Snubní prsten nevěsty na stejném prstu jako zásnubní

Ahoj nevesty, premyslim o snubaku a docela se me libi napad mit oba na jednom prstu - zasnubak mam klasicky hladky, z bileho zlata a jednim kamenem, tak premyslim, co k tomu. DOkonce jsem slysela, ze to nekde ve zlatnicvi i pridelavaj k sobe..:) ale nevim moc kam, mate nekdo dobrou zkusenost s nejakym zlatnicvym v Praze? Cenove dostupne? diky
Odpovědět
Profilova fotka
Sice neporadim ohledne zlatnictvi v Praze, ale aspon se podelim, co mne bylo receno na napad mit oba prsteny na jednom prstu. Zasnubni mam z bileho zlata a snubni mame z palladia (nicmene to pry plati i kdyby byly oba ze zlata). Protoze je zlato mekke, tak by se pry prsteny navzajem nicily, byly by rychleji poskrabane a u bileho zlata by rychleji mizelo rhodiovani. Takze nakonec budu zasnubni premistovat na pravou ruku.. Varianta spojeni je zajimava, to jsem jeste nevidela :-) bohuzel vzhledem k tvaru zasnubniho prstenu by to asi stejne u mne neslo..
Odpovědět
Profilova fotka
Zlatnictví Mádr ve Vysočanech určitě dělá komplety snubáků a zásnubáků (maj na stárnkách fotky). Takže by měli být schopni udělat i snubák do setu se zásnubákem, který není od nich. Je to malý zlatnictví, vše dělají ručně za velmi rozumné ceny. Mám od nich už 3 šperky a nemůžu si je vynachválit.
Odpovědět
martaveg; diky za zkusemost, vidis, to me nenapadlo...no u toho spojeni si uz nemuzu zaboha vzpomenotu, kdo mi to rikal, nebo kde jsem to cetla...:} ale budu dale patrat...ty jo palladium jsem jeste neslusela jakozto material na prsten. Jaka je cenova relace? Pripadne kde jste vybrali? ja ani moc nevim, kam jit.....nebo to resit proste obchazenim vsech moznych nakupnich center a vybirat..:) mam taky spatnouy zkusenost s jednim zlatnictvim, velmi znama znacka..vsude po Praxze....a to nezsjistis, dokud si u nich neco nekoupis..>{
Odpovědět
civet: super, diky za tip, mrknu na stranky..:)
Odpovědět
civet: nasla jsem stranky, ale nemaji tam cenik...ale rikas, ze ceny rozumne, tak to je dobre..:) asi bude nejlepsi se tam vypravit a okouknout..:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzaa86 Kupovali jsme snubaky v Bisaku (meli jsme slevu z veletrhu). http://www.snubni-prsteny.cz/snubni-p... Palladium je priblizne o 40% levnejsi nez zlato, volili jsme ho hlavne kvuli pritelovo alergii na kov, nizsi cena byl uz bonus :-) Oproti titanu nebo oceli je krasne bile a ne sede. Pokud vim tak z palladia udelaji kazdy design z jejich nabidky, ne jen rada Pure Palladium.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
martaveg: diky moc za tip, o tehle slitine jsem jeste neslysela a mame docela spatnou zkusenost s bilym zlatem a vime, ze chcceme barvu prstynku do stribrna a prave stribro cerna, bile zlato zase zloutne, atd, atd....takze to palladium me zaujalo...budu se po nem poptavat..:)
Odpovědět
snubaK: super, diky za tip uz na to taky koukam,a le opet nevidim cennik..:/
Odpovědět
Holky ja se vsude mozne ptala na prstynky z palladia a moc nevedi, nebo nemaji, kde se daji v praze poridit? v jakych se tak pohybuji cenovych relacich?
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzaa86 Já je nosím na jednom prstě, líbí se mi to :-) Jako, poškrábaný trochu jsou (5 let od svatby), ale otázkou je, jak by byly v tuto dobu poškrábané nošené zvlášť. Oba jsou ze zlata.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzaa86 v bisaku jsem viděla prsteny z palladia, zkus to tam
Odpovědět
Článek se načítá
v Bisaku maj pomerne vysoky ceny, ale prave nevim, v jakych se vubec palladium pohybuje relacich, cetla jsem, ze je levnejsi nez zlato, ale nevim, ma nekdo zkusenosti i s cenou?
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzaa86 tak mě ty prstýnky z palladia v bisaku nepřijdou drahý. Dokonce jsme o nich i uvažovali, protože jsou levnější než bílé zlato, ale nakonec jsme vybrali jinde a zlaté nakonec budou.
Odpovědět
no my se potrebujeme vejit do 10 000 za oba a tam bohuzel jsou od 11500 vys a ty levnejsi docela obycejne, to uz jsem objevila v jinem zlatnictvi za 9500 pekne z bileho zlata. Jen jsem vyzvidala, kolik se tak pohybuji ceny
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?