Snubní prsteny. Kolik jste za ně zaplatili?

Chci se zeptat, za kolik tak máte snubní prstýnky, budu je teď kupovat a vůbec netuším na kolik tak vyjdou (aby mě nenatáhli). Díky moc
Odpovědět
1
2
37
Ahojky. My za ně dali cca 4800,- Kč i s rytinou. Myslím, že to jde. Nechtěla jsem žádné diamanty ani brilianty, máme 3 druhy zlata (bílé, žluté a růžové) a jsem s nima nadmíru spokojená.Dobře vyberte a pak napiš,jak jsi pochodila ;-)
Odpovědět
Ahojky, tak naše nás stály 9.000,- + rytina k tomu :-) Josu od Primossy a moc krásné. Po okrajích je bílé zlato a uprostřed pruh žlutého + já mám na něm zirkon ;-)
Odpovědět
My sme dali za prstienky spolu 5000SK, su bez gravirovania, len pasiky, po bokoch zlte zlato a v strede cervene zlato. Pacilo sa nam i matovane, ale dozvedeli sme sa, ze sa to casom osucha a aj ked sa to da opat nastriekat, nie je to uz ono plus sa za to plati.
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdarek, nas prisli na 8000,- + nejake drobne. Rytina byla v cene. Mame je taky od Primossy. S tou firmou mame super zkusenosti (a nejen my) - krasne prstynky, super ochotna obsluha, rychlost, proste doporucuju. My mame taky na okrajich bile a uprostred pruh zluteho zlata. Mam bez zirkonu, protoze se nam zda, ze uz pak nejsou uplne stejne, a to my jsme chteli.
Odpovědět
Nás stály 8200.Bílé zlato,rhodiování a rytí.
Odpovědět
Ahoj, moje kůže je prevít, tak jsme vybrali chirurgickou ocel - oba prstýnky i s rytinou stály 1220 Kč, je to kroužek napůl matný a napůl lesklý, prostředek je vystouplý, kamínek jsem nechtěla. Jen pro zajímavost, byl tu na jiné větvi dotaz, jak jsou prstýnky těžké - můj ve velikosti 52 4,5 g a přítelům o 4 velikosti větší, tuším, má 5,5 g. Vím, že ty samé by z bílého zlata vyšly na 10 000 Kč ...
Odpovědět
Profilova fotka
Nám nejdřív řekli cenu za prstýnky, které jsme si vybrali 6.000,-Kč, jsou ze žlutého a z bílého zlata, na krajích jsou proužky ze žlutého, uprostřed jsou z bílého zlata, v kterém jsou vyryty takové malé jakoby lístečky. Když jsme pro ně šli, chtěli po nás jen 4.500,-Kč a ještě jsme měli věrnostní kartu na slevu, takže jsme nakonec zaplatili jen 4.000,-Kč. Mile nás to překvapilo, ve vedlejším zlatnictví chtěli za ty samé prstýnky 9.000,-, zajímavý, že? Jinak spokojenost veliká až ho budu nosit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my budeme mít matné z bílého zlata,já tam budu mít jeden malý briliantík a vyjdou nás na 8.600,-Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme od Primossy kombinaci bílého se žlutým zlatem, skládali nám je dohromady ze dvou vzorů a platili jsme za ně 9000,- včetně rytiny. Jsou moc krásný a už se těším, až ho budu nosit! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my budeme mít prstýnky taky matné z bílého zlata. Já budu mít po celém obvodu malé zirkonky a manžílek místo kamínků lesklou proužku. Budou stát cca 12.500,-. Doufám, že už tento týden budou, jsem na ně moc zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme objednané za cca 5000,-, přítel má celý ze žlutého zlata, já nosím jen bílé zlato a stříbro, tak jsem zvolila okraje z bílého a prostředek ze žlutého
Odpovědět
My máme prstýnky od firmy Benet, kombinace žlutého a bílého zlata, vroubkované, 4 mm velikost 51 a 58, cena 4400,- 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Taky mame od firmy Benet, kombinovany, 4mm, gravirovane jmena, velikosti 60 a 67 za 4500 Kc
Odpovědět
Profilova fotka
Asi budu za exota :-D - máme je z chirurgické oceli a oba včetně dobírky nás vyšli na 600,- Kč. Jsou moc hezký, ani jsem to za tu cenu nečekala ;-)
Odpovědět
My jsme si také objednali prstýnky z Primossy a jsou fakt super. Sice máme každý z jiného zlata, ale dnes už to vůbec nevadí, když manželé mají každý jiný prstýnek.Vyšli nás na 12000 Kč a rytinka byla v ceně. Dostali jsme na ně krásnou krabičku, kterou stale otvirám, protože jsem z nich opravdu nadšená. Doufám, že nás to nadšení bude provázet celý náš společný život.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, bustíku, že nejsi za exota, že máte prstýnky z chirurgické oceli - teď se hodně dělají a musí taky hodně vydržet, když to dávají do těla - musí to bejt kvalita. JInak my máme taky od Benetu, jsem s nima strašně spokojena za 6000,- oba i s rytinou.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme prstýnky od Primossy a dali jsme za ně okolo 7000,- i s gravírováním.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame prstynky z Diany z bileho zlata a kazdy je se ctyrmi zirkony. Sirka je 4 mm - neni to na moje miniprstiky moc siroke a zaroven to jde krasne videt na tlape meho nastavajiciho ;-) Kdyz jsem ten svuj prstynek videla vedle jeho, pripadal mi jako krouzek na slepice (moje velikost je 49, pritelova 62). Cena puvodne 6 tis., skutecnost byla 5 500 Kc.
