Snubaky - kombinace zlute a bile zlato - zkusenost

Ahoj kočky, prosím máte některá zkušenost se snubaky v kombinaci bílé a žluté zlato ? Dnes jsme byli vybírat prstynky a já mam od Rydla zavareny mozek. Tak dlouho jsme prohlíželi až jsem nakonec vůbec nevěděla. Původně jsmě šli pro čistě bílé zlato :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe my máme tyto, už týden na prstě a zatím se nám stále líbí... :-D Je to značka Brilas. http://www.snubni-prsten.cz/0519-cris...
Odpovědět
@veri0007 tak po týdnu, kdyby se nelíbily, tak by to bylo smutný :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zkušenost nemám. Ale byli jsme na tom podobně. 8-) Při prohlížení na internetu se nám kombinace zlata nelíbily. Když jsme je viděli naživo vyhrála právě kombinace bílého a žlutého zlata. Dnes mi přišla SMS, že je máme připravené k vyzvednutí, tak se těším. :-)
Odpovědět
@dizinka no, já se právě obavám toho, aby nebyly hezké jen když jsou nové ...aby časem nepůsobily kyčovite ...
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe To nevím, snad přispěje do diskuze někdo, kdo je má déle. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe jj, to by byl průšvih:-D já mám v okolí dost známých co mají kombinaci. Zatím co vím, jsou spokojeni pořád a jsou to moc hezké kousky...
Odpovědět
Ahoj, my máme kombinaci žlutého a bílého zlata a jsme s ní spokojeni - mrkni se ke mně do alba. Výhodu spatřujeme hlavně v tom, že máme (potažmo mám) šperky ze žlutého zlata i z bílého, nebo stříbrné, a jednoduše se to hodí k obojímu :-). A nevím, nemyslím si, že by působily nějak kýčovitě, jenom se to pak už nesmí přehnat s dalšími ozdobnými prvky (rytiny, kameny, mat vs. lesk).
Odpovědět
My máme místo bílého zlata platinu...je to dražší (zejména ve zlatnictvích v Praze),ale nádherné.Lesknou se pořád,nejsou tolik opotřebované atd. Prostě spokojenost ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@margrethe5656 mame take kombinaci zluteho a bileho zlata, presne jak rikas- hodi se ke vsemu a navic mi prijde kombinace dvou barev originalni. Ja budu mit zasazeno 7 diamantiku a muj nastavajici 3 diamantiky, sice drazsi,ale jidlo svatebcane snedi, kytky zvadnou ,ale prstynky zustanou!
Odpovědět
@andreja17 a jak je to u platiny s případným zmenšením či zvětšením velikosti prstýnku ? U zlata je to variabilní, s ocelí nikdo nehne ani tam či zpátky... jak je to u platiny ?!
Odpovědět
Mělo by to jít.
Odpovědět
@andreja17 Mohla bych se prosím zeptat, kde jste si ty platinové prstýnky pořídili? A máte fotku? Právě vybíráme prstýnky a jsem ráda za každou inspiraci :)
Odpovědět
Článek se načítá
Lkatelier - Luděk Klápa Benešov.Foto dodám jsem mimo ČR..
Odpovědět
mne se to taky libi tahle kombinace nebaola bych se toho navic je vyhoda ze se k tomu hodi nausnice zlate i stribrne haha :)
Odpovědět
@anullka Přesně tak, kombinace dvou "zlat" dělá parádu samo o sobě :-) A prstýnky zůstanou :-)
Odpovědět
@margrethe5656 no, mě se líbí jen když jsou nové... jak už je pak na nich vidět zub času, tak ten vznešený lesk nemají...
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mit tyto, kombinace zlute a červene zlato
Odpovědět
@serehe tak ale čas se projeví na všech snubácích, ne jen na těch, co jsou z dvojího zlata, ne? ;-)
Odpovědět
@margrethe5656 to rozhodně, o tom žádná. Jen žluté zlato v kombinaci s bílým se po čase zda být takové "laciné". Je zvláštní, že jednodruhove zlato tohle nemá...ale.každému se líbí něco jiného. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dvoubarevne zlato mame(bilo-zlute) a jsme spokojeni.Videla jsem spoustu snubaku jedno ,dvou i tribarevnych po x letech nosseni a poku d se k nim nekdo chova osklive vypadaji blbe ,ale puvodni vzhled se da obnovit a pokud budete dodrzovat pravidla,jak se ke sperku chovat zustanou hezke opravdu dlouho. BTW ted se casto delaji prsteny v kombinaci bilo cerveneho zlata...vypada to taky moc hezky ..ale vse je dulezite vyzkouset na ruce...na kazdem vypada dobre neco jineho.
Odpovědět
@serehe takový názor slyším poprvé, ale když myslíš :-)
Odpovědět
@margrethe5656 nemyslím.... není to moje úvaha, jsou to názory, které se ke mě k této kombinaci zlata dostaly..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?