Snubní prsteny, kde jste kupovali v Praze?

Profilova fotka
Ahoj holky. Myslela jsem, že najít prsteny v dobrém poměru kvalita/výkon bude hračka, ale opak je pravdou :-(. Dnes jsme byli v pár zlatnictví a padaly tam částky nad 20tis!!! My chceme úplně jednoduché kroužky z bílého zlata, bez kamenů, nic a takové sumy? U Rýdla jsme ještě nebyli, ti byli v sobotu na veletrhu, ale obávám se, že to taky nebude zrovna za hubičku. Kde jste kupovali/kupujete vy a kolik vás stály? Moc děkuji za rady!
Odpovědět
@joli ahoj, záleží hodně i na velikosti a na šířce, ale jestli chcete opravdu jen obyčejné kroužky, tak se u Rýdla můžete pohybovat kolem desítky. My od něj máme palladium, také jednoduché kroužky bez kamenů a máme je za necelých 8 tis. Koukni k němu na stránky, u prstenů si tam můžeš nastavit všechny parametry (i bez kamene, změnit velikosti, šířku), aspoň si uděláš lepší představu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus Vlastika Kalase . Sidli v Klenoidu na Hajich
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně doporučuji Lukáše Rýdla, zejména kvalitou zpracování, doživotní zárukou a čištěním... Neváhejte navštívit naše stránky - v horním menu - katalog naleznete aktuální prstýnky od nejlepších zlatníků, dále v adresáři firem máme také mnoho zlatníků - u některých si můžete i vygenerovat voucher se slevou do jejich zlatnictvi... ;-)
Odpovědět
Já mám od Benet Gold , mají různé ceny jsou na Florenci.Stačí se podívat na stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
Rydl je podle mě předražený. My máme od zlatníka Mádra (malé rodinné zlatnictví ve Vysočanech) a jsme z přístupu i ceny nadšení. Naše stály hodně, protože tam mám docela velké brilianty, ale všude jinde nám řekli o dost víc. Dneska nebo zítra si je jdeme vyzvednout. Za zeptání nic nedáš a cena jakou odhadnou nikdy ve finále není větší než řekli, takže se jako jinde nestane, že pak zaplatíte víc. A ještě výhodně vykupují zlato, jakékoliv což nám taky výrazně snížilo finální cenu.
Odpovědět
Ahoj, my je máme od Jitky Kudláčkové. Přítel u ní kupoval už zásnubák a na jejich služby si nemůžeme stěžovat. Právě, že jsme chtěli taky jednoduché kroužky a u JK nám vyšli vstříc i upravením šířky prstenu pro mě (nemyslím velikosti) a změnou vnitřku prstenu (místo rovného zakulacený pro snadnější sundavání). :-)
Odpovědět
Také doporučuji zlatnictví Mádr. Máme krásné prstýnky (viz fotoblog) za cenu, kde bychom jinde zaplatili min. o polovinu více. Jsou z bílého zlata. Prstýnky vám udělají na míru (motivem i cenou).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u zlatých prstenů ani tak nezáleží na povrchové úpravě, jako na šířce a požadovaných velikostech. Budete-li si přát hladké kroužky, ale o šíři např. 7 mm, cena materiálu - a tím i prstenů - bude dost vysoká. Naproti tomu třeba prsteny i s drobným diamantem v dámském modelu o šíři 4 mm mohou být v ceně do 12.000 tisíc (pokud jsou Vaše velikosti běžné). Veškeré modely prstenů rádi přizpůsobíme Vašim požadavkům a též Vám případně rádi zašleme nezávaznou kalkulaci pro Vaše velikosti. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Profilova fotka
@verarius Mohla bys mi, prosím, napsat kontakt? Kujii
Odpovědět
Profilova fotka
@verarius To mě moc mrzí a držím pěsti, ať s tím něco udělají aspoň po svatbě, ať tě to nemusí štvát celý život! Nebo se na to dívej z té druhé strany. Prsten je jako vaše manželství - možná nevypadá vždy úplně perfektně, ale to neznamená, že ho vyměníš, protože právě nedostatky odlišují tvého muže od ostatních ;-).
Odpovědět
My máme z Anděla - klenotnictví buggy buggy a ve Štefánikově, cca 50 metrů od tram. zástávky je další zlatnictví, malé a zapadlé, ale měly tam taky moc krásné kousky a celkem přijatelná cena.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kamelie123 Vlastík Kalaš je the best of all:-)) jak říkal neznám slovo nejde, přišli jsme za ním s vlastním motivem a už se těšíme na výsledek v květnu máme přijít na zkoušku.-))) jsme moc rádi, že jsme na něj na veletrhu v Clarionu natrefili a ještě jsme měli tímpádem slevu 40% na dámský prstýnek:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?