Šířka snubnich prstýnku

Jakou mate šířku snubnich prstynku??? Přítel nenosí šperky tak chce jen 3mm ale nevím jestli to není moc úzké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my jsme měli stejný problém. Mě široké vůbec nesluší a manželovi zas nesluší úzké. Objednali jsme tedy pro každého jinou šířku. Jen u každých prstýnků to nejde, musí se hold vybrat takové, u kterých je to možné. My máme takové klasické se vzorem. Udělala jsem s nimi nedávno takovou sranda fotku, tak posílám. :o)
Odpovědět
Ja mam 3mm a ženich ma 4mm. Ja chtela uzky, mám dlouhe hubene prsty. Zalezi na tloušťce prstu podle me, zkuste a uvidíte, co se vám bude líbit.
Odpovědět
@petbap Doporučuju zkusit, podle obrázku nic nepoznáš... Ale mně se na chlapech úzké prstýnky moc nelíbí, mají větší ruce než ženský a vypadá to divně... manžel taky šperky nenosí, ale jako snubní chtěl klasický, myslím, že máme asi 4mm (oba). Samozřejmě je to věc vkusu, ale je třeba si uvědomit, že chlap má prostě velký ruce :)
Odpovědět
Já mám dojem, že čím silnější, mohutnější ruka, tak na ní lépe vypadá i silnější prsten.
Odpovědět
každýmu sluší něco jinýho. chce to si to zkusit. úzkým prstům sluší jak široký, tak úzký. u tlustších prstů spíš silnější prsteny, a taktéž starším rukám slušej výraznější prsteny. už proto bych si nepořizovala žádný 3 mm, to je opravdu hodně málo. na vrásčitejch rukách to nevypadá vůbec hezky. šla bych min. do 5, spíš do 6 nebo případně víc, pokud by to nepřekáželo. ale zkus si to určitě. třeba tenkej prsten na chlapskech rukách vypadá taky dost divně. je to takový moc "holčičí" :-D
Odpovědět
já bych vůbec netvrdila, že min je 5, mně se prostě mohutnější prsteny nelíbí, vybrala jsem si 3mm a přítel 4 mm a jsme oba spokojení, nebudu se nutit do širokých, když se nám nelíbí a podle nás nám ani nesluší, jen aby mi možná slušel ve stáří :)
Odpovědět
@lucik_k přítel širší nechce a já zase chci mít stejné tak myslím půjdeme maximálně na 4mm ale spis ty 3 :-) máme kamaráda skoro 60 a užší mu sluší :-)
Odpovědět
@petbap přesně, vyberte si ty, co se vám líbí a co vám budou slušet :)..na nás jsou užší prsteny hezčí a elegantnější, každému sluší něco jiného a nemyslím si, že starším lidem sluší pouze široké prsteny :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@petbap Dobrý den, souhlasím s tím, že byste měla vybírat podle toho, v čem se budete cítit nejlépe. Nevyplácí se porovnávat s tím, jak určité prstýnky vypadají na ostatních, na vás to bude vždy vypadat jinak a hlavně předem nevíte, jak vám to bude vyhovovat. Zažádejte si u nás o zkušební pásky šířek prstenů a porovnejte různé velikosti :-)
Odpovědět
Je potřeba šířku vyzkoušet, manžel má krásné ruce s dlouhými prsty a úzký vypadal divně až moc žensky a má 5 mm což je na mužského akorát, já mám 3-3.5mm.
Odpovědět
taky jsme zkoušeli různé šířky, nakonec máme oba 4mm :-)
Odpovědět
máme oba 4mm
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já chci 4,5-5mm přítel 6mm
Odpovědět
Profilova fotka
My mame oba 6mm a jsme spokojeni... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Oba máme 4 mm. Přítel chtěl pro sebe 3mm a já pro sebe 5mm - tož kompromis :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Mě by neslušel široký, manželovi naopak, takže jsme nechali udělat na zakázku z vlastního zlata přesně podle obrázku jeden šířku 3,5mm, druhý 5mm. Každý jsme spokojený :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, jsem ráda že jsem našla tuhle diskuzi :). My jsme s přítelem dumali jestli mám mít já 4 mm nebo 5mm a on jestli 5 nebo 6 a teď vidím, že tu dámy přes 4 mm nejdou! ale 4 mm pro pána mi přijdou fakt málo, když jsem na přítele koukala, to vypadalo jako by měl na ruce jen drátek a ne prsten...
Odpovědět
My máme oba 5 mm a je to akorát. Máme ale oba poměrně velké ruce. Opravdu to chce vyzkoušet co bude vypadat nejlíp a v čem se budete nejlépe cítit.
Odpovědět
Ja nemam nijak velke ruce, spis naopak, ale nakonec jsem vybrala 5,5 mm. Chce to vyzkouset - me se libilo,ze tech 5,5 uz je preci jen "dustojny" kus materialu, ktery dobre vynikne samostatne a presne tak ho chci nosit.
Odpovědět
Osobně máme zkušenost, že na velké mužské ruce uzounký prstýnek nevypadá moc hezky, ale je to individuální ;-) Určitě si je hlavně vyzkoušejte :-) My plánujeme, že můj bude užší, jeho širší - líbilo se nám to na našich packách více :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?