Set zásnubního a snubního prstenu

Zdravím nevěsty a vdané paní, máte některá set zásnubního a snubního prstenu? Líbí se mi snubní a zásnubní prsten na jednom prstu, ale když je pořízen každý zvlášť, nemusí k sobě úplně sedět a můžou se dlouhodobým nošením navzájem poškodit. Někteří výrobci nabízejí přímo i jejich kombinace, ale zatím jsem nenarazila na nic, co by úplně splňovalo mé představy. Z výroby na zakázku mám pro předchozích zkušenostech obavy, protože jsem zatím vždy narazila na zlatníky, kteří nepochopili, co vlastně chci, nebo se odmítali pouštět do výroby něčeho, co běžně nenabízejí. Máte tip, kde by se dalo něco takového pořídit? Můžu případně poprosit o fotky obou prstenů na jednom prstu? Přikládám obrázek, ale představovala bych si trochu jednodušší design, hlavně bez kamenů.
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.jk.cz/kolekce-jk/toleranc... Tady hned v tom titulnim baneru maji vyfocene 2 skladaci prsteny ten teckovanej a pak takovy silnejsi nad nadpisem uz slozeny. Ve skutecnosti to nevypada tak masivne ,je dobry se tam zajit podivat a zkusit. Standartne tam delaji i tyto spojovaci prsteny na miru nebo pokud ma nevesta uz nejaky atyp zasnubni a zadny snubak k tomu nejde. Taky mame od nich prsteny a spokojenost .
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám vyrobený každý zvlášť, ale naštěstí milý vybral zásnubní velmi jednoduchý s rovným profilem, takže při snubním jsem si nechala udělat také s rovným profilem a ve stejné tloušťce profilu, takže k sobě dokonale přiléhají a při letmém pohledu (nebo třeba pro ty, co mají pár dioptrií) vypadají jako jeden. Takto jde myslím vyřešit každý design prstenů, aby k sobě dobře pasovaly ;-)
Odpovědět
ahoj zkus tohle www.sperkyfilip.cz vyrabi prstynky na zakazku
Odpovědět
jsou velmi sikovni vyborna komunikace pan zlatnik ti dokaze udelat prstynky jake chces..videla jsem od neho prstynky jako sadu zasnubak a snubak a moc krasne :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Tak ted jsem prekvapena. Kdyz me pritel zadal o ruku, dal mi dva prstynky. Oba stejne, ale jeden s velkym kamenem navic. Pani ve zlatnictvi mu pry rekla, ze se to tak ted dela, ze jsou dva. Bud ji spatne pochopil nebo mu to spatne vysvetlila. Kazdopadne ja mam dva zasnubni prstynky :-D. Vubec me nenapadlo, ze by ten druhy mohl byt snubni :-D. Tak v cervenci bzdu mit 3 prstynky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, mám i když každý je kupovaný jinde. Snubák je vyráběn na míru podle zásnubáku. Foto v albu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?