Snubní prsteny v Praze, od koho máte?

Ahojky, od koho v Praze máte snubáčky? Upřednostňuji kvalitu, takže mohou být i dražší.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme zprostředkované od Lukáše Rýdla a ten by měl být z Prahy. Jsou krásné..... mám je v albu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také doporčuji Rýdla - bude i na svatebním veletrhu v Diplomatu. Má velký výběr, prodavači ochotně poradí a vysvětlí.
Odpovědět
Za mě taky doporučuju Rýdla :-) - česká kvalita, dobré ceny, ochotný personál, velký výběr:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vlastimil Kalaš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukam na interetove stranky Lukase Rydla, chci se zeptat..opravdu jste ochotny dat za prstynky 15-20 tis? Me to prijde moc ... Nebo jsou tam i levnejsi?
Odpovědět
Profilova fotka
Na výrobu svých prstenů se můžete i dívat, zlatnická dílna Esterstyl je přímo ve sv. domě. Ojedinělé klenoty i kvalita zpracování.
Odpovědět
Taky máme Rýdla a můžu doporučit. Máme jednoduché bez vzoru, jen kroužky z bílého zlata a stáli nás 10.500,- oba. Velmi ochotný personál, pěkný výběr, vyrobené rychle, možnost jakékoliv úpravy kdykoliv. Jediné co bych vytkla je rytina a sice, můžeš si dát jen jména a datum v nabídce asi 5ti fontů. Nic jiného ti neudělají.
Odpovědět
Primosa http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
BISAKU
Odpovědět
Taky doporučuju Rýdla ;-) široká, různorodá nabídka, příjemný personál, rychlé dodání. Jako plus se dá využít i veletržní sleva a 10% už je znát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My půjdeme k Jitce Kudláčkové (je na Floře) sice patří k dražším, ale budeme mít zlato na výměnu 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme BISAKU a doporučuji. Prstýnky jsou nádherné. Každý máme prstýnek z jiné kolekce a žádný problém..:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zlatník Mádr . Malé zlatnictví, ale vše se dělá ručně a kvalitně - mám od něj už více šperků a se všema jsem nejen spokojená, ale přímo nadšená. Pokud chce člověk prsteny podle vlastního návrhu (s nějakou specifickou rytinou a tak), Mádr je dobrá volba.
Odpovědět
Za sebe musím taky doporučit Rýdla, prstýnky krásné, velký výběr, rychlé dodání a ochotný personál co rád poradí, rytina v ceně, za nás velká spokojenost. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame stejne jako @civet ze zlatnictvi Madr. Majitel mily...zasnubni prsten opravdu krasny podle toho jak si manzel rekl, snubni mi prijde dost mohutny, ale to je spis nase chyba. Jinak mi kdykoliv udelali opravu ja pockani, kdyz jsem sla zrovna kolem.
Odpovědět
Za mě Lukáš Rýdl, objednali jsme si u něj na veletrhu. Jak prodejci, tak i sám Lukáš mají výborný přístup, vše Vám ukáží, vysvětlí a vyjdou se vším vstříc, Chtěla jsem brilianty a jako jediný se nám vešel do rozpočtu. Peníze Vám ušetří na maličkostech, které nezmění vzhled prstenů.
Odpovědět
Máme prstýnky koupené ve zlatnictví Janka v Praze, měli na internetu obrovský výběr a pěkné stránky. Ovšem samotná prodejna je katastrofa, výběr na místě žádný, mají tam jen nějaké železné kroužky s rytinami a zlato a barevnost si máte představit... Jako fakt hrůza. Z venku ta prodejna vypadá, že brzo zkrachuje. Chtěli jsme vidět nějaké prstýnky naživo už hotové a řekli nám, že to nejde. Vzápětí něco hledali a zpod pultu vytáhli hromady plat s prstýnky (nechápu teda, proč nám řekli, že žádné na ukázku nemají). Už jsme ale měli prstýnky přesně vybrané z jejich nabídky na intenetu (byly jediné v České republice, jinak jsme si je našli a zkoušeli u nás v Německu, proto jsme i jeli do Prahy), tak jsme teda řekli, které z internetu chceme a že je koupíme i když je u nich nemůžeme vyzkoušet. Zase tak levné nebyly, stály 16 tisíc, ale paní prodavačky byly naprosto otrávené, řekly nám, že můžou stát klidně i 20 tisíc, že neví, že ceny netu nejsou aktuální... My jsme je chtěli ovšem i tak. Další půl hodinu jsme čekali, až se prodavačky rozhýbaly, vypadaly, že jsou obě dost jednoduché... Pak teda ještě jednou řekly, že je na prodejně nemají a konečně vyplnily objednávku... Když došla řeč na rytinu, tak mi řekly, že mám malé prsty (což není pravda, mám myslím velikost 54) a že se mi tam vleze jen DATUM! Tak jsem myslela, že si ze mě dělají srandu, ale pak přišel nějaký pán zezadu z obchodu, co už je nemohl dále poslouchat a řekl, ať jsem v klidu, že se mi tam vleze i jméno ženicha... že on to tam ryje, tak ví :-) No, shrnu to, prstýnky jsme nakonec dostali za měsíc, vypadaly přesně tak, jak jsme chtěli. Ovšem na netu je napsaná váha prstýnku myslím 11 g a až doma jsme zjistili, že na účtence je myslím jen 7,9 g. Prstýnky nakonec stály těch 16 tisíc podle internetu, prodavačky lhaly (možná se nás chtěly zbavit, nevím). Abych nezapoměla, tu rytinu nám zapoměli udělat, ale vyrobili ji pak na počkání do hodiny zdarma. Kdyby to nebyly jediné prstýnky, které nás na první pohled upoutaly a nebyly jediné v ČR, tak jsme se na místě otočili a šli pryč, protože takový přístup od lidí neočekávám... Kdybysme si koupili železný kroužek neřeknu, ale za 16 tisíc by se mohli aspoň trochu snažit. A prstýnky se nám hned druhý den poškrábaly, což nelze reklamovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Zlatnictví Kalaš jednoznačná spokojenost!!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Bisaku ♥
Odpovědět
Holky, co chcete z Bisaku, už jste kupovali? Přítel vyhrál na akci 2 slevové vouchery do BISAKU, předloží se v prodejně, každý na 1000,- kč a my už prstýnky máme koupené :-( Nechtěla byste je některá odkoupit? Jeden za 350 a dva za 650, třeba? je to pro vás pořád sleva 650, nebo 1400 a i my bychom malinko ušetřili za ty naše už koupené :-) Bylo to holt špatně načasované, Bisaku je mají fakt nádherné. Kdyžtak napište zprávu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?