Rytina na snubním prstýnku - je tohle normální?

Zdravím všechny nevěsty, prosím poradte, došel mi prstýnek s tímto rytím, mezi prvním a druhým písmenkem je nějaký divný přechod, zdálky to vypadá jako "i", podle mého to vypadá dost divně, je to podle vás normální? Nevím zda je to přehmat výrobce, nebo mám jen já divné estetické vnímání... prosím poradte :-) Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, osobně bych to vrátila. Určitě jste za to dali hodně peněz, a výsledek nestojí ani za pár stovek. Ta vlnka u R mi nepřijde zlá, ale jelikož by se písmena měla napojovat, tak tam prostě fakt být nemá. Nehledě na to, jak kostrbaté je to napojení R na A. Je to strašný a kdyby šlo o můj prstýnek, nechala bych je to předělat.
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 a ještě když si všimneš toho napojení A na D, taky je to hranaté. Přechody mezi písmeny by měly být plynulé. Můžu se zeptat, kde vám to dělali?
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 určitě reklamuj!
Odpovědět
to určitě není správně, navíc rytina má být uvnitř prstýnku a ne na něm, pokud sis to vysloveně nepřála... my je máme také vyryté, ale uvnitř a jen iniciály s datumem.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@l_krtecek však ta rytina je uvnitř:)
Odpovědět
ok, takhle to spíše vypadá, že ji udělali zvršku....
Odpovědět
Dámy, moc vám všem děkuji, jsem ráda že nejsem sama komu se to zdá divné. Prsteny jsou zn. Hejral, jinak ale musím říct že jsou krásné. Prodejci jsem o tom psala a zřejmě nebude problém to předělat, komunikace je výborná. Jinak rytina normálně kostrbatě nevypadá, je to vidět jenom proto že je to mnohonásobně zvětšené, ale ten přechod mi teda vadí dost. Každopádně děkuju :-)
Odpovědět
Sice jsem mimo téma, ale obdivuji jak detailně a ostře jsi tu rytinu vyfotila. Můžeš mi prosím prozradit jakým foťákem a na jaký režim jsi to takhle dokázala ?
Odpovědět
Vypadá to hrozně kostrbatě. I to A je nějaké vadné =-) Jestli je to ale jen foťákem a pouhým okem tohle nevidíš, tak máš teda luxusní foťák! :-) Spíš to vypadá jako Rvadek a né Radek :-D Určitě reklamovat, za tohle bych tolik peněz nevyplázla.
Odpovědět
@amy80 prijde mi to jako nejaka chyba, pak zacal psat a.. reklamuj.
Odpovědět
Tak všechno zlé je asi k něčemu dobré, protože vaše pochvala foťáku mě moc potěšila :-) mám ho totiž jen chvíli a po velkém rozmýšlení, a i za tu chvíli jsem z něho doslova nadšená, ta finanční investice se mi totiž vůbec nehodila tak jsem hodně váhala a to i když ho před nedávnem zlevnili, stál původně bezmála dvojnásobek, ale když uvedli na trh novej model, tenhle vyprodávají za poloviční cenu... Je to Olympus XZ-1 http://digitalni-fotoaparaty.heureka.... Režim byl supermakro, podle údajů výrobce fotí ostře už od 1cm a můžu to potvrdit, doufám že mi tenhle foták dlouho vydrží, na to že se nejedná o zrcadlovku je opravdu výbornej.
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 tuhle hračku si pořídil nedávno nastávající. Starý toťák odkráčel... musim říct, že jsem docela ráda, ne že by byl špatný, ale tenhle... sen.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
taky bych to vrátila, ten přechod by tam být neměl
Odpovědět
Profilova fotka
No je to dost nepovedená rytina. viděla jsem už hezčí .)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mi měli rytinu zdarma a vypadá to pěkně. Ale měli jsme jen čísla
Odpovědět
reklamovat! takové navázání písmen by vrátila paní učitelka i prvňákovi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadá to spíš jako kdyby chtěl psát R & A a pak se zarazil že tam asi nebude jen R ale vlastně celé jméno :) a dopsal -adek, což vůbec nenavazuje.
Odpovědět
mně to přijde, že měl na každé písmenko nějakou raznici a pak je spojil ruční rytinou. Ale nerozumím tomu, jen to tak na mě působ. Stačilo by, kdyby to "a" nenavazoval na ozdobné R. Nebo by musel mít Jiné R, bez toho ozdobného ocásku. Pokud se ti to nelíbí, tak se domluv, ať to předělá, jeslti to jde.
Odpovědět
@amy80 mně to tedy kostrbaté příjde dost :-( když porovnám naši rytinu a výše uvedenou, tak vidím veliký rozdíl :-( a ty přechody jsou opravdu šílené..reklamovala bych..
Odpovědět
@amy80 Jj je to opravdu na reklamaci. Jméno je hodně kostrbaté a to navázání prvního a druhého písmene je dost divné.
Odpovědět
Děkuju všem :-)
Odpovědět
je to na reklamaci
Odpovědět
Profilova fotka
celkově jsou písmena hodně zvláštní....
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 Upřímně - je to hnus. Reklamovala bych to!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?