Snubní a zásnubn prsten-jak nosit?

Ahoj holky, jen dotázek. Jak nosíte snubní a zasnubní prsten? nosite je na jednom prstu?
Odpovědět
Na to uz tu hodne temat je.. :) Ja je budu nosit na jednom prste, podle toho jsem si vybrala snubni, aby k zasnubnimu ladil.. ale nektere holky zasnubni sundavaji nebo si ho prendavaji na pravou ruku.. takze v podstate zalezi na tobe a i na tom, jake prstynky budes mit a jestli by se ti na ten jeden prst vubec vesly :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zásnubní na prostředníčku a na prsteníčku mám snubní. Chtěla jsem je mít na jedné ruce. Tak je mám vedle sebe.
Odpovědět
Já jsem zásnubní přendala na pravou ruku..
Odpovědět
to se omlouvam, že tu opakuji téma... byla jsem lina hledat :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já má zásnubní náušnice, takže tento "problém" řešit nemusím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alexah89 Vybírali jsme snubáky i tak, abych je mohla nosit najednou, ale v den obřadu jsem si přendala zásnubní na pravý prsteníček a už tam zůstal. Jen velmi výjimečně si oba nandám na levou ruku :)
Odpovědět
Já budu mít zásnubní i na obřadu, sundávat, ani předělávat ho nehodlám, protože je pro mě stejně významný, jako snubní. Tak zůstanou pěkně spolu ;-)
Odpovědět
Budu nosit na jednom prstě, dala jsem si proto i požadavek že chci zásnubák jednoduchý, aby to bylo možné a snubáky jsme pak nemuseli vybírat moc složitě... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nosím na jedné ruce.
Odpovědět
Já jsem chtěla nosit oba spolu na prsteníčku levé ruky. Ale při vybírání snubáku na mě zlatník dost drsně vyjel, že to teda v žádným případě ne, protože mi snubák obrousí korunku zásnubního prstenu, a vypadne z něj kámen. Prstýnky jsme nakonec pořídili jinde, ale vzhledem k tomu, že zásnubní už byl zmenšován na můj levý prsteníček (a na jiný prst mi nesedí), nechala jsem si snubák vyrobit na prsteníček pravé ruky. Štve mě to, ale riskovat zničení zásnubního prstenu s diamanty, se mi nechce.
Odpovědět
Profilova fotka
Nekde jsem cetla, ze je mozne nosit tremi zpusoby.. 1. zasnubni sundat a nenosit (blazni :-) ), 2. snubak vlevo, zasnubni vpravo, 3. oba vlevo s tim, ze ma byt snubni pod zasnubnim - tedy bliz k srdci. Ja mam zatim snubacek vybrany tak aby ladit se zasnubnimu na leve ruce, protoze mi na zadny jiny prst nepasuje a musela bych zvetsovat. Ale asi je to na kazde, jak ji to bude pasovat :-).
Odpovědět
Můžete se inspirovat třeba v našem článku. :) http://danfil.cz/snubni-prsteny/cz/in... Já osobně ale nosím prstýnky "špatně. Oba dva na pravé ruce, protože je mi to tak mnohem pohodlnější. :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?