Snubní prsteny Hradec Králové

Ahoj holky, poradil by mi prosim někdo kde v HK sehnat pekne a levne snubni prsteny? Ja ani pritel nemůžeme v zamestnani prsteny nosit tak se nam nechce davat 20 000 Kc za prsteny:)
Odpovědět
Profilova fotka
@korecter Ahoj, víš že si prsteny vůbec vyměňovat nemusíte? Je to jen zvyk, ne nutnost. Jestli ti o ně tolik nejde, tak kup přes internet, tam seženeš určitě nejlevnější ;-)
Odpovědět
Ahoj. My si pořídili prsteny z titanu z internetu a vyšli nás do 1 500 ,- a jsou i s rytím a desingově vyřešený. Nemusí znamenat čím dražší tím lepěí. :)
Odpovědět
jnina :ahoj také jsme přemýšleli o titanu nebo nebo chirurgické oceli. Nebypadaji na ruce příliš masivně? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám na ukázku pár fotek ocelových a titanových snubních prstenů od nejlevnějších k trochu dražším, na zakázku vyráběným. Co se týče šířky a tloušťky prstenů, můžete si vybrat buď sériové modely většinou široké 6 mm nebo zakázkový model, ten může být široký dle Vašeho přání a má i menší tloušťku, cca 1,6 - 1,8 mm. Ale i sériové modely (jsou už od 390 Kč/ks) jsou u snoubenců oblíbené a reklamací je minimum. Tak zkuste mrknout na naše stránky, ráda Vám případně poradím s výběrem. Hezký den přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Ahoj, v Hradci zkus snubní prsteny 4 you...na internetu najdes jejich stránku a i kde v Hradci sídlí. Mají v nabídce titanové, ocelové, z wolframu a jiné...my jsme vybrali nakonec ocelové a i s rytím nás vyšli na 2 200 Kč (já mám zirkony po celém obvodu). Kazdopádně určitě doporučuji se jít podívat, protože na netu co se nám líbili tak nás v reálu nenadchli a ty co jsem si říkala že takové určitě ne tak ty se nám nakonec líbili nejvíce:-) Ale mají i levnejší nebo dražší varianty..paní majitelka je moc ochotná a hodně i poradí..
Odpovědět
Jee dekuji moc za radu...zitra se tam prave chystame :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?