Snubní prsten tvořený dvěma kruhy

Ahoj, vybíráme snubní prsteny a docela se nám líbí kombinace prstenů ze 2 kruhů v různých barvách zlata - viz. obrázek. Chtěla bych se zeptat, zda někdo takové prsteny máte a pokud ano, zda se dobře nosí - budou totiž asi tlustší, než normální prsteny, tak aby to nevadilo mezi prsty. Bohužel je nemáme kam jít vyzkoušet, nikde jsme je neviděli, takže bychom si je nechali dělat na míru, ale předtím by nám moc pomohly praktické zkušenosti :-) Díky moc
Odpovědět
Ahoj. My tedy takové nemáme, jen chci dodat z vlastní zkušenosti, ať si jdete aspoň podobnou šířku (nemusí to být stejný typ) vyzkoušet. Teď nejde o ty 2 pruhy z hlediska pohodlnosti, ale aby se ti takové široké prsteny na ruce líbily. Já osobně taky pokukovala i po širších (i když ne tak hodně jako jsou tyto) a když jsem si prsteny zkoušela, hned jsem různé šířky zavrhla, protože mi na prstě neslušely :/.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám předběžně vybraný taky prsten tvořený více kruhy, je to teda trochu jiný typ než ten tvůj. Ten můj jsem si i zkoušela a byla jsem nadšená, na ruce vypadá krásně. Já mám hodně hubené prsty, takže jsem chtěla něco výraznějšího a tohle mi přesně sedlo. @lenka318
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jak už Vám zde dámy psaly: vyzkoušejte si šířku prstenu, třeba si i kupte nějaký levný ocelový typ ve stejné šíři. Podle mého odhadu jsou prsteny široké cca 8 mm, a to už pro běžné denní nošení není úplně pro každého. Navíc musíte počítat s tloušťkou cca 2-3 mm. Nezmiňujete se o materiálu: pokud chcete tyto prsteny ve zlatě, budou zřejmě poměrně drahé, i kvůli velké spotřebě zlata. Mohu Vám nabídnout alternativu - prsteny vyrobené z kombinace dvou barev zlata, nejsou tak mohutné. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Moc děkuji za odpovědi :-) No máme nad čím přemýšlet...tento týden se chystáme ke zlatníkovi, který má podobný typ na svých stránkách, tak uvidíme, vyzkoušíme a pak se snad rozhodneme :-) @dancahruska ten tvůj prstýnek se mi moc líbí...Je na prstě příjemný? nevím, jestli by mi nevadilo, že ten vnitřek je takový asymetrický
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka318 Ono se to zdá, ale prstu to působí jako klasický prsten, neměla jsem pocit, že by mě tam něco tlačilo nebo tak. Naopak je fajn, že prsten působí pokaždé trochu jinak podle toho, jak si ho nasadíš :)
Odpovědět
@dancahruska Hmm asi také takový vyzkouším. Našla jsem i takový v té mé původně zamýšlené kombinaci - jen bílé a žluté zlato a ten se mi teda taky moc líbí :-) Díky za inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka318 z vlastní zkušenosti říkám "zkoušet, zkoušet a zkoušet". A zkusit i to, co vám na obrázku třeba ani moc nelíbí. Líbily se mi prsteny v kombinaci bílé-červené zlato, bohužel u mé barvy kůže tato kombinace úplně zanikla. Líbily se mi prsteny typu co tu poslala purry, jenže mé skoro dětské ruce snesou jen opravdu úzké prsteny a cokoliv širšího než nějaké 3 mm prostě vypadá děsně. Takže vyzkoušejte všechny typy a uvidíte-možná vás překvapí, jak mohou v platu vypadat prsteny "nic moc" a na ruce vypadají fantasticky. Koukněte, jestli se nekoná v místě vašeho bydliště nějaké svatební expo. Zlatníků tam bude určitě několik a aspoň budete mít šanci porovnat a snoubenec bude vděčný, že ho nevláčíte od obchodu k obchodu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi No vidíš, já mám taky dětské ruce, velikost 46, ale výše uvedený prstýnek se mi moc líbil a i prodavačce a ženichovi. A to je poměrně široký, i když se nedá vzhledem k tvaru říct, kolik má mm. @lenka318 Tenhle je taky moc pěkný, odkud je?