Odpovědět
Bustiku, tak to jsme v tom případě exotky dvě (resp. čtyři i s našimi nastávajícími) :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás je to tak - přítel prstýnek určitě nosit nebude (a já ho ani nutit nebudu) takže on si nechal udělat prstýnek ze stříbra, který vyjde na 1500,-. No a já mám úplně ten samý akorát z bílého zlata a s jedním kamínkem navíc, za ten teda dáme asi 5 000,- :-( . Když už jsme je měli objednaný, tak jsem právě objevila krám s prstenama z chirurgické oceli a rvala jsem si vlasy - když neřeším, jak jsou ty prsteny levný a přesto mají záruku 10 let, tak jsem byla opravdu dost překvapená, jak jsou moderní a fakt krásný :-o . Škoda, že mi to došlo tak pozdě :-|
Odpovědět
Máme objednané prstýnky od fy RETOFY, kombinace bílo-žluté. Na mém jsou 3 brilianty, cena asi 10.000,-Kč. A jak jinak, jsou nádherné, už se na ně těšíme :-D
Odpovědět
Já budu asi za exota trochu jinak, zatím tu vidím, že naše prstýnky jsou bezkonkurenčně nejdražší, stály 20 000, protože jsme nechali zkombinovat bílé zlato s platinou. Ne proto, abysme byli za každou cenu nej (cenu stejně nikde neříkáme a necvičené oko rozdíl mezi tím zlatem a platinou nepozná) ale přišlo nám krásně symbolické to, že bílé zlato se časem promění, zežloutne...ale na své hodnotě neztratí a naopak platina, zůstává stále tak pevná a krásná jako na počátku. Rádi bysme, aby takové bylo i naše manželství: měnilo se ale na odnotě neztrácelo a přitom to, co nás spojuje nyní, na začátku, tak aby tam vytrvalo. Holt takoví filozofové:-D Ale jsou taky krásný.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo vanilko, tak to je krásně napsaný! Jak z nějaký učebnice! Je vidět, že to máte do detailu promyšlený! :-)
Odpovědět
Coxi, dík:-) Pořád jsme se nemohli shodnout, já chtěla bílé, on bílé nechtěl, když už tedy bílé, tak já mat, on lesk...tak nakonec máme lesklé bílé, řekli nám, že bílé zlato skutečně časem zežloutne (já si ho chci ale bílé udržovat, přítel se právě na tu proměnu těší), zatímco ten platinový proužek (je to jen ta spodní-nebo horní, podle toho jak se prstýnek navleče-třetinka) bude pořád kovově bílý. A co Ty, jak pokračuješ s přípravama? Vše komplet?
Odpovědět
Profilova fotka
Udělala jsem velký pokrok! :-) Dooblékla ženicha, sama sobě boty, takže teď už jen takové "drobnosti" jako kytky, stuhy na auta a objednat ještě jeden dort a vytvořit jmenovky. A hlavně teda sehnat něco na převlečení pro mě, ale nic se mi nikde nelíbí, ani mě nenapadá, co si třeba nechat ušít, takže to je jediný zásadní problém. :-| Jinak si myslím, že máme asi všechno. Co vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my mame prstynku udelane od Lukase Rydla, jsou teda cele z platiny kombinovane smaragden a brilianty. Staly nas pres 30 000 ale jsou nadherne. Je to na cely zivot tak at to stoji za to ne? :-)
Odpovědět
My take mame prstynky od Lukase Rydla, jsou z bileho 18ti karatoveho zlata, ja mam nejkvalitnejsi briliant a staly nas 12.500 Kc. Je to kombinace leskleho a matneho zlata a jsou typove podobne k memu zasnubnimu. Snad vydrzi hodne :-)
Odpovědět
Ahoj Helo, takže nakonec dopadly dobře? :-) Bylas to myslím ty, co jsi je reklamovala...... :-| Tak to je fajn :-) 8-) Gratuluji k nim. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda dámy...... :-o já koukám s otevřenou pusou 10.000, 20.000 či 30.000 za prstýnky? Tolik nás nebude skoro stát celá svatba.... :-S My dáváme za prstýnky 4.000,- a jsme s nima naprosto spokojení. Možná je to jen závist, ale já bych za prsteny tolik peněz nedala i kdybych na to měla....jako že nemám.
Odpovědět
Helo, to jsme si říkali taky! Na prstýnkách a šatech nešetřit:-)! Celoplatinové jsme nechtěli. Jsou krásné, ale ukrutně těžké:-( Ony i tyhle jsou hodně těžké, je to znát. Ty Vaše musí být tedy okouzlující. Coxo, já vlastně taky tak, jak Ty. Jmenovky nakonec tvořit nebudu, říkala jsem si, že je divné, aby lidi pobíhali jako slepice kolem stolu a hledali svou kartičku se jménem, tak budu doufat, že si prostě posedají tam, kde je jim to milé a kde vytvoří dobře se bavící skupinku nikoli násilně, ale spontánně. Stuhy taky nemáme, zatím. Ale ty koupíme asi až v salonu až půjdu zkoušet šaty. Kytičku objednám za týden. Letí to jako voda! Od zítřka za měsíc a Ty za 6 týdnů:-) Páni.
Odpovědět
1
2
37
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?