Snubní prsteny- kombinace žlutého a červeného zlata

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli budete někdo mít nebo jste měli snubní prsteny ze žlutého a červeného zlata? Já jsem původně chtěla jen žluté, ale přítel se v něm necítí moc dobře a já zas nemám ráda bílé zlato, tak jsme se rozhodli pro tuto kombinaci. Ale bohužel se moc nedělá. Tedy v některých zlatnictvích nám řekli, že to klidně mohou vyrobit podle vzoru, ale jde o to, že v těch katalozích tato kombinace není, a tak si to nedokážu představit (bojím se, že si třeba vybereme nějaký typ, který je k kombinaci žluté a bílé a ono to pak v červené a žluté nebude hezké.. Co myslíte? Máte nějaké ukázky?
Odpovědět
To není přeci zas až tak těžký zadat to do googlu, ne? https://www.google.cz/search?q=snubn%... Jinak my si nechali vyrobit naopak kombinaci bílé a žluté zlato - vzorem byl prsten z bílého zlata a my si to na přání nakombinovali. Šikovný a ochotný zlatník ti vyrobí na přání, co si řekneš.
Odpovědět
Děkuji. No jo, když ani google toho moc nenajde, to jsem zkoušela.. Proto se ptám, jestli někdo měl a nechal si třeba dělat. Bohužel jsme zatím ve všech zlatnictvích narazili spíše na to, že se dělá jen to, co je v katalogu. Zatím jen v jediném řekli, že není problém vyrobit cokoli na přání, takže hledám inspiraci :-) Mimochodem mě celkem překvapilo, když jsem se ve většině zlatnictví dozvěděla i to, že není možné udělat, aby byl jinak široký (mohutný) pánský a dámský prstýnek, to prý jde jen u těch úplně klasických. Tak se asi spíš než na procházení zlatnictví pustím do hledání zlatníka, bude to jednodušší a efektivnější..
Odpovědět
Ahoj, my mame prstynky ze zlatnictvi Rydl http://www.snubniprsteny-lr.cz/snubni... v Praze a nemuzu si je vynachvalit. My jsme si nakonec vybrali z jejich velike nabidky presne ty, co se nam libily (i kdyz ja mam z bileho zlata a zenich ze zluteho, coz babicky nejak nemuzou zkouskout :-)), ale u nich jde jakykoli prstynek udelat jinak. Tak preju hodne stesti. Z cerveneho a zluteho zlata... zkus to do googlu zadat anglicky, treba budes mit vetsi vyber... "Yellow and rose gold wedding rings"
Odpovědět
Ahoj, my jsme si prstýnky nechávali dělat ve zlatnictví Žabka. Máme tedy jen z bílého zlata, ale vím, že v nabídce mají i různé kombinace bílého, žlutého a červeného. A dá se s nimi domluvit i na výrobě prstýnků podle vlastního vzoru.
Odpovědět
I u těch katalogů je většinou možné změnit barvy zlata. Pokud by s tím někde měli problém, tak by mě to hodně překvapilo. My si nakonec nechali udělat na zakázku z bílého zlata přímo u zlatníka.Doporučuji, po konzultaci se zlatníkem bych už u žádného přeprodejce nebo velkovýrobce nenakupovala.
Odpovědět
Profilova fotka
@elineckaaa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, za mne mám s touto kombinací zkušenost. Takové prstýnky budeme mít. Nechali jsme si je vyrobit u jednoho zlatníka v Teplicích dle vzoru, kde byla původně kombinace bílého zlata s červeným. Ale jako ta naše kombinace žluté a červené zlato se mi opravdu moc líbí a v žádném případě bych neměnila. Rozhodně doporučuji, vypadá to úúúžasně. Kdyby jsi chtěla, tak zašlu foto, ale až večer až budu doma. Ahojky
Odpovědět
Profilova fotka
@elineckaaa my máme prstýnky z aurellio tečka cz, a máme kombinaci bílého a červeného zlata a paní nám říkala, že se prstýnky dají vyrobit v jakékoliv kombinaci budeme chtít, i když ji v katalogu nemají :-)
Odpovědět
@denisatal Ahoj, jestli bych mohla porosit o zaslání té fotky, tak budu mít obrovskou radost. Já tu kombinaci miluji, jen na těch snubních prstýnkách jsem jí zatím moc neviděla, tak si to moc nedokážu představit. Ale věřím, že to bude vypadat úžasně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Posílám foto prstynku ale omlouvam se za kvalitu - ted vecer uz neni dobre světlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, veškeré prsteny, které nabízíme v kombinaci bílého a žlutého zlata, můžete mít za stejnou cenu v kombinaci žlutého a červeného zlata. V nabídce máme i hotové modely, ale rádi vše přizpůsobíme dle Vašeho přání! Případně mohu zaslat další fotky této barevné kombinace mailem, jsem přesvědčena, že si vyberete! ;-) Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, pro představu přiložím také pár fotografií. Prstýnky byly vyrobené na přání v kombinaci žluté a červené :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@denisatal Děkuji za fotku, jsou krásné, přesně něco takového bychom si představovali..
Odpovědět
@mijanka82 Ty vypadají naprosto luxusně..
Odpovědět
@purry Ty jsou všechny také moc krásné, děkuji za inspiraci. Vybrala bych si, ale bojím se objednávat si něco takového jako prstýnky přes internet, protože bych je ráda nejprve viděla ve skutečnosti. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elineckaaa Samozřejmě, chápu! :-) Dovoluji si jen upozornit, že v kamenných prodejnách také nevidíte skutečné zlaté prsteny, ale vzorky z obecného kovu s odpovídající povrchovou úpravou. A pokud požadujete jakoukoli úpravu (třeba v šířce či osazení kameny), vidíte prsteny poprvé také až když jsou hotové ;-) Každopádně příjemný výběr přeji!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, naše nabídka zlatých snubních prstenů lze individuálně přizpůsobit dle Vašeho přání. Lze tedy u všech typů prsteny udělat z kombinace červeného a žlutého zlata. Na naší prodejně v Kralupech nad Vltavou Vám rádi ukážeme naší nabídku. Hezký den
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@mijanka82 Ahoj ty prsteny jsou moc krásné, na kolik vyšly? a kde jste prosím nechali dělat?
Odpovědět
Profilova fotka
@akrase Jsem přímo výrobce, zde v diskuzi na téma kombinace červeného a žlutého zlata jsem vložila fotografie mé práce pro inspiraci. Zákazníci si je sami vymyslely a v šířce 6 mm vychází cca kolem 14 000 Kč za pár se zirkony a vnitřní rytinou. V mém profilu najdete další info. Hezký den :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?