Snubní prsteny Demark

Profilova fotka
Dobrý den dámy, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti se snubními prsteny společnosti Demark (http://www.demark.cz). S přítelem jsme objevili jeden pár a doslova jsme se zamilovali, ale vůbec se mi nepodařilo dohledat nějaké recenze a to jsou prý na trhu nějaký ten pátek. Děkuji :)
Odpovědět
1
2
Zdravím, my si byli vyzvednout už hotové prsteny včera :) Recenze jsem taky žádné nenašla, přesto jsme do toho šli. Prsteny vypadají moc pěkně, záruka dva roky a servis zdarma. Jaké máte vybrané?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsme si byli vyzvednout prstýnky od teti značky. Jsou moc hezké, servis dva roky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Páni, tak to jsem ráda, že se taky našli nějací odvážlivci :-). My jsme nakonec na nic nečekali a už je máme i zaplacené. Vybrali jsme č. 4114 s "broušeným" efektem, velmi jednoduché, ale pro nás splňují veškeré představy. Jen menší úprava byla potřeba a to, že si přítel nechál udělat 5mm šířku namísto 4mm. Jaké jste vybraly Vy dámy?
Odpovědět
Jsou krásné... My máme model 1309, neumím vkládat obrázky...
Odpovědět
Profilova fotka
No pání, ty jsou krásné. Snad budeme všechny spokojené :-)
Odpovědět
Snad... hlavne, aby kaminky drzely :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dámy, také nad nimi uvažujeme. Čím si vysvětlujete, že recenzí moc není? A pro ty, co jste tyto prstýnku už koupili - dali Vám je v té jejich krásné krabičce? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč nemají recenze? No napadají mě, ty nejhorší scénaře :-D My prstýnky vyzvedneme až tento víkend, tak Vám můžu dát vědět v jaké byli krabiččce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vejumka Děkuji za odpověď! :-) Oni celkově nemají moc informací ani na stránkách krom toho, že "se zabývají výrobou prstenů již téměř půl století"... :-D Ale nikde nevidím, zda je výroba česká či jaká :-| Moc se mi líbí, nabídku mají fakt pěknou. Mě jde hlavně o to, což není Váš případ, že bychom od nich chtěli ze zlata dvoubarevného a nevím, jestli to není jen povrchová úprava - aby se ta barevná část neošoupala, hodně lidem se to stalo. Ve zlatnictví se dušovali, že ne, ale tady by se právě hodila nějaká zkušenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím dámy :) my máme také objednané prstýnky od tohoto výrobce. Mluvila jsem přímo s majitelem prodejny v Liberci a spolupracují s Rýdlem a mají mnoho poboček po ČR. Máme od nich doživotní servis (každé dva roky čištění a 'obnova' prstýnků). Na prodejně měli více než 200 modelů, takže nám trvalo pěknou chvíli než jsme vybrali ty pro nás nejlepší :)
Odpovědět
Ahojte, na strankach sice maji paradni krabicku, my je ale dostali v takove obyc bile. Ale co, hlavni jsou prstynky. Dala bych sem fotku, ale nevim jak. Kupovali jsme je v karoline v Ostrave a pani nam rikala, ze je to novinka. Tak nevim, trochu se to bije s 50 letou tradici :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jianda Tak to je tedy divné, asi se jich na to zeptám také a počkám na reakci :-D V pondělí jsem se tam už byla mrknout a v pátek tam jdeme společně s přítelem. Fotku přidáš tak, že pod okýnkem, kam píšeš text je zelené plusko s odkazem "Přidej fotky", tak nám ji sem, prosím, hoď ;-) Dámy, škoda že máte všechny vybrané jednobarevné prstýnky. Mě hodně vrtá hlavou, že u těch kombinovaných nejsou vidět "uvnitř" prstýnku dvě barvy - to potom může to být uděláno pouze jako povrchová úprava (pozlacení nebo porhodiování) a to se prý taky dost brzo odře. Já jsem se jich na to ptala, ale je mi jasný, že od nich těžko uslyším, že je to jen "domalované", ta barevná část :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kikirob No, těžko říci, co si představit pod odpovědí, že spolupracují s Rýdlem? Trošku mi to taky přijde jako odpověď, co se chce zavděčit...
