Snubní prsteny Benet Gold, máte zkušenost?

Ahojky holky, nemáte někdo zkušenosti se snubníma prstýnkama od firmy Benet Gold? www.benetgold.cz. Díky Agáta
Odpovědět
Profilova fotka
My si zrovna v sobotu byli naše prstýnky vyzvednout. :-) Jsme velmi spokojení - doporučuju se podívat do Centra snubních prstenů v Praze na Sokolovské ulici. Mají tam vystaveny úplně všechny vzory a jsou zlaté, ne jen pozlacené, takže si člověk udělá dobrou představu ;-) My to udělali tak, že jsme si pár vzorů vybrali předem podle obrázků a pak se mezi nima na místě rozhodli. Všechny vzory jsou schopní udělat v různých povrchových úpravách (lesk, hedvábný mat, hrubý mat,..) a i ze všech druhů zlata. Též můžete chtít zúžení prstenů (myslím na tloušťku, ne velikost - ta je samozřejmá). O vzory jsem si napsala mailem - ty jejich stránky jim (prý dočasně) nefungují. Psala jsem současně na tyhle adresy: sekretariat@benetgold.cz , benetgold@benetgold.cz (pokaždé mi odpověděli z jiné). Jinak obě paní, které nás tam obsluhovaly byly milé a daly nám na vše dost času. Mají otevřeno i v sobotu a po domluvě snad i v neděli. Prstýnky nás stály 9600,- dohromady - využili jsme 15% slevu při objednání do konce dubna. Byly hotové za necelé 3 týdny (expresně jsme nepožadovali), napsali nám sms, že si je můžeme vyzvednout. Zálohu jsme platili 1000,- , můžete dát i víc. Rytí dovnitř bylo zdarma. Kdyžtak se koukni do mého alba - mám je tam nafocené. P.S: kdyby byl problém s těmi vzory, dej vědět, pokusím se ten zip někam nahrát a poslat ti odkaz ;-)
Odpovědět
ahoj, my máme také benet gold z pobočky na Florenci v Praze, po 15% slevě 10 500 Kč, hotové do týdne, sami volali (standardně prý dělají do 3 týdnů), rytina zdarma, záloha také 1 000 Kč. Mám je v albu. Výběr měli docela slušný, jsou otevření změnám, které si kdo řekne, jak píše Cobaltino. Byli jsme s přístupem spokojeni a doporučuju:)
Odpovědět
Profilova fotka
My si tam objednáváme, tak pak napíšu, jak to proběhlo. Akorát jim teď nefunguje e-shop, tak trochu vázne komunikace, ale jinak vše v poho:-)
Odpovědět
Zkušenosti dobré, jen bych doporučil osobní návštěvu, ty prsteny vypadají "naživo" úplně jinak než na fotkách v e-shopu. Ale jinak prodavačky ochotné, vyrobeno to bylo tuším do 3 týdnů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Označení Centrum snubních prstenů je "krapet" nadnesené - to co mají oni mají v kdejakém zlatnictví. Když už v těch končinách budete, tak zkuste i zlatnictví na rohu ulic Na Poříčí a Těšnov - jsou tam ochotní a dokážou dobře poradit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Prosím máte někdo prstýnky od této firmy? Budu ráda za reálné foto prstýnků.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?