Snubní prsteny: který kov vydrží nejvíce?

Profilova fotka
Ahoj, přemýšlíme teď z jakého kovu si necháme udělat naše prstýnky. Chci nějaký kov u kterého nebude vadit že s ním půjdu do vody(bazén či přehrada), budu ho muset sundávat při sportu, atd.. Všude jsem zatím četla, že se o prsteny budu muset moc starat a to se s mým životním stylem kdy chodíme kempovat, na "fesťáky" atd. někdy moc skloubit abych ho pořád někde schovávala. Poraďte někdo Díky moc :-)
Odpovědět
Ahoj, my jsme na tom podobně a nechali jsme si nakonec dělat z titanu. Má jen o trošinku tmavší odstín než bíle zlato a vydrží 100x víc. Takže pro nás jasná volba. A stály nás necelý 4.000,- na míru, s rytinou, dopravou a mám tam tři brilianty. Titan není drahý jen proto, že není mezi drahými kovy. Přitom vypadá jak to bílé zlato a ještě je odolnější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vladka91 Děkuji moc za tip, určitě se kouknu. Kde ste si je nechali dělat jestli to není tajné? :-)
Odpovědět
Taky jsem zvažovala titan, ale i s tím píšou lidi, že ho měli za měsíc doškrábaný... :-| http://www.beremese.cz/forum/svatebni... Nakonec budem mít bílé zlato a prostě ho budu sundávat :-( teď taky denně sundávám zásnubní - bohužel v nemocnici si musím nesčetněkrát denně dezinfikovat ruce a bojím se, že bych to mohla hned vyhodit.
Odpovědět
ahoj, my budeme mít leštěnou ocel kombinovanou s růžovým zlatem, bylo nám řečeno, že ocel je také dnes velmi moderní, hodně vydrží a vyleštěná vypadá opravdu jako bílé zlato.
Odpovědět
Atelier steel...poslala jsem mu obrázek a jsou naprosto stejný:-) Taky jsem si tady ten příspěvek četla ale pán tady s té firmy my říkal, že je to blbost pokud jde o čistý titan. Samozřejmě prý různá klenotnictví dělají příměsi, které ubírají na kvalitě atd. je to stejné, jak u jiných kovů. Mám dvě kamarádky, které mají z bílého zlata a jedné vypadal po měsíci jak kdyby ho měla 10 let a ta druhá má z jiného klenotnictví, má dva roky po svatbě a vypadá pořád krásně. Cenově od sebe moc nejsou. Hrozně hraje roli, kvalita kovu a ty příměsi. Proto jsme si řekli, že kašlem na klenotnictví a necháme si je vyrobit od MO, kde si moc nemůžou dovolit to 'šulit' :-)
Odpovědět

Odpovědět
@shigella Jsem na tom stejně, v nemocnici je to naprd :-|
Odpovědět
@vladka91 co je prosím MO?
Odpovědět
@lilous89 já každé ráno připínám na klip na jmenovku a odpoledne nasazuju, ale je jenom otázka času, kdy to ztratím... :-| ještě mě napadlo nosit na řetízku, ale zas mám a takovým hezkým přívěskem od partnera, že by se tím ztratila krása jak obou prstýnků, tak samotného řetízku.
Odpovědět
@shigella To napadlo i kamarádku nosit ho na řetízku, ale já celkově řetízky nenosim a asi bych se v tom necejtila, nevim no...
Odpovědět
@matuskova22 Maloobchodník
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, my Vám můžeme nabídnout ručně kované šperky z damascénské oceli, která je téměř nezničitelná a díky unikátní kresbě, který se neopakuje na žádném dalším šperku je i originální:-) vše je kováno na zakázku a navšechny šperky se vztahuje doživotní servis a záruka:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Po dlouhé rozpravě v atelier Daloo o rozdílech v materiálech a vhodnosti,či spíše nevhodnosti kamenů, jsme šli do titanu v kombinaci se stříbrem a zlatem, dostali jsme k nim i hrubý hadřík na leštění oděrek. Daloo doporučuju, pán je moc ochotný a šikovný, prsteny jsou originální, já si jej donavrhla sama. když tak mají ještě elegantnější značku Polomio.
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula díky za tip, chcem jít taky do titanu nakonec, je to asi nejvhodnější materiál pro nás :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?