Odpovědět
@janca92 diky za navod, bylo to lehci, nez jsem myslela :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jianda Děkuju :-) Krabička je hezká, ale není to krásná co je na stánkách, že? Dostal jste ji někdo? :-) A stále mi vrtá hlavou ta jejich skoro padesátiletá tradice :-D
Odpovědět
Ahojky taky jsem mluvila s majitelem v Liberci byla jsem překvapena fakt velkou nabídkou a příjemnou obsluhou,také mám doživotní záruku servisu zdarma.A když jsme si sním povídali tak nám řekl že konečně letos začal vyrábět Demark snubáčky pod svojí značkou že x let vyráběli pro ostatní obchody.Tak možná proto tech málo recenzí já si doma hýčkám model 4075 a jsou naprosto ÚŽASNÉ :-D .......holky 8.5.2016 držte palečky x-)
Odpovědět
@anakvetinka dozivotni zaruka, opravdu? Nam bylo receno ze pouze dva roky. Servis ano, to maji napsane i na strankach ale ta zaruka, to se mi nezda. Ze by byly jine podminky na prodejnach?
Odpovědět
@anakvetinka a jeste prosim o realnou fotku prstynku, dekuji
Odpovědět
Já být tebou tak jim pisnu email a řeknu jim že v jiných prodejnách máš doživotní záruku na servis! Tady fotečka....musím ještě sehnat kytku a už tu šmejdím dost dlouho a furt nic |-|....
Odpovědět
@anakvetinka moc pekne! Kam mam napsat? Do te Ostravy myslis?
Odpovědět
dekuji :-) ....ano ja bych napsala do prodejny.muže to byt neochotnou(neinformovanou) prodavačkou
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem ráda, že tu přibývají zkušenosti :-) Já jsem zjistila, jak je to s tou historií značky. Toto mi bylo na můj dotaz odpovězeno: "Nase dilna snubnich prstenu Demark je v Praze. Nase zlatnicka dilna vyrabela snubni a zasnubni prsteny pro mnoho prodejen jiz od roku 1967. V minulem roce nastal zlom a tato skupinka zlatniku se dohodla, ze pujdou na trh se svoji novou znackou snubnich prstenu Demark.(Demark=kombinace pocatecnich pismen zlatniku)." Takže je to v souladu s tím, co píše anakvetinka :-) Já tedy stále čekám, jestli se objeví i někdo, kdo si od nich vybral dvoubarevné :-)
Odpovědět
Ahojky, take jiz jsme si vyzvedli prstynky s brilianty cislo 1281 v prodejne v Praze na Černem Moste a jsme velmi spokojeni. Posilam foto.. :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klarkanej Paráda, sem s ním :-D
Odpovědět
Tak uz se mi to konecne povedlo :-) :-) meli jsme je hotove zhruba za 3 tydny..... :-)
Odpovědět
Take uz mame ty naše :-) jsme zcela spokojeni :-) a vůbec nevadí, ze nejsou v extra krasne krabičce-v jednoduchosti je krása a navíc tam nezůstanou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už i my jsme se dočkali a jsme nadšení, takže se sluší zde napsat pochvalnou recenzi, ať tu přibývají zkušenosti :-) Zatím se mi nepodařilo prstýnky vyfotit, aby z té fotky něco bylo. Vymysleli jsme si oproti jejich modelu na prodejně drobné úpravy, přítelovi udělali dokonce "mezivelikost", protože se nemohl rozhodnout mezi dvěma. Takže moc velká spokojenost :-) A ženy, ptala jsem se na tu jejich fešáckou krabičku a tu mají prý jen do výlohy, ale jak píše nevěsta nade mnou, vůbec nevadí, protože ty krásné prstýnky tu radost mnohokrát vynahradí :-D
Odpovědět
Taky se přidávám s chválou na Demark, s manželem jsme vybrali tyhle a jsou i ve skutečnosti moc hezké :-)
Odpovědět
My si prstynky vyzvedli pred tydnem, vyrobce jsme vybirali opravdu dlouho a myslim ze jsme chybu neudelali :-) krasne leskle, jednoduche a proste prekrasne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě někdo nějaké zkušenosti s Demarkem? (nejlépe někdo, kdo už je nosí?) Včera jsem na ně náhodou narazila a pár jich vyzkoušela, vypadají výborně :-) Jen ještě aby byly kvalitní...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?