Snubní prsteny- cena?

Profilova fotka
Zajímalo by mě, kolik dáváte za snubní prsteny? Jste zastánkyně kvality, nebo vám nevadí levné prstýnky?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, my jsme dali za prstýnky 500Kč - jsou ze zlata. Dodali jsme si vlastní zlato, které nám z velké části pokrylo i práci. Nekupovali jsme přes známe firmy jako Rýdl a pod. Udělala nám je jedna paní zlatnice.
Odpovědět
my dali za prstýnky 14 000 Kč. Ale máme velké číslo prstů (59+62) prstýnky 5 mm šířka, bílé zlato a v mém 3 brilianty :-) U Rýdla bychom za podobné dali cca 24 000 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme objednané prstýnky z nové kolekce u Rýdla - kombinace bílé a žluté zlato, šíře 5mm, ve velikostech 54 a 68 a vyšly nás na 14.000 Kč, což mi přijde super. Na tuto cenu jsme se nedostali téměř v žádném jiném zlatinictví, a to jsme byly na veletrhu v hotelu Diplomat a navštívili tam všechny stánky. Podle mě je to, že je Rýdl nejdražší, jen dezinformace.
Odpovědět
My mame take od Rydla.. Kombinace bile s cervenym, bez kaminku.. Bez par stovek nas vysly na 20000,- Ale meli jsme vlastni zlato, takze jsme platili polovinu.. :-) Jinak velikosti mame 50 a 68 a 6mm prsten.. :-) U Rydla je pod cislem 205.. :-)
Odpovědět
KJeste bych zminila, ze tento vzor nam padl do oka a jelikoz mam kamaradku zlatnici, ta sama mi potvrdila, ze prsten je velice pracny a ta cena neni nadsazena..
Odpovědět
My máme prstýnky od Rýdla - bílé a žluté zlato, já mám briliant, šíře 5mm, za necelých 14.000,-Kč. Souhlasím s antakka, taky si nemyslím, že Rýdl je nejdražší. Záleží také na tom, jaký typ prstýnků si představujete.
Odpovědět
Mame od Rydla ale mame prstynky z palladia a ja tam mam brilianty.....vysly nas na 14.000,- ( zlate by byly jen o par tis.drazsi, ale vybrali jsme si material kvuli tvrdosti). Kdyz jsem obchazela zlatnictvi ve meste tak z tech cen jsem sla do kolen a hlavne ty vzory byly silene.
Odpovědět
Ano, taky taky jsem slado kolen, kdyz jsem videla nektere ceny prstynku.. Nicmene ty nase proste stoji za to a jsem rada, ze jsme na ne natrefili.. Byla to vetsi fuska nez vybirat saty.. Proste neslo najit ty prave.. Uz se na ne nemuzu dockat.. :-)
Odpovědět
My jsme vybrali prstýnky od Aioly na veletrhu za 32 500 bez briliantu a zlatnice nám je vyrobila za 13 200 i s briliantem. Opravdu je lepší zajít s obrázkem přímo ke zdroji. Tento týden si pro ně jdeme, dyžtak dám echo, jak dopadly. Samozřejmě Vám asi padá doživotní záruka, kterou nabízí například Rýdl. Od Rýdlu mám zásnubní, ale doživotní záruku, kterou mi k tomu dali, což je v podstatě stejně jenom čištění, kdy Vám ho seberou na 14 dní a pošlou do Prahy, nevyužiji. Čističku máme doma a co se týče změny velikosti, tak mě Rýdl upozornil na to, že jelikož v tom mám už usazený briliant, tak mi s ním nehnou. Takže v tom, že jdete přímo ke zdroji, tedy soukromému zlatníkovi a on Vám nenabídne doživotní záruku, nevidím až tak veliký problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když píšete velikosti - taky dodám naše - můj prstýnek má velikost 54,5 a šířku 3,5mm a přítel má velikost 70 a šířku 5mm. Takže pokud někdo považujete za velký prsten pro partnera ve velikosti 63, tak to opravdu velké není. Celková váha zlata byla cca 7gramů - cena zlata okolo 500Kč za 1 gram + práce zlatníka a rytce +- 3000Kč.
Odpovědět
My od Žabky, šířka 4,2 mm, já vel.50, manžel asi 62, bílé zlato a já 4 brilianty - cca 11 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nám na prstýnkách nezáleží, neboť já ho sice nosit budu, ale nemám ráda moc cené kovy na sobě a přítel ho nosit nebude - takže budou nějaký ocelový a pro mě se zirkonama. Počítám do 3000 za pár max :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já sama mám prsten za 15 tisíc,manžel o něco levnější. Ale nekoukala jsem na cenu,vybrala jsem si podle toho,který se mi líbil.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme na prstýnkách nechtěli šetřit, chtěli jsme originální, které nám vydrží navždycky. Vybrali jsme u Rýdla, už se nám vyrábějí, byla jsem nadšená z jejich zákaznického servisu. Přítel má velikost 64, já 53, máme kombinaci červeného a bílého zlata, dělají se nám speciálním procesem, protože chceme kombinaci, já mám 21 briliantů a cena za oba dva je 18 500.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás budu nosit prstýnek jenom já. Přítel má velikost 77, takže na jeho prstýnek v šuplíku padne dvojnásobek zlata. Ale stejně na nich šetřit nebudeme žádným způsobem. Pro nás oba je zlatý prstýnek symbolem manželství a to taky nemáme v plánu šidit. Svatba bude malá, rychlá a skromná, ale šaty pro mě, oblek pro něj a prstýnky, to jsou věci, na jejichž kvalitě škudlit nechceme a nebudeme.
