Snubní prsteny v Novém Jičíně, Ostravě a okolí

Ahoj slečny a paní. Ráda bych se zeptala Vás, z okolí Nového Jičína, kde seženu dobré a hezké snubní prsteny? Díky.
Odpovědět
Ahoj za sebe mužu doporučit ateliér Zlatý slon v Ostravě v OD Laso,mají i internetový obchod. Mají velice dobré ceny a udělají je i klidně podle Vašeho návrhu.My jsme tam kupovali ze žlutého zlata+5 briliantů a cena kolem 12000,- .Jsou moc krásné a je to ruční práce,takže doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Za mě jedině zlatnictví Jiří Boháč v Novém Jičíně :-) Super přístup, výběr, člověk si tam může nadiktovat jak by chtěl prsten, popř. upravit prsteny z jejich nabídky a jestli máte své zlato, tak není problém vykoupit a odečíst z celkové ceny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoznačně Jiří Boháč!!
Odpovědět
Já doporučuju Zlatnictví Karel Stoch v Ostravě v Mariánkách. Jsou tam neskutečně milí a ochotní. Ať už si člověk vymyslí cokoliv, snaží se vyhovět.
Odpovědět
@romannaaa jj já též! Viděli jste navíc teď jejich nové naušnice? Naprosto peckovní! =) Fakt nádherné! Takové bych si mohla kupovat klidně každý den a nikdy by se mi to neomrzelo. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky určitě doporučuji zlatnictví Karel Stoch, maximální spokojenost ;-)
Odpovědět
@bobinasabina A můžu se zeptat - jaké náušnice od stocha máte na mysli? Nějaké nové bych si teď ráda koupila, se stochem mám již dlouhodobou velice dobrou zkušenost, tak bych klidně šla do nějakých od nich...
Odpovědět
@michaelabailova Mám na mysli tyto http://www.zlatnictvi-sperky.com/swar... Ty jsou fakt parádní!
Odpovědět
@bobinasabina jééé tak ty jsou nádherné a úžasné. Takové bych taky chtěla! A mají tam u stocha ještě nějaké podobné nádherné?
Odpovědět
Profilova fotka
@arabela22 Doporučuji zlatnictví Helios v Ostravě( od Špalíček Hrabůvka) perfektní přístup a hlavně nevadilo že jsem tam strávily s výběrem skoro 3 hodiny, opravdu mohu vřele doporučit. :-)
Odpovědět
My zrovna dneska vyzvedli v Brilas v Ostravě a taky velká spokojenost :-) . Na internetu jsme dopředu mohli vybírat a věděli jsme cenu apod. Objednali jsme na čas na jejich stránkách,takže žádné čekání, paní se věnovala jen nám. Tak doufám,že se budou i tak dobře nosit :-D už se na něj těším :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Já také doporučuji zlatnictví Karel Stoch v Ostravě. Jsme z práce pan Stocha nadšeni a cenově taky přijatelné. Navíc pokud máš nějaké staré zlato, vezmou na protiúčet.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My také Brilas, Masarykovo náměstí Ostrava. Už je máme doma a jsou boží :) + rezervace termínu výběru přes internet + velký výběr online na netu + milá paní, která se vám bude hodinu věnivat + dárek :) - už se nemůžu dočkat až ho budu mít na ruce :D :D
Odpovědět
@kacato Tak ty jsou teda! =) My jsme měli hodně podobné. :-p Též krásné a už jsou na prstech 8-)
Odpovědět
My máme ze Zlatnictví Karel Stoch v Ostravě - Mariánských horách, přístup supr, půjčí domu polotovar na odzkoušení velikosti a prstýnky vypadají krásně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bobinasabina ty jsou boží (y)
Odpovědět
@kacato jj souhlas. jsou naprosto boží! Ty jsou nádherné! Ale ono u stocha jsou jenom takové krásné, takže se ani nedivím. :-p
Odpovědět
@michaelabailova Taky pro nás bylo strašně těžké vybrat ty správné prstýnky. Všechny jsou totiž u stocha nádherné. Tak trochu vyhrála cena a design jak vypadal na prstu před třeba opracováním nebo designovými prvky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky z Brilasu a lehké to teda nebylo. Nemyslím si, že bych byla vybíravá, jen se mi zkrátka nelíbí ty tlusté masivní prsteny s různými záhyby, ohyby, tři druhy zlata a oceli, a nejlépe vše dokupy... Takže najít jemný a opravdu krásný prstýnek byl kumšt. Rýdl, Stoch, Helios, Chronos, jmenujte mi další a já vám řeknu, že nikde nic.. Až teda v Brilasu na druhý pokud krásný tenký prstýnek s 12ti diamanty. Za tu sumu jsem se rozmýšlela a vybrala si tenký bez kamínku, ale nastávající manžel řekl : Ne, ten se k tobě nehodí, vezmeme si ten s diamanty. A já už se nemůžu dočkat :) Jo a jak někdo tady psal, že Brilas dává dárek.. no jako sice jeden hrnek k objednávce za třicet tisíc není nic moc, řekly byste, ale já teď z ničeho jiného kávu nepiju :D
Odpovědět
@misa0605 Tak to chce asi hledat, protože my jsme zase byli tehdá v brilasu a nic. Pak jsme jen tak náhodou šli do stocha a tam tolik nádherných prstýnků, že jsme si prakticky ani nemohli vybrat. Nakonec jsme si vybrali ty, které jsem přidávala výše a jsme nadmíru spokojeni. Na ruce vypadají naprosto božsky. =)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelabailova Tak hlavně jak každý vždy najde to své vysněné ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?