel je moc tvrdá a kamínky mu při vsazování praskají, takže upřednostňuje vkládat brilianty. Takže mám jeden briliant :-D ale byl by ochotný tam dát i zirkony, ale zase takový cenový rozdíl to nebyl. Zirkony vkládá do zlata a stříbra... ty nejsou tak pevné... Kamínek mi tam krásně drží a nebojím se, že by vypadl. Zásnubní prsten mám z bílého zlata, je tam zasezen asi měsíc po tom co jsem ho dostala mi kamínek vypadl a musela jsem ho nechat spravovat, ale to je určitě dané i typem toho prstenu, je dost otevrený a v tom zasazený kámen, ne jak ty snubní :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já zrovna dneska odesílala prstýnek po druhé na reklamaci právě kvůli vypadlému kamínku - a to ještě nemáme ani půl roku po svatbě :-( Máme chirurgickou ocel a já zirkony.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?