Snubní prsteny - jkiný materiál pro mě a jiný pro snoubence

Ahoj holky. Nechávala jste některá z Vás dělat prstýnky v jiných materiálech? Já bych chtěla bílé zlato a pro snoubence stříbro nebo ocel (nesmí prsten nosit v práci, a nosit ho nebude...). Mladá Boleslav, Praha. Děkuji moc za pomoc!
Odpovědět
Já si nechala dělat bílé zlato u Rýdla a příteli jsme koupili obyčejný stříbrný kroužek v malém zlatnictví. Bude ho mít jen na svatbě a pak možná na nějaké plesy, jinak ho nosit nechce, takže by byla škoda peněz kupovat zlatý. Můžeš mrknou ke mě do alba, mám je tam vyfocené.
Odpovědět
Taky to máme v plánu, mluvili o tom, jestli ho manžel bude nosit, tak se udělá nějaký pořádný, ale jestli ne, tak buď jen nějaký ocelový kroužek, už se dají koupit i za stovku.
Odpovědět
Já si teda naopak myslím, že i když si teď říká, že ho nosit nebude, může k tomu třeba časem dozrát. Na prstenu bych rozhodně nešetřila. My spíš řešíme, jestli bílé zlato či klasické žluté zlato;-).
Odpovědět
@bloesty přítel je eletrikář a nesmího nosit a ani ho nosit nechce. V eletrice či jiném sajrajtu (dělá ještě do aut a motorek) se hrabe každý den, takže ho nemá ani kdy nosit...
Odpovědět
Já si nechala u Rýdla udělat prsten z bílého zlata a manželovi ten samý ze stříbra, protože také říkal, že ho nebude nosit. Pár měsíců po svatbě ale změnil zaměstnání a teď bez něj nedá ani ránu. Trochu teď lituji, že jsme nekoupili zlatý i jemu.
Odpovědět
@meidi tak ho můžete dokoupit teď, ne? My to tak uděláme, pokud se to příteli zalíbí a bude ho chtít nosit. Sice už to nebude ten, který jsem mu nasadila před oltářem, ale já na té symbolice tak nelpím.
Odpovědět
@beruskalenuska Jojo, přemýšlela jsem, že bych mu ho nechala udělat k prvnímu výročí :-)
Odpovědět
@iregistana ja take nesmim nosit v praci prsteny a ani na okamzik me nenapadlo si udelat misto snubaku ocelovy. Vnimam snubni prsteny (i snatek jako takovej) jako dlouhodobejsi vec nez omezeni v praci ci nechut k nosenim prstenu. Tot vse. Ptala ses na nazor, tak ti jen rikam svuj ;-).
Odpovědět
Já mám z růžového zlata a manžel z bílého. A ani nejsou vizuálně stejné. Ale on holt nemusí nic kombinovat se snubním:) Hlavně abyste byli oba spokojení. To, jestli k sobě patříte, na prstýnkách nevisí;)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam tiez biele zlato a muz ocelovy za 3 stovky. prekvapivo ho nosi, ale zlato ani nechcel - holt je to chlap a v "drahych kovoch" nevidi zmysel, priorita prenho bola ze ocel toho vydrzi viac nez zlato. :) mne to nevadi, inak vyzeraju uplne stejne a ked by sme ho chceli vymenit, tak ho proste vymenime - tiez na tej symbolike zas tak netrvam. :)
Odpovědět
@iregistana Dobrý den, já myslím, že je v dnešní době velmi časté, když si snoubenci vyberou prstýnky z jiného materiálu. Přesně z těch důvodů, které píšete vy - buď by si je v práci zničili nebo prostě jen na nošení prstenů nejsou, a tak je zbytečné, aby si kupovali dražší. :)
Odpovědět
Premyslime take o tom ze by si muj nastavajici nechal udelat ptsten z oceli a ja z bileho zlata. Rikal mi, ze ho bude nosit treba jen na retizku, nebo jen nekde do spolecnosti. Jednak na to neni zvykly a taky by mu pri praci prekazel. Navic ten z oceli se pry neda zmensit/zvetsit, coz by pro me mohl byt po detech problem. Ale jeste uvidime, protoze ja na prstynek taky nebyla zvykla a ted ten zasnubni nesundavam
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj milé nevěsty, mysleli jsme si, jak nebude vybírání snubáků jednoduché, ale to jsme se spletli! Začalo to tím že přítel trval na žlutém zlatě a já na bílém kovu. Dokonce se mě mamka snažila přesvědčit, že mít každý prstýnek z jiného materiálu je "blbý". Nakonec jsme se rozhodli si nechat udělat stejné jednoduché ze žlutého zlata. Já ten svůj budu mít v krabičce pro případ náhlé změny vkusu a kdybych zase vytáhla zlaté šperky abych měla snubní prstýnek a druhý z chirurgické oceli, který budu nosit pořád. Navíc mám zásnubní ze stříbra a žluté zlato k tomu na jednom prstě by bylo jak pěst na oko :-) Dokonce mě nastávájící pochválil, jaký to je dobrý nápad abych měla snubní prstýnky dva :-) Spokojeni budeme tedy oba.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám bylo doporučeno palladium, je bělejší než bílé zlato, ale pevnější a levnější. Stříbra bych se bála, že moc nevydrží. Manžel ho v práci také nenosí, ale jak má volno, má ho na prstě pořád.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?