Snubní prsteny ve stylu Retofy, víte o něčem?

Ahoj, znáte nějaké pěkné a cenově dostupné svatební prsteny? Původně jsem chtěla prsteny od firmy Retofy ale po zjištění ceny už se mi tak nelíbí :-( ...nicméně podobný styl bych ráda zachovala, víte o něčem? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Co znamena cenove dostupne :-)? My mame prsteny od Rydla, prijde mi, ze pomer cena/vykon tam je vcelku ok.
Odpovědět
Profilova fotka
@kattlyn Dobrý den, pokud budete mít čas, můžete se podívat na naše webové stránky. Vyrábíme snubní prsteny z různých materiálů i netradičního designu. Přímo na prodejně si můžete prohlédnout i vyzkoušet prsteny z několika kolekcí, které na webových stránkách nemáme. Mějte se hezky.
Odpovědět
@kattlyn Pokud chcete prstýnky zlaté a přesto cenově dostupné, předpokládám, že máme také co nabídnout. Stačí si vybrat barvu zlata a pak prohlížet až po Váš cenový strop.
Odpovědět
Profilova fotka
@kattlyn tak přesně tohle řeším taky. Dlouho jsme koukali na všechny možné e-shopy a v zlatnictvích a nemohli se shodnout, když už se nám povedlo, tak to byly prstýnky právě od Retofy, jsou dost jedinečné, nikde jsem podobné neviděla. Jenže cena je 30 000,- je to dost peněz, hodně to zvedne náklady na svatbu, ale asi nezbyde nic než šetřit, protože pochybuju, že někdo by byl schopen je vyrobit.
Odpovědět
Profilova fotka
@kattlyn nevím jaké si představuješ, ale v zimě se nám s přítelem v salonu líbily prstýnky z bílého zlata s keramikou, bohužel penízků není nazbyt, takže jsme nakonec zvolili "pouze" ocelové, s tím, že keramický proužek jsme zachovali :) omrkni web firmy Goldex, mají i jiné materiály a třeba ti taky něco padne do oka :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my mame prsteny od retofy z bileho zlata, objednavali jsme je ve zlatnictvi, kde dodavaji i znacku retofy a platili jsme 18tis. Nemyslim, ze je to tolik, ale asi zalezi na cene zlata v danou dobu, my je kupovaly v lednu 2012.
Odpovědět
@fachy Ja tedy nevim, nechci byt jizlivy, ale kde si myslite, ze se zhruba tak ty prstynky berou? Samosebou, ze je nekdo vyrabi. Jenze to budete muset ke zlatnikovi a ne do obchodu se zlatymi sperky.
Odpovědět
@katkanejka Jedna vec je cena zlata (1g 14ct je zhruba 600-650Kc). Pak jsou tu kameny, kde roste cena s velikosti velmi velmi aatronomicky. No a nakonec se plati prace a pripadne "znacka". Zlato je docela tezky kov, takze kazdy milimetr sirky nebo prumeru udela v cene taky docela dost.
Odpovědět
Profilova fotka
@kattlyn @fachy Holky, my máme Retofy, s jedním briliantem na mém prstýnku, velikosti oba dva dost velké (já 55, manžel 63), šířka je tuším 5 mm, ve žlutém zlatě, a vyšly nás celkem i s rytinou do 13 tisíc... pravda, využili jsme slevu z veletrhu a jelikož jsme objednávali poměrně brzo - tuším někdy v březnu 2011, tedy asi půl roku před svatbou, tak jsme tam další mírnou slevu měli díky tomu, že jsme nepotřebovali krátkou dodací lhůtu. Myslím, že to je na tuto značku vážně dobrá cena. Prstýnky byly z Ráje snubních prstenů ve Vysočanech... Ale je fakt, že za ten rok a půl šla cena zlata dost nahoru, no, takže to asi dneska už cenově vypadá trochu jinak...
Odpovědět
@kattlyn Ahoj, taky jsme chtěli Retofy. Úplně nás okouzlily.. ale ta cena.. a když jsme je pak viděli na živo, tak nic moc... :-| takže máme nakonec od Benetu a jsme spokojení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alfred1 No vidíte a já si myslela, že rostou na stromech... Samozřejmě, že je někdo vyrábí, ale ne každý zlatník má vybavení na to, aby takovéhle prsteny dokázal vyrobit. Ze zkušeností známých vím, že když si nechaly vyrobit prsteny dle předlohy u jiného zlatníka, nedopadlo to dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarcatko v tom dámském je 37 kamenů - Zirkonů, já bych raději brilianty, ale to už se bavíme o částce okolo 100 000,- :( jenže rozdíl je dost znát, zirkon jsem měla v naušnicích a za chvíli byl tak ošoupaný, že vypadal jako mléčný, v zásnubním prstýnku mám diamant a přes to, že ho nesundavám na žádné domácí práce a dokonce pracuji se psy, tak vypadá pořád jako "nový" .
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@fachy aha, tak to když je těch "šutříků" tolik, tak to chápu, že to pak hodně naskáče... tak držím palce, ať to nakonec nějak vyřešíte ke tvé spokojenosti :-) každopádně já bych za sebe měla obavy nosit tak hodně drahý prsten, asi bych se pořád bála, že ho můžu ztratit, poškodit, přijít o něj... takhle by mě ztrtáta samozřejmě mrzela taky, ale ne kvůli finanční hodnotě, čistě kvůli tomu, co pro mě ten prsten znamená :-)
Odpovědět
@fachy: No tak to mam stesti na zlatnika :-) Ale ono je to jako s vetsinou remeslniku - dobre tak 90% neumi vubec nic, ale necha si to radne zaplatit. Jinak k tem 37 kamenum, tak pokud to jsou jen takove ty 1mm prtavci, tak by nemeli stat vic jak 25 tisic. 1mm diamant stoji bezne tak 500-600 Kc. Malinke diamanty jsou levne a vyhoda je, ze na nich nejsou videt kazy a tedy mohou byt velmi levne.
Odpovědět
Profilova fotka
@alfred1 no právě, přesně jak píšete, mám strach, že si je necháme vyrobit a nakonec to bude vypadat příšerně a nebude se nám to líbit
Odpovědět
@fachy No od toho by mely byt zkousky. My budeme pri zkousce vybirat povrchove upravy a velikost diamantu. Ale samosebou to chce mit asi nejdriv predstavivost a nebo si nekde zkusit nejaky aspon ramcove podobny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?