Snubní prsteny se zlatnictví Pelán ve Vysokém Mýtě

Profilova fotka
Na internetu jsem narazila na toto zlatnictví ve Vysokém Mýtě a líbí se mi ceny i prstýnky. Nemáte s tímhle zlatnictvím některá zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj a.n.d.y :-D Tak já mám od Pelána zásnubák, mrkni do alba :-) na snubáky jsme ještě nekoukali, ale chtěli bychom se k němu určitě podívat.. Prstýnky má moc pěkný a za rozumnou ceny. Zásnubák stál cca 1800,-Kč. Je dobrý, že má pro veřejnost otevřený akorát v pátek, takže je tam fakt klídek na vybírání (my ho teda měli i v ten pátek.. ;-) Jen pán trochu působí "chytráckým dojmem". Mě přesvědčil, že mám zásnubák nosit na pravém prostředníčku - že se tam nosí významné prsteny, no nosím ho teda nakonec na levém, protože mě to přijde stylovější - ale má pravdu v tom, že bych ho pak neměla kde nosit, protože nosit oba nad sebou je prý špatný zvyk Čechů =-)
Odpovědět
Profilova fotka
lidus86: Máš nádherný prstýnek! Na prstýnky pojedeme asi po Novém roce, ale zatím zjišťuji co, kde a jak :-) Já nevím proč, ale začala jsem zásnubní prstýnek nosit na levé ruce na prsteníčku...Až bude svatba, tak ho šoupnu jinam :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Jé, tak to ráda slyším, ještě někdo má zkušenost s prstýnky ze zlatnictví Pelán? Chceme si nechat vyrobit na zakázku podle našeho návrhu, tak zjišťuju, jestli někdo nemáte zkušenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?