Snubní prsteny Bisaku. Máte zkušenosti?

Videla jsem na jejich webu nadherne prstynky, ale bohuzel Brno je pro nas daleko a ja se bojim kupovat je bez toho, aniz bych je videla nazivo. Mate nekdo s nimi zkusenosti a popripadne mate realne foto prstynku, koupene od BIsaku? Dekuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
já si jich pár od Bisaku zkoušela na svatebním veletrhu, a byla jsem lehce zklamaná, v reálu vypadají jinak, než na fotkách, na prstě mi přišly takové hodně obyčejné... ale samozřejmě záleží na vkusu každého :-)
Odpovědět
No to je prave ono, na fotkach jsou krasne vsechny ! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bricciola4 já jsem byla přesvědčená o tom, jaký typ prstýnku chci, šla jsem do zlatnictví cíleně za tím jedním, na fotce je náááádherný, prostě dokonalý, a když jsem si ho dala na prst, nestačila jsem zírat , vůbec nevypadal tak krásně..... a prstýnky, na které jsem na fotce ani nemrkla, naopak seděly moc krásně a vypadaly tak, jak mají snubní vypadat, takže je určitě důležité je vyzkoušet i s partnerem a najít nějaké ideální :-)
Odpovědět
My jsme včera vyrazili po Brně po zlatnictvích a Bisaku teda vede na celé čáře. Mají velký výběr, zajímavý vzory a když jsme viděli, co jsou jinde schopni nám nabídnout za stejnou cenu... Mají opravdu festovní, pořádné prsteny, žádné fórové ptačí kroužky.. Ale je to fakt věc vkusu, my konkrétně sháníme něco pořádnýho, přítel má tlapy jako lopaty a klasickej prstýnek se na něm úplně ztratí. Bisaku mají nápaditý vzory a nepřipadá mi teda, že by se to od jejich webu nějak lišilo..
Odpovědět
Profilova fotka
My taky byli v Bisaku zkoušet, co se mi líbilo na webu, tak mě zklamalo. S přítelem jsme se shodli tak na třech. Ale přesvědčeni jsme nebyli z žádných. nakonec si necháváme dělat u soukromého zlatníka podle sebe. Ale co jsme obešli zlatnictví, tak Bisaku takový průměr. ;-)
Odpovědět
@andik.cz Fakt? Je teda pravda, že my byli jen asi ve čtyřech kolem masaryčky a špalku :-) A nijak to nehrotíme, pokud nám Bisaku dají zítra ve Futuru nějakou slevu, tak bereme prstýnky od nich, nechce se nám kvůli tomu lítat po celým městě. A od koho jste vybrali vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@lck79 My jsme byli v Bisaku zkoušet, když jsem byla u kámošky v Brně na návštěvě. Jinak nakonec máme od zlatníka tu od nás z Jablonce. (moc jsme to taky nehrotili, byli jsme celkem asi v 5 zlatnictvích, co se nám asi nejvíc nelíbilo tak to byla primosa, takový výlisky...) Takhle budeme mít ruční práci, prstýnky přesně podle nás-nic nebyl problém, a za hodně slušnou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ze zlatnictví co jsme v Brně obešla je Bisaku zatím jednoznačně nejlepší. Cena mě hodně překvapila, ale silné prsteny byly drahé všude.
Odpovědět
Já musím Bisaku jen a jen doporučit !!! Prošli jsme toho celkem dost a musím říct, že až v Bisaku jsem si konečně vybrala :-) Mají obrovský výběr a je tam velice příjemná prodavačka. Líbila se mi ta variabilita, že prstýnek klidně upraví na přání (př. vybereš si design, který je ale vyroben v matu a oni ti ho na přání udělají v lesku). Vybírali jsme snad hodinu a nakonec jsme vybrali :) Teď už čekáme až nám je vyrobí. I cenou jsou myslím v pohodě, takže já vřele doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my jsme byli v Bisaku jako v prvním obchudku a vybereme si prstýnky u nich. Jsme trochu náročnější z platiny nevýráběj skoro nikde, maj velkej výběr ... :-D a jak psala nedbiska, opravdu ochotné prodavačky :-D dokonce i trochu lepší cenu nám vypočítala ...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
tak nas dost zklamalo - napred super pristup, super prodavacka, fajn cena - prvni zadrhel pri placeni - cena o 1000 Kc vyssi, ale OK, maji tam napsano malinkatym ve smlouve napsano ze cena muze byt o 5 procent vyssi a nemusi te informovat - vyzkouseli jsme je - taky dobry, pak nam pani rekla, at si zkontrolujeme rytiny - a ouhej - zadne tam nebyli, tak pak jen konstatovala ze nam zapomneli pri vyberu rict ze na tento typ rytina nejde udelat - snubni prstynek bez rytiny ... to mi prijde teda hodne veliky opomenuti
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule123 tak to je fakt špatné.. takové komplikace by se mi nelíbili..:-( jak jste to nakonec vyřešili? Budete je mít bez rytiny? My od nich teda máme prstýnky a žádný problém jsme neměli.. moc se nám líbí, cena i rytina v pořádku.. asi je to individuální jako všechno..
