Snubní prsteny od Rýdla

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo tyto snubní prstýnky od Rýdla a k nim reálnou foto ? Zajímá mě jak vypadají na ruce Rýdla máme daleko tak jestli má cenu k němu jezdit:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuji zajít např. do nějakého svatebního salonu nebo do zlatnictví, jeho prsteny mají skoro všude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cariee25 Myslím, že jsem je tady už párkrát v reálu viděla, ale jak píše e_lliska, zkus najít někde poblíž salon, kde je mají. Tyto jsou poslední dobou hodně oblíbené, takže když někde Rýdlovy prsteny mít budou, tyto určitě mezi nimi najdeš.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem trošku zapátrala :) http://www.beremese.cz/blog/feelin/al... nebo http://www.beremese.cz/blog/veronyv/a... ale určitě je lepší to vidět naživo. @cariee25
Odpovědět
Profilova fotka
Tyhle si jdeme s mojí milou k Rýdlovi za 13 dní vyzvednout... :-) Kombinaci jsme ale zvolili žluté/bílé zlato a dámský bereme bez kamínků, nejsou skoro vidět a mám v plánu mojí drahé polovičce koupit kamínek nějaký větší při nějaké zvláštní příležitosti... ;-) ;-) ;-) Foto dělané mobilem s prasklou čočkou, závada není na Vašem přijímači....
Odpovědět
Ahoj, ja presne tenhle zkousela, vypada moc hezky..posilam fotku, je mi samozrejme vetsi, byl to jen vzorek, neni to skvele vyfocene, ale snad ti to pomůže :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju Vám fákt mi to pomohlo teď už mi nebude líto tam jet :D nebo je zkusím vypátrat někde ve zlatnictví poblíž
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?