Snubáky tak trochu jinak

Profilova fotka
Holky moje zlatý, už delší dobu jsem trochu rozladěná z vybírání snubních prstenů, tak si k vám jdu pro radu. Věc se má tak, že si přejeme něco trochu mimo standardy, chtěli bychom totiž černé prsteny. A mně popravdě připadá, že všechno co se trochu vymyká standardům, to člověk v ČR prostě nepohledá :-) Potřebovala bych od vás v rozhodování poradit hned ve dvojím. Nejdřív by mě samozřejmě zajímalo, zda náhodou nějaká z vás nemá ponětí, kde by se daly prsteny (podobné těm mým vysněným) sehnat v ČR. Ať jsem koukala jak jsem koukala, nikde jsem nic podobného neviděla. A to víte, že bych si je nejdřív raději okoukala a popřípadě osahala v reálu než to kupovat online :-D No a za druhé mé zajímá, co si myslíte o materiálech? Vzhledem k tomu, že chceme černou barvu, velký výběr je v oceli, ale popravdě mám docela strach že kdyby se někdy něco stalo, museli by mi prstýnek ufiknout i s prstem - oceli bych se prostě radši vyhnula. Nedávno jsem narazila na prsteny z karbonových vláken, ale tam jsem nebyla schopná vypátrat, jakou mají tvrdost, popř. jestli tam není stejné riziko jako u oceli. A tak je pro mě asi favoritem keramika, nicméně ta se zase nedá upravovat co se velikosti týká (takže si budu muset do smrti držet stejnou váhu... to tak). Taky si nejsem jistá, jestli je to dost tuhé na nošení do konce života :) A hlavně problém je, že veškeré pěkné jsou ze zahraničí (a přece jen když keramika nejde velikostně upravit, je to bez zkoušky docela risk). V Čechách jsem nenašla žádné keramické prsteny, které by nebyly moc masivní nebo široké (a tím pádem nepříjemné na nošení). Pokud ale máte nějaké typy ať už na pěknou keramiku, nebo návrhy na jiný materiál, budu vám nesmírně vděčná x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, našla jsem tuhle stránku :) https://www.ok-snubniprsteny.cz/ok-sn...
Odpovědět
Pěkné odpoledne, můžu vám zkusit zjistit, jestli bychom mohli vyrobit zlaté prstýnky, na kterých by bylo černé rhodium a černý smalt. Cena by byla ale o hodně vyšší než prstýnky keramické. Mrknout můžete také na naše distributory - http://www.cerafi.cz/kolekce/prsteny?.... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuju za příspěvky. Bohužel pokud se nemýlím, tak wolfram je ještě tvrdší než ocel, takže to bohužel není nic pro můj strach ze ztráty prstu :-D @neyki úplně nerozumím zda distribuujete zlaté prsteny, nebo ty keramické co jsou v odkazu. Každopádně pokud máte povědomí o keramických, mohla bych se zeptat jak je to s jejich životností a jak moc jsou prstýnky křehké? popř. jestli se lehce poškrábou, etc?
Odpovědět
@klear Bohužel je to právě naopak. :) Já mám na starost právě prsteny zlaté, s těmi keramickými pouze spolupracujeme. Na dotazy ohledně těch keramických se prosím obraťte přímo na Cerafi.
Odpovědět
https://sperky-eshop.cz/3456-elegantn...
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za tip, já si jen právě nejsem jistá tím wolframem :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?