Odpovědět
na eshopu určitě maj tloušťku napsanou ne? podle mě to možná bude stejně vysoký, jako některý prsteny z oceli, titanu nebo wolframu . podle mě se dá na to zvyknout taky záleží na tom, jak úzký prsty máš. já mám třeba docela úzký a dlouhý a slušej mi jak tenčí prsteny, tak mohutnější. ale 8 mm už je na šírku moc. to už sluší málokomu:) ale stejně si myslim že u šperků je hrozně důležitý si to zkusit a vůbec, vidět to naživo. obrázky hrozně zkreslujou, nedá se to vyfotit reálně. ten druhej typ, co si poslala, náhodou vypadý sympaticky..podle mě to právě bude dobře držet na ruce, což oceníš aje to zajímavý:) není potřeba tak tlustej a velke jprsten, abys zaujmula:)
Odpovědět
Profilova fotka
@dancahruska tak to máte ještě menší velikost, než já :-) prstýnek vám rozhodně nevymlouvám, je moc krásný. Jde i o tvar a délku prstů - stejně jako šaty mě přesvědčilo, že stojí za to zkusit všechno, protože výsledek může hodně překvapit. Takže hlavně přeju šťastnou ruku při výběru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi Je to pravda, záleží na celkové "kompozici" ruky, délce prstů atd. Já jsem se toho právě bála, protože jsem chtěla výraznější prsten, ale bála jsem se, že to bude vypadat moc mohutně a nevkusně, ale opak byl pravdou, ruku to hezky nenásilně zvýrazní :)
Odpovědět
podle mě ten prstýnek slečny dancahruska je tím, jak je tvořenej z tří tenkejch kruhů, prostě vypadá jinak, než celokovovej 7mm prsten. pro úzký prsty je to skvělej kompromis - je výraznější (mít takovej kroužek jen jeden by fakt zaniklo), přitom není masivní. já bych osobně o tomhle typu hodně uvažovala, ale v kovu, jaký máme, se musí dělat prstny masivnější, takže jsem neměla moc na výběr:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@fijonceee Je to pravda, ta hmota se jako by rozprostře. Já nosím občas i šperky ze žlutého zlata a jeden kus mám i v růžovém, tak mi tohle přišlo jako dobré řešení a i celkem originální.
Odpovědět
tak to je opravdu ideální:) to by byl vlastně můj druhej "problém". musela bych si to pořídit v celozlatě (bílým teda), protože tyhle kombinace se mi moc nelíběj a hlavně nehoděj.
Odpovědět
@dancahruska To jsem vygooglila :-) Je to z německých stránek, zlatnictví Gerstner - neznám, ale prsýnky tam mají pěkné :-) @fijonceee Nejde o to mít tlustej prsten, abych zaujmula :-D Já prsteny vůbec nenosím, takže o to mi nejde. Jde o to, že se takové masivnější líbí mému budoucímu muži. S ním je to takový složitější. Jednoduchý kroužek je prý moc obyčejný, rytinu nechce a jediné co ho zaujalo byly právě ty kombinované prsteny ze 2 kruhů. No ukážu mu ten druhý, co jsem našla, protože ten se mi líbí víc než ten původní, a uvidíme. Třeba by šel v pánském udělat širší masivnější a byli bychom spokojeni oba :-) @esufi No my už jsme právě byli na svatebním veletrhu a něco jsme zkoušeli, ale právě nás nic moc nezaujalo :-( Tento týden se ale ještě chystáme na menší zlatníky, tak třeba na něco narazíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme podobný typ prstenů, viz obrázek. Vzhledem Vámi vybranému vzoru, který je silný a mohutný a ne každému vyhovuje, Vám nabízím náš velmi podobný a žádaný vzor.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?