Odpovědět
Profilova fotka
@evculka_ Ty vaše prstýnky mi přijdou hrozně levný :) já tam budu mít briliantíků 6 abudou stát 21 tisíc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evculka_to je pekna cena a ty brilianty jsou videt nebo jsou tak mini ze sotva? Pac ta cena je hodne nizka, ja co koukala na prstynky v podobny cene, to temer ani neni poznat ze tam nejakej kamen je :-D ;-(
Odpovědět
Ahoj, máme stříbrné za 4 600 Kč - můj se 3 brilianty. Nejde jen o kvalitu, ale hlavně o materiál a značku :).
Odpovědět
Profilova fotka
@bara98 @lucineni Brilianty tam jsou vidět, mám obrázek v albu, od původního modelu nebudu mít ve všem brilianty, a prstýnky nejsou plné, původní cena byla 25 tisíc, úpravami a se slevou je to 18 tisíc :)
Odpovědět
Ano, taky nechci setrit na vecech, jako jsou prstynky, saty a oblek.. Nemusim mit tisic kravinek a vymyslet ruzne ptakoviny, ktere stejne nemaji moc vyznam a jenom stoji penize.. Jinak ja si myslim, ze ta cena za 21 briliantu je opravdu mala, nejsou to nahodou zirkony?? Luj89 psala, ze ma ve stribrnem prstenu brilianty.. Pokud mam dobre info, tak jsem slysela, ze do stribra se brilianty nedavaji..
Odpovědět
Profilova fotka
@romiiik211 Dnes je tolik nádherných designů a i levné prsteny mohou být kvalitní, takže proč ne? Původně jsme měli vybranou chirurgickou ocel, ale nakonec jsme skončili u Rýdla :) Budeme mít palladiové prsteny, ve zlatě stojí kolem 15 tisíc, palladium zhruba o 2 tisíce levnější, ale díky veletržní slevě a vlastnímu zlatu se budeme pohybovat někde kolem 10, max. 11 tisíc, což si myslím docela jde a to se do té ceny vlezly i tři mini brilianty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že se brilianty do stříbra nedávají. Oni ty ceny prstenů jsou samozřejmě i o té značce že.. Proto jsou třeba ceny vyšší něž u přímých výrobců. Navíc se platí i vše okolo.. My máme taky nakonec prsteny od Rýdla z červeného a bílého zlata, původní cena 25000, se slevou z veletrhu to je o něco míň, ale taky jsme si řekli, že na prstýnkách, které budeme mít celý život na ruce šetřit nechceme...
Odpovědět
Holky, dejte sem i fotky a pochlubte se.. :-)
Odpovědět
my máme udělané podle vlastního návrhu, takže jsou jen a jen naše. Z malého zlatnictví za 10.000,-, ale dali jsme jim zlato jako protihodnotu, takze nas to nic nestalo :)
Odpovědět
Také mame prsteny za 11.700kc... ale uz ted nam za naše vlastni zlato vyplatili 6200kc a jeste tam nejake vlastni mame. .. a to pan rikal, ze snad bude kolem 3tis... takze prstynky za hubičku. .. z mensiho zlatnictvi, alr pan tam mel spouuusty svych vyrobku a byly naprosto dokonale...mame oba bile zlato... pritel s piskovanym prouzkem a ja se zirkonama kolem dokola :-)
Odpovědět
Máme taky od Rýdla a taky jsme platili dost, cena ale vyšplhala kvůli tomu, že mám nakonec 8 briliantů :). Stačily by mi ale i zirkony. Jen jsem trvala na tom, že budou z bílého zlata, jelikož je oba budeme nosit :).
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k Přesně, pokud je oba mají nosit, měly by být kvalitní. Asi bych si nenechala dělat prstýnky třeba z oceli, kdyby se něco stalo třeba v práci, nebo by třeba jeden z nás přibral, nedá se to prý přestřihnout.. :-| Na briliantech u nás trval snoubenec, protože ho mám i v zásnubním.. Mám jich tam 10 :-N proto je i cena taková..
Odpovědět
@domajsek Jsou to diamanty briliantového brusu. V podobných kamínkách se nevyznám, tak ani nevím jaký je rozdíl mezi diamantem a briliantem ;)
Odpovědět
@domajsek Tady jsou :). Ve skutečnosti jsou hezčí, takový drobnější, jemnější. Na celý život budeme mít předně sami sebe, nejsme materiálně založení a v neposlední řadě nemáme tolik peněz, abychom mohli říct, že u něčeho nehledíme na cenu.
Odpovědět
@luj89 Jsou krasne.. My na tom taky nejsme tak dobre, abychom si mohli vyhazovat za kde co.. Jak jsem psala, na svatbe se obejdu bez drahych kravinek a radeji vlozim vice korunek do snubaku.. Ja jsem tak trochu nostalgicky typ.. Prislo mi kouzelne, kdyz me kamaradce venovala babicka svuj stary snubak a ona ho nosi hned vedle sveho.. Hned jsem si predstavovala, az ja budu ten svuj davat treba vnucce a ta si ho bude vazit stejne tak.. Nevim, ale ty prstynky pro me maji velky vyznam, tak mozna proto na nich lpim.. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?