Snubní prsteny - máte v nich logo výrobce?

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se zeptat zda máte ve snubních prstenech logo výrobce? Vadí Vám to ? Hodně prodejců to tak nabízí a mě se to nelíbí ... Nemohly by jste mi zaslat fotku?
Odpovědět
Profilova fotka
@luciafff My nemáme a určitě bych prsten s logem nechtěla:(. Podle mě to na svatební prstýnky opravdu nepatří - patří tam osobní věci, jako jsou data, jména,...
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží co myslíte logem. Pokud to jsou prsteny z drahých kovů, musí výrobce šperky označit puncem a odpovědnostní značkou "logem" to jsou takové ty nepatrné značky z vnitřku prstenu. To tam prostě být musí. http://www.puncovniurad.cz/cz/vyrobni... Asi bych i pochopil, když bude z rubu nějaké nepatrné logo. Výrobce se tak brání "kopírování" levnými prsteny z čehosi dovážených ze světa. Poku vám ovšem na snubák vygravíruje velkým písmem svoji firmu, tak bych to také nechtěl.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj @luciafff , nemám zrovnajak dostat fotku do počítače, takže se k tomu dostanu snad jindy. Ale my logo máme. Prstýnky máme od značky Saint Mauris, takže uvnitř prstýnku mám číslo zlata, jejich znak, asi označení kamenů a puncíky. Jediné, co mi na tom vadí, je že datum svatby je doslova naplácnuté hnedka na to. Není tam ani nějaká mezera. Takže datum nemám ani naproti kamínkům. Ale už to nijak neřeším ;-) Nikdy se nad tím nikdo nepozastavil.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarád tam logo má a docela mě to zarazilo když mi to ukazoval, je to dost divné :-S
Odpovědět
Omlouvám se za nepříliš kvalitní fotku, logo máme maličké vedle puncu. Proč by to mělo být divné? Na značkovém zboží prostě bývá značka :) JK Jewels, odkud máme prseny my, je zavedená česká firma fungující dvacet let a já jsem ráda, že je máme právě od nich. Co nechápu zase já, jsou svatební fotky s nepřehlédnutelným jménem fotografa v rohu, to už opravdu kazí dojem.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky :-) Prstýnky už máme doma. Nakonec jsem se dohoda s výrobcem a vyrobily nám je bez loga. Jsem za to fakt ráda. Vypadalo by to divně ....
Odpovědět
Profilova fotka
Mame prsteny od Bisaku a zadne logo jsem na nich nenasla.. ani jsem o tom nikdy neslysela a urcite bych to nechtela
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?