Snubní prsten s barevnými kameny. Poradíte kde sehnat?

Ahoj, mám si vybrat snubní prsten. Budou z bílého zlata, hladké, 3 mm široké. Zlatník mi nabídl možnost vsadit barevné kameny. Nikde jsem nic takového neviděla. Všechny snubní na internetu jsou s diamanty nebo bílými zirkony. A já teď nevím, jestli mám jít do barevných kamenů. Líbili by se mi třeba granáty. Ale netuším, jestli je to vhodné. Poradíte? Máte třeba fotku snubáku s barevnými kameny, nebo odkaz na internetu? Díky za radu.
Odpovědět
asi je to podle vkusu každého. Pokud je důležité, aby okolí vědělo, že je to snubák, tak zvol bílý kámen. Pokud je to důležitější pro tebe, než co na to řekne okolí, tak zvol kámen podle vlastního úsudku. ;-) Bude to přece tvůj snubák a ostatní do toho nemají co kecat.
Odpovědět
Profilova fotka
@sirka1 Souhlasím s Jajj, záleží pouze na tobě (na Vás), jaké si vyberete. My také budeme mít taky trochu atypické prstýnky, ale budou naše:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podla mna je to nadherne :-)
Odpovědět
@sirka1 Budou to vaše prstýnky, takže je to jen na vás :-) Pokud máte oba rádi nějakou barvu, tak proč ne, přijde mi to hezké. Ale samozřejmě záleží na stylu prstýnků - některé vypadají lépe s bílými kamínky.
Odpovědět
@sirka1 Vždyť to je Tvůj prsten, můžeš mít klidně prstýnek z poutě a nikdo Tě nemá, co kritizovat. Já mám zásnubní se safírem a okolí bylo nejdřív překvapeno, protože ho považovalo za "běžný" prsten. Ale všem se strašně líbí a reakce byly jen kladné. Pokud chceš prsten s granátem, jdi do toho :-)
Odpovědět
@alexandra Díky za ty fotky. Už mám nejspíš vybráno. Ten první s bílými a červenými kameny je nádherný.
Odpovědět
Profilova fotka
@sirka1 Hned som si myslela ze sa Ti bude pacit, a nemozem nic len suhlasit, je naozaj uzasny :-)
Odpovědět
Ahoj já jsem někde dokonce viděla snubní ženský s růžovým kamínkem a mužský s modrým kamínkem a vypadalo to hezky. A prsteny na těch obrázcích tady jsou taky moc hezké. Já bych do toho šla :-)
Odpovědět
@sirka1 ten bíločervený je krásný. A vidíš, máš to jako kompromis ;-) Ať se výroba podaří, mě poslal včera pan kovář obrázek našich prstenů z damascénské oceli, trochu jsem měla obavy, jak to dopadne, ale jsou nádherné a až dojdou domů, tak s nimi půjdu asi i spát ;)
Odpovědět
Ahoj ženský, tak mám problém. Příteli ten prstýnek nelíbí. Jenže mě zas přijdou ty prstýnky z bílého zlata s bílými kamínky takový nijaký. Tak teď nevím, co dělat.
Odpovědět
@sirka1 do granátu v bílém zlatě bych klidně šla ;-) a ze se příteli nelíbí? bude ho snad nosit on???
Odpovědět
však přítel bude mít bez kamenů, ne? =-)
Odpovědět
Článek se načítá
On bude mít hladký, bez kamenů. Ale je mi takové hloupé si pořizovat něco, co se jemu nelíbí, že prý je to moc extravagantní. Ale na druhou stranu zas nosit to budu já, že jo. :-)
Odpovědět
@sirka1 no mě spíš příjde hloupé pořizovat si něco, co se líbí tvému partnerovi. Přesně tak, bouchni pěstí do stolu, budeš ho nosit ty ;-) S těmi červenými kamínky je to hezky originální a netuctové a přitom nic extravagantního.
Odpovědět
a co ho trochu navést? Řekni, že Tobě se zas nelíbí bílé kameny a ať navhrne nějakou jinou variantu s barevným kamínkem A Ty ho budeš přeci nosit, ne on. Schválně, s čím přijde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sirka1 Toto je stranka pre Teba: http://www.gemvara.com/Ruby-Anniversa...
Odpovědět
Taky si myslím at si každý pořídí co se mu líbí. Uvažujeme s přítelem, že si necháme udělat já s bílými brilianty a on černé. Mám doma z nich náhrdelník kdysi dovezený z Mexika, moc ho nenosím, spíš mám k němu osobní vztah, ale na snubáky bych ho obětovala:-)
Odpovědět
Prstýnky už máme objednané, on bude mít hladký, já s bílými kameny a rubíny. Na střídačku. Měly by být tenhle týden, už se moc těším.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, Mám prosbu...Na jakých stránkách najdu ten prstýnek s tyrkysovými kamínky? Nemůžu ho najít. ....Díky :-)
Odpovědět
@pajave ja nasla tento http://www.esterstyl.cz/photos/2//Use...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?