Snubní prsteny na netu, doporučujete někoho?

Profilova fotka
Ahoj, kupovali jstě někdo snubní prstýnky na netu? Jestli ano -doporučujete někdo někoho?:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, na Silvestra nám přišly prstýnky z webu prstenyzabka- manželé Ulrichovi. Byla s nimi výborná a rychlá komunikace.Prstýnky se jim moc povedly a jsou za dobrou cenu:-)
Odpovědět
jedine prsteny zabka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
též jsme pro žabku :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se podívat na zlatnictví Lukáš Rýdl, ale i u výběru přes internet je dobré zajít se na prsteny podívat a vyzkoušet a Rýdla právě najdeš ve zlatnictvích po ČR, má na stránkách seznam spolupracujících zlatníků ;-)
Odpovědět
My jsme si vybrali na internetu konkrétní prstýnky a jelikož u toho prodejce byly hodně drahé, obeslala jsem jihočeské zlatníky a Žabku s požadavkem na cenu za výrobu. Žabka mě vyšla nejlevněji, ale jelikož neumí vysoustružit rýhu, kterou jsem chtěla, nakonec jsem zvolila o něco dražšího zlatníka z Budějovic. Takže pokud nechceš prstýnky s rýhou, volila bych také Žabku. Dělají z bílého zlata + rhodiování. Někteří prodejci totiž nabízení bílé zlato, přitom je to žluté zlato a porhodiované. Takže když se povrchová úprava ošoupe, zbude žluté zlato.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mohu jen doporučit Žabku. Dokonce po netu to dělají tak, že si nějaký vyhlídneš a oni ti pošlou jak vypadají ve skutečnosti (nějaký plíšek) a i na vyzkoušení velikost. No já takové věci nemám ráda, tak jsme se zbalili a udělali si výlet. Mají na výběr ještě i jiné než mají na netu. Nakonec jsme si vybrali jiné než jsme si původně vybrali na netu a jsme s nimi spokojení. Oba s manželem je nosíme neustále a není s nimi žádný problém. Ulrichovi jsou velice ochotní. Nabízeli nám, že pokud s prsteny cokoli bude, nebo budem chtít upravit velikost nebo znovu po rhodiovat, tak jim je jen pošlem.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim, z jakeho chces kovu, ale kdybys chtela ocel nebo titan, doporucuju ocelnictvi kladno - oksnubniprsteny nebo tak nejak. Rychle dodani, krasne veci, dobra komunikace, dobra cena - celkove zadny problem:-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechala jsem se strhnout referencemi na Žabku, takže jsem si objednala dva vzorky a snad tento týden dorazí, už se nemůžu dočkat :-) Jinak ceny naprosto báječné!
Odpovědět
Profilova fotka
Žabka, to myslíte: http://www.prstenyzabka.cz/? A jestli to tak chápu, mohu jím poslat návrh z jiného zlatnictví a oni mi ho udělají?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?