Sleva u Rýdla, měly jste ji?

Ahoj, zvažuji nákup stříbrných prstenů od Rýdla. často jsem četla o různých slevách (z veletrhu, únorová sleva (?) atd.). Měly jste taky slevu? Jakou a kolik? Děkuji!
Odpovědět
Ahoj, mi jsme si kupovali od Rýdla prstýnky z bílého zlata v červnu a dali nám slevu 5%, když jsme to celé platili v hotovosti. Také jsem hledala různé slevy, na internetu z veletrhu a tak, ale nic jiného jsem nenašla...
Odpovědět
@dolfino Tak dobrejch 5 %, zvlášť u zlatých, který jsou dražší :). Jaký prstýnek máte? A je pořád pěknej :)?
Odpovědět
Díky těm 5% jsme ušetřili asi 3 tisíce, takže alespoň něco... I když nás prstýnky stejně vyšli na 17 tisíc - já mám s brilianty... :-) Ne, ze bych je chtěla, ale přítel - manžel to tak chtěl, tak jsem se nebránila... Moje původní představa byla, že dáme za prstýnky 10.000. :-( Máme model 400/02. Pěkný pořád je, ale jak je na něm ta matová úprava, tak ho máme už docela odřený... :-( Což mě pěkně štve. Mám ho týden a půl a už jsou na něm rýhy... Ale nemyslím si, že by byl nekvalitní nebo tak, ale ta matová úprava je hrozně citlivá a hned se odře... Příště bych volila klasickou lesklou verzi... A dostali jsme od Rýdla kartičku a každé dva roky ti zdarma udělají servis - čištění + úpravu matového povrchu...
Odpovědět
Profilova fotka
@dolfino nechci rýpat nebo tak, ale jak jste uštřili ty 3 tisíce díky slevě 5%? to byste museli mít prsteny za 60.000 Kč. Byla tam ještě nějaká sleva?
Odpovědět
@im4fun no jo... :-( to je nějaký divný... :-D To to nějak špatně počítám... Ale když koukám, tak nám na kartičku s nabídkou psali cenu myslim cca 19.650,- a cena po slevě je 16.900,-, takže to nevím, jak to počítali. Ale dole pod tím je poznámka sleva 5% při platbě v hotovosti... Já to nijak nezkoumala, jen jsem na to koukla a říkám 3 tisíce levnějsi - ok... Ale spíš to vypadá na slevu 15%...
Odpovědět
Profilova fotka
@dolfino tak třeba jste jim byli sympatický a dostali jste ještě jinou slevu...Tak ale 3.000 dobrý:)
Odpovědět
@im4fun A nebo se paní upsala, když psala tu cenu před slevou... :-) Třeba, aby to vypadalo, že je to velká sleva :-D
Odpovědět
@dolfino Týjo, za 3 tisíce a kousek asi budeme mít prstýnky, tak jste ušetřili hodnotu dvou stříbrných prstýnků :D
Odpovědět
Ahoj, na veletrhu dává slevu 10% z katalogové ceny. Ale letos otevíral nový obchod v Brně a tam měl slevu 10% tuším celý únor. Jinak my máme lesklý povrch - manžel úplně jednoduchý hladký 4mm kroužek a já tam mám navíc zasazený na celou šířku jeden briliant a poškrábané je máme stejně jak matné - jak píše dolfino- hlavně tedy jakoby zespod - z dlaně - ale s tím se počítá. Zlato je měkký kov a já snubák nějak nešetřím, dělám s ním naprosto vše, nesundávám ho v podstatě vůbec. Od toho je servis ke šperku, aby mi ho jednou za čas zase vyleštili a vyčistili:-)
Odpovědět
@s_jana aspoň je vidět, že ho nosíš :). Tomu se prostě člověk asi neubrání..
Odpovědět
Profilova fotka
nam nabidli slevu 10% pri platbe v hotovosti (kamenny obchod). Byli jsme tam myslim v lednu. Prijemne to prekvapilo :-)
Odpovědět
Máme od Rýdla prstýnky z bílého zlata model 400/02 s menší úpravou. Cena po slevě byla něco přes 17000Kč a fakticky nás vyšly na 14200Kč. Zatím leží doma v krabičce (svatba ještě neproběhla), ale pak jej budu s radostí nosit. Za kvalitu si člověk rád připlatí, vždyť to mají být prstýnky na celý život, ne? Tak ať něco vydrží. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@curdibilka My máme také model 400/02 a stály nás 16.900,-... Ty tam máš asi zirkony, viď?
Odpovědět
@dolfino Nene, briloše. :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli 10% slevu, otevirali pobočku v Brne...
Odpovědět
Profilova fotka
My měli slevu 10% na veletrhu. Model 307 nás vyšel na 12 tis. i s brilianty. Oba šířka 4 mm
Odpovědět
@curdibilka a jak to, že vás stály tak "málo"? My za ně dali těch 17.000,- po slevě :-( Já mám 4 mm s 10 brilianty a manžel má 6 mm bez kamínků...
Odpovědět
@dolfino Já mám 5mm, ale "pouze" s 5 briloši - líbilo se mi to víc než s deseti a přítel má 6mm bez brilošů, takže proto ta cena. :-)
Odpovědět
@curdibilka Aha, tak to bude ono.... Já jich chtěla také míň (7), ale nakonec mám těch 10... a zatím se mi pořád líbí :-)
Odpovědět
@dolfino No já chtěla kombinaci dvou typů prstenů a tak ji mám. :D
Odpovědět
@curdibilka @dolfino a jste spokojené s Rýdlem? Jak dlouho ho máte?
Odpovědět
@luj89 My je máme zatím v krabičce, uvidíme. Vyšel cenově nejlíp, i výběrem - ten mají fakt obrovský... Uvidíme, ale věřím, že budeme spokojení. :-)
Odpovědět
@curdibilka Na stránkách mají napsáno, že chystají novou kolekci, tak uvidíme :). Tak ať se pěkně nosí :)
Odpovědět
@luj89 Myslím, že spokojenost... Při výběru nám poradili i s velikostí a tak. Vyrobili cca do měsíce, takže to také ok. A prstýnky, jsou takové jaké jsme si vybrali a sedí dobře...Jen jsou trošku odřené a ta je nosíme týden a půl. Ale u matové úpravy je to při celodenním nošení asi normální.
Odpovědět
Máte zkušenost se stříbrnými prstýnky od Rýdla? Vydržej?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?