Snubáky z bílého a červeného zlata + briliant u dámského

Profilova fotka
Ahoj, chtěli bychom prstýnky z červeného a bílého zlata, podobné či stejné, jako jsou na obrázku. Prosím, poraďte, kde nejlépe sehnat v příznivé cenové relaci? Tyto jsem našla na internetu, cena 9.000,- a pouze se zirkonem. Díky moc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A nebo takové..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, veškeré typy zlatých snubních prstenů Vám rádi vyrobíme v libovolné barevné kombinaci - i když je máme na fotografii třeba v kombinaci bílé + žluté zlato, za stejnou cenu mohou být vyrobené v kombinaci bílé + červené zlato. Co se týče ceny, záleží vždy na šířce a robustnosti modelu, cena materiálu tvoří podstatnou část. Jakýkoli model Vám rádi osadíme i diamanty - a opět záleží na jejich rozměru - čím větší, tím dražší. Budu ráda, pokud si u nás vyberete, případně ráda poskytnu jakékoli další informace. Eva Fričová
Odpovědět
Koukni sem: http://www.snubni-prsteny-lk.cz/snubn... pan Kouřil tu má i profil mezi profesionály. My chtěli jen bílé zlato, ale když jsem u něj ty krásné kombinace viděli, lapali jsme po dechu. Krásná kompletně ruční práce.
Odpovědět
Např tyto:
Odpovědět
@irca_koblizkova Tak nevím, jestli se do té ceny vejdete. Máme přesně to, co jsme chtěli, Bílé a červené zlato, asi 13 gramů, a sedm briliantíků. Ale vylezlo to přes 20. Bohužel, zlato bylo děsně drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikabere Moc krásné, přesně takové kombinace, co se mi líbí! :) A máte ty prstýnky s briliantíky?
Odpovědět
Profilova fotka
@letadlo13 No to mi už začíná být jasné, že se asi do té ceny asi nevejdeme.. Ale mě se líbí jen zlaté. Bílé a červené zlato. Nechci žádnou chirurg. ocel a podobné "moderní věci". Jinak 7 briliantíků, hmm, je docela hodně, mě by stačil i jeden..nebo 3 :)
Odpovědět
@irca_koblizkova ano máme má 5 briliantů, rozdíl ceny mezi zirkonem a briliantem byl myslím 700,- Kč. Oba prstýnky nás vyšli na 15.000,- ale manžel má nadměrnou velikost, za kterou se 800,- doplácelo- Na druhou stranu nám pan Kouřil vykoupil zlato za super cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikabere Tak to je paráda! A i tak moc slušná cena! :-)
Odpovědět
Ahoj, mrkni na www. prstenyzabka.cz - dělají na zakázku a za super ceny. Místo zirkonu briliant - plus 500,- Kč. Já byla a jsem moc spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivca_ch Díky, mrknu se.. ;-)
Odpovědět
Ahoj, my měli od www. aurellio.cz a i s briliantem nás to vyšlo na 13800,-. A to jsme nedopláceli za nadměrnou velikost, co má manžel... u většiny klenotnictví bychom museli připlácet... :) Takže velká spokojenost...
Odpovědět
Článek se načítá
to jsou ony
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaa10 Opravdu krása , jednoduché, elegantní,, něco takového si představuji... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova také máme kombinaci bílého a červeného zlata ( mám je v albu). Já mám i 3 briliaty ( malé). Měli jsme své zlato a platili jen práci a brilianty. Pokud máte doma zlato, které nenosíte, tak to zkuste. Na 9000 kč se to určitě mevyšplhá a budete mít prstýnky podle svých představ.
Odpovědět
@irca_koblizkova V teto barevne kombinaci je jich tam spousta krasnych, dlouho jsme se nemohli rozhodnout a hlavne kvalita je uplne na jine urovni:) doporucuji
Odpovědět
Profilova fotka
Bisaku
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Máme bílo-červené snubní prsteny Aurellio s briliantem a cenově i kvalitou jsme byli velmi mile překvapeni. doporučuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?