Odpovědět
Článek se načítá
Holky vyzvedli jsme prstýnky, vše v pořádku ale doma jsme zjistili že je snoubenci prostě velkej....co s tím??? Máte zkušenost???? Opraví to zdarma snad ne??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my jsme objednali taky u Bisaku, prstýnky máme z platiny ja i s brilianty a slečna nám dala 3 brilianty zdarma! Takže za nás spokojenost ... :-D Velikosti prstýnků si rozhoduje každej sám ne? Nemůže ti přece někdo říct tuto velikost si vemte a hotovo ..
Odpovědět
Profilova fotka
My mame prstynky od Bisaku, vybrali jsme si je na svatebni veletrhu v Praze v Diplomatu, slecna byla moc mila, dostali jsme briliant za cenu zyrkonu, zatim jsme moc spokojeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo dají se ukecat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@dice Tak jak jsi dopadla?
Odpovědět
Uplně super, paní slíbila že do týdne budou a ještě za směšnou cenu :-) fakt jsem s nimi maximálně spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dice Tak to je super. My si jdeme dnes pro prstýnky. Tak jsem zvědavá ..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Hmm, krásný .. S brilianty či zirkony? Mně se líbí ten první, jsou zajímavější .. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já jsem byla vybírat prstýnky na Palackého v Českém zlatnictví (zastávka Husitská). Paní byla moc milá, i když jsem přišla sama jenom na první kouknutí. Snesla mi snad stovky prstýnků a celou dobu se mi věnovala a vždycky mi řekla bližší informace o tom konkrétním modelu. A ceny mají dobré, záleží samozřejmě na tom, co chcete :-) Kdyžtak koukněte na internetové stránky, většinu prstýnků tam mají na fotkách...Bisaku jsem viděla letos na veletrhu v Brně a byla jsem zklamaná poměrem ceny a vzhledu :-S Ale je pravda, že jsem si zkoušela jenom jeden a víc jsem se tím nezabývala...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak Bisaku je můj favorit, mám tam vybrané 2 typy a ozhoduji se. To se divím, že jste si nevybrala, protože mají toho tolik, že mi to zabralo vážně hodně času vytipovat favority
Odpovědět
@lenula87 To souhlasím. Jejich poměr cena a vzhled je děsná. Ale ono to bude u všech těchto větších zlatnictví stejné. My jsme také prošli celé Brno a nokonec si necháváme dělat. V Bisaku nám nabídli prstýnky v šířce 5,5mm za cenu okolo 23.000,- ! Zlatník, nám udělá širš,í 7mm, za cenu 14.000,- + rytina zdarma ! Rozdíl 9 000,- ! :-D Je to prý dáno tím, že si oni nacení hlavně jen značku a taky vysoké pronájmy v centrum Brna ! No, jsem ráda, že jsme to nakonec taky vyřešili.
Odpovědět
Profilova fotka
Právě bych řekla, že v poměru velkých zlatnictví si Bisaku nestojí nikterak špatně. Já jsem třeba byla v maloprodejně Lucie gold a tam měli kolekci Retofy, ano sice krásnou ale ceny tak minimálně o třetinu vyšší :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Kvalita je kvalita :-) My jsme se skoro mužem spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, dovolte mi, abych reagovala na rozvíjející se diskuzi, ve které se objevila i řada dezinformací. Jménem celého týmu Bisaku bych ráda vše vysvětlila. Nejdůležitějším faktem je, že u nás při koupi snubních prstenu platíte především za kvalitu řemeslného zpracování a použitých materiálů, ne pouze za značku a umístění prodejny. Samotná síla značky Bisaku se odvíjí od kvalitně vyráběných šperků a množství spokojených zákazníků. Co se týče údajného vlivu nájmu prodejny na ceny prstenů - firma Vendome s.r.o. je nejen vlastníkem značky Bisaku, ale je i vlastníkem celého domu, kde se nachází prodejna, tudíž žádný nájem neplatíme. Myslíme si, že všichni snoubenci chtějí nosit kvalitně vyrobené prsteny, jako symbol svého manželství. Nenechte se oklamat nízkými cenami a neodbornými prodejci. Při výběru snubních prstenu se neřiďte pouze podle ceny, ale zvažte, do jaké kvality šperku investujete. Mějte se hezky.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?