Snubní prsteny od zlatnictví Hejral nebo od Žabky?

Ahoj holky, máte někdo zkušenost se zlatnictvím Hejral, našla jsem prsteny ,které se nám moc líbí. Tytéž prstany nabízí i Žabka (prý tam pracoval a byli to jeho návrhy) Poradíte mi koho z nich mám zvolit? Díky moc za radu. Lenka
Odpovědět
taky se mi libi prstynky od nej ale nechceme zlato ale titan tak jsme si je nechali udelat jinde
Odpovědět
Profilova fotka
zabka : http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Ahoj, tak my máme od Žabky, zajeli jsme si k nim. Perfektní jednání, super cena, levnější než normálně, navíc trošku jiné vzory než v klasickém zlatnictví...navíc, v obchodě jsem měla velikost jinou než mám nakonec, není nic horšího než zkoušet velikost na kroužku, na kterém je dalších dvacet...takže žabku doporučuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Mame primo od Hejrala a naprosta spokojenost nejen s prstynky komplet, ale i s komunikaci, cenou i dodanim :) Jinak Hejral i Zabka jsou oboje ze Smrzovky ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
doporučuji prsteny od firmy Žabka, velmi ochotní, prstýnky nádherné, nejlevnější které jsme viděli, a navíc nám velmi pomohli, když jsme těsně před svatbou o prsteny přišli. Doporučuji objednat 2 měsíce dopředu,jsou hodně vytížení.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Takže vzhledem k tomu, že jsme z Brna musíme to přes net vyřešit, když čtu ty dobré recenze jdem k Žabce jupíííí :)
Odpovědět
Žabku prodávají v Brně v Rotaxu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj, NEDOPORUČÍM zlatnictví Hejral. Objednali jsme prsteny a byly nádherné. Den po svatbě se mi tak nehorázné poskrabaly, ze sem je poslala na reklamaci. Závěr zlatnictví.... Vaše chyba, nešetrně zacházení.... Nevím jestli se snubní prsteny nosí jen na minutu denně, ale já sudávám je jak přijdu z práce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?