Snubní prsteny Damasteel

Profilova fotka
Zdravím :-) nevíte prosím někdo, kde pořídit prstýnky z damasteelu okolí Brno, Jižní Morava? :-) Pátrala sem na internetu, ale ničeho kloudného sem se nedopátrala...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme prstýnky z Kredum z Pecky v Orlických horách. Také jsme to neměli nejblíže, nicméně jsme výběr prstýnků pojali jako super výlet a pokud chcete do prstýnků investovat pár tisíc, tak ten výlet je v tom minimální položka. Hotové prstýnky nám pak zaslali poštou. Přístup pana majitele je super, je ochotný a trpělivý, ale určitě doporučuji si jet vybrat prstýnky osobně. My nakonec vybrali úplně jiné než jsme měli v plánu a ještě nám je udělali přesně podle našich přání. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my máme prstýnky z damašské oceli od pána sice až z Plzně ale normálně jsme objednávali přes internet, protože bydlíme kousek od Ostravy. Musím pána jedině doporučit. Komunikace na jedničku a to samé práce. Nechali jsme si dělat zkušební prsteny aby nám ty snubní opravdu seděli. Jsou prostě úžasné. Jinak pán se jmenuje Mgr. Ondřej Kotyza a stránky má http://okotoko.cz/cs/ .
Odpovědět
Profilova fotka
Nádhera děvčata, moc děkuju za typy :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?