Snubní prsten - pánský, vel. 72, neviděly jste podobný?

Profilova fotka
Chjoo, tak jsem vybrali snubáky :) shodli jsme se v pohodě a hned :) Akorát jsem teď zjistila, že vyráběná velikost je malá.. jsou z cirurgické oceli. Holky, neviděly jste někde podobné? Měla jsem požadavek tak 5 mm, ale hlavně se zkosenýma stranama. http://www.snubni-prsten.cz/552-sharo... Děkuji Vám za rady :)
Odpovědět
to ti nevím...já si nechal podobný udělat ve stříbře....to většinou ve zlatnictví, kde teda dělaj i stříbro, by neměl být problém
Odpovědět
Profilova fotka
Ocelové snubní prsteny běžně nabízíme do velikosti 73, ale úplně stejný typ v nabídce nemáme.. Posílám foto podobného typu, hrany jsou členěné rýhami, dámský model má drobný kamínek. Případně ráda poradím s výběrem! ;-)
Odpovědět
My máme snubáky z chirurgické oceli z Goldexu a tam mají pánskou velikost do 75 . Tak mrkněte třeba se vám něco zalíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně stejné prsteny vám vyrobíme a v jekékoli velikosti budete chtít.Nešleha.
Odpovědět
Jak tady píše pan Nešleha z ok-snubniprsteny.cz - udělají ti prsteny přesně podle tvých představ a velikostí. Já mam od něj taky a spousta nevěst též a nemůžu si ho vynachválit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji Vlastimila Kalase :-) dela jak zlato tak chirurgickou ocel. Vyrobi co si reknete. Klidne vas vlastni navrh. Prstynky mame od nej a jsme s nimi spokojeni :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?