Rýha v prstýnku

ahoj nevěsty, už jsem tento dotaz psala, ale moc sem se nedozvěděla.nmůžu se zeptat na váš názor, nebo zkušenosti s rýhou v prstýnku? Máme s přítelem vybrány tyto, ale bojím se že při všedni práci se do rýhy bude usazovat špína a nechtěla bych ho pořád sundávat. díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
:) myslim ze to bude ok my mame tieto a nemame s tym problem napriek tomu ze ta ryha mi pride nachylnejsia na spinu... ale nemam tam osadeny kamen... teda pokial nemas v umysle okopavat s prstenom zahradku alebo cosi podobne... :D https://www.snubni-prsteny.cz/bisaku-...
Odpovědět
@smea no právě :/, pro mě je zahrádka jedna z obvyklých činností :(, tak bych z něho nechtěla vyrývat hlínu pinzetou :D ale ty vaše jsou moc moc hezké :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky tento styl (od Rýdla) a jsou úplně v pohodě, bez špíny. Spíš mě štve to, že ani ne 2 měsíce po svatbě už jsou poškrábané :-( ale tomu se člověk při běžném nošení prostě nevyhne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
oderky hnevaju aj mna :( prave ze tomu sa clovek nevyhne.... ale ja prstene prave do zahrady nenosim ani pri sporte... a ked pridem domov tak ju zlozim z prstu... vy ich nosite stale ?! resp budes?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?