Snubní prsten z wolframu

Můžete mi, prosím, někdo poradit, kde bych se mohla podívat popř. objednat na snubní prsteny z wolframu? Potřebovala bych v okolí Ostravy, Karviné, Frýdku-Místku. Moc bych Vám byla věčná. Moc děkuji předem.
Odpovědět
na moravě nevim, ale živá prodejna je v Hradci Králové...trochu z ruky pro vás asi : /
Odpovědět
My jsme wolframové prstýnky objednávali z ocelnictví z Kladna a došli bez nejmenšího problému. Jen jsou malinko tmavší než vypadají na stránkach obchodu, ale jinak báječné. Nosím jej každý den a od května bez škrábanečku a manžel nosí prstýnek na řetízku na krku a taky bez známek ošoupání 😃 Jsou prostě báječné.
Odpovědět
Děkuji moc. Našla jsem prodejnu v Brně. Tak tam musím zavolat a poptat se. Do prodejny v Hradci jsem volala, paní byla strašně ochotná. Akorát mi přišlo strašně složité objednat si prstýnky, vyzkoušet, pokud by byly dobré odeslat zpět. V prodejně by nám je odeslali na Slovensko, aby je vyryl a následně by nám je poslali. Ale pokud to nepůjde v Brně, tak nic jiného nezbývá. Paní v prodejně mi říkala, že ty z wolframu musí být akorát na prst, protože když jsou větší, tak strašně lítají na prstě a je to nepříjemné, protože jsou těžké.
Odpovědět
@weronikax Wolframové prstýnky máme... :-) Spokojenost. Jsou z http://www.ok-sperky.cz/ . Objednala jsem si stejně velký, jako mám zásnubní, ale musela jsme ho vyměnit za větší. Woframové jsou celkově masivnější a širší. Byl mi těsný, až to bylo nepříjemný, tak jsme si ho vyměnila za větší. Teď je mi trochu volnější, ale je to o moc pohodlnější, než ten těsný. Přeci jen, člověku občas prosty otečou :-) výměna byla obratem a zdarma.
Odpovědět
@weronikax tak to nám ani paní v prodejně neříkala... já se právě bojim, že sem si velikost pořídila až moc těsnou...mám dost úzký prsty, ale pochybuju, že to tak bude ještě dalších 40 let:-D takže si případně budu muset pořídit jinej, no..:/ ale zase když sem si to zkoušela tak bylo léto, takže možná budu mít prsty ještě užší jindy..no prostě sem na to zvědavá:-D snad to nebude blbý
Odpovědět
Taky z toho mám hrůzu. Přinejhorším si budu muset upilovat prst :-D.
Odpovědět
@weronikax to ne, to je výhoda wolframu, že se to dá sundat v případě nouze snadno:-D ale nerada bych si ho rozbíjela no:-D tak snad budou nějakej ten wolfram prodávat i za další desetiletí:-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Kdo máte wolframové prstýnky, můžete sem prosím hodit fotečky, jak vypadají na rukou? Budu moc ráda :-) Hrozně se mi líbí jejich lesk, ale už ne tak moc jejich tmavá barva :-/ z e-shopů jsem pochopila, že se prodávají asi nějaké postříbřené nebo tak nějak, jelikož jsou některé světlé, ale většina z nich je asi v jejich přirozeném tmavém odstínu... tak stále hledám a rozmýšlím se :-)
Odpovědět
@anabel33 my jsme byli rozhodnuti pro wolfram, ale po zkousce jsme se rozhodli pro titan... Wolframove jsou strasne tezky, pokud by ti to nevadilo, tak za bych sla do nich :-)
Odpovědět
@pajita moc děkuju za reakci :-) naživo je určitě také chci vidět, jen musím hooodně pohledat zlatnictví, kde by mohly být... jinak si se skoromanžou budeme muset udělat výlet někam dál... to, jak je těžký, si vůbec nedovedu představit, sama jsem na to zvědavá... Titanové jsou asi hodně oblíbené, ale dost mě odrazuje to, že prý časem ztmavnou....? :-| No ale času máme ještě habaděj :-D tak do té doby určitě něco vymyslím. Můj to ale stejně nebude nosit, tak spíš uvažuju, co bude nejlepší pro mě :-)
Odpovědět
ahoj, my máme také z Kladna :-D byla to láska na první pohled...Rytina stála asi 500 za kus, sice to byly nejdražší kus, ale i tak nás vyšly jen na 5 tisíc asi...
Odpovědět
na rukou vypadají takto:
Odpovědět
Článek se načítá
@anabel33 urcite zajedte se na ne kouknout, ja jsem si to nedokazala predstavit, maji celkem dobry vyber v tom Kladne, my to mame asi 30 minut, ale pak jsme zjistili ze titanove jsou lepsi (lehci a pry tak s tou tmavosti to neni az takove) a v Kladne prodavaji od Plzenske firmy, ktery maji jak titan a ocel na prani, tak jsme si zajeli do Plzne a mame je na prani jak jsme chteli, pripadne dodelaji jak budeme chtit, protoze je vyrabi :-)
Odpovědět
@pajita my jsme měli zájem také do titanu, ale přišlo nám to moc šedé a navíc tam nejde rytina :-| ale každý má jiný vkus, jen ty ocelové obyč nám přišli jak od cirkusu...
Odpovědět
@pajita koukám znovu na web a tam mají rytinu, tak nechápu, proč nám říkala paní v obchodě, že tam nejde ]-( to jen pro upřesnění :-D A rozhodně radím vyzkoušet! Fakt musí padnout!
Odpovědět
@astyna88 nam teda rikala ze rytina jde jak v Kladne, tak i v Plzni a tam chtela vedet hned co bysme si nechali vyryt a my nevedeli, takze jsme si nechali udelat prstynky s piskovanim a leskem a az budeme vedet rytinu mame dat vedet :-D
Odpovědět
Mame tyhle, na obrazku jsou ocelove, ale budeme jr mit titanove, ja se 3 brilianty a piskovany (kde je to matne), ten muj jak je to na obrazku, ptipadne pokid se mu bude libit taky to piskovani, tak si necha dodelat piskovani :-)
Odpovědět
My jsme bohužel úplně na opačné straně ČR, takže osobně do Plzně nebo do Kladna určitě nepojedem :-D ale říkala jsem si, že bych objednala nějaké z jejich stránek bez rytiny a pak to vrátila... nikde kolem Valašského Meziříčí asi moc wolframových prstenů nebude :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?