Prstynky v kombinaci wolframu a cerveneho zlata, kde sehnat

Ahoj, poradite prstynky z v kombinaci wolframu a cerveneho zlata? Da se to udelat nebo je to nemozne? Jsme rozhodnuty 100% pro wolfram, ale rada bych muj prstynek s cervenym zlatem a kaminkem/ky, proste delany na zakazku, muzete poradit kde si to nechat udelat? Moc dekuju za rady :-)
Odpovědět
Zdravím, do wolframu se kamýnky nezasazují, lze je jen nalepit a to prý pade. Jsou do nich obtížné i rytiny. Navíc výroba z wolframu neprobíhá klasickým obráběním, ale speciální metodou, která se nikde v ČR nepoužíva, vše je dovoz, takže si myslím, že se zakázkovou výrobou bude problém. Chtěli jsme je také, ale nakonec jsem z nich právě kvůli samým nevýhodám ustoupila. Ale je to na každém, třeba najdete schopného distributora, který vám je zajistí dle vašich představ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, u nás v čr se wolframové prsteny nevyrábějí, nejčastěji jsou dovážené z německa. Bohužel nevím o tom že by se dělali v kombinaci se zlatem či stříbrem. S titanem ano, ale takto asi ne, jelikož jsou vyráběné při vysokých teplotách z wolframového prášku, který je "slit" do formy. Jinak přesně jak píše luci_k kameny se nezasazují, ale lepí, což má za následek, že častěji padají. Prostě pokud chcete wolfram, běžte do speliazovaného obchodu, kde vám pomohou a poradí s výběrem. My máme také z wolframu. Manžel má čistý a prý je opravdu nepoškrábatelný, zkoušel to :D . A já mám kombinaci wolframu a přírodní perleť. Na obrázku se mi nelíbil, ale naživo je opravdu kouzelný, háže odstíny zelené, modré, růžové bílé,...někdy mi připadá, jako by to nebyla perleť ale nějaké očarované kamínky od lesních víl :) :D. Nejhezčí je ale pod vodou :). :D
Odpovědět
Profilova fotka
jo a rytí není nijak extra náročné, provádí se laserem nebo diamantem. Diamantové je těžší a proto se většinou dělá laserem nás na oba prsteny dohromady stálo 1000kč. :)
Odpovědět
Ahoj dekuju za odpověď, máme v plánu ten wolfram, koukali jsme se na americký stránky a mají jich tam hafo i se zlatem a kamínky (ale už nevím jestli jsou nalepeny nebo vsazeny), ne jak u nás minimum... Našla jsem pana Kalaše, že by je měl vyrábět, ale nejsem si tím 100% jistá... Objevila jsem jich spousty, ale žádný nás 100% nenadchnul, počítali jsme za prstýnky dát max. 20-30 tis... Partnerovi se líbí prostě ta ¨nepoškrabatelnost¨ a mě zase když budu opět těhotná a oteču :-D , tak se dá při nejhorším jednoduše rozbít... Též se mi líbí ta perleť, ale žádná mě neuchvátila natolik, že bych jí musela mít, jediná mě uchvátila tato http://www.justtungsten.com/product_i... ale zase objednávat z Ameriky (partnerovo kamarádka by nám to přivezla/poslala) a velikost odhadovat a čekat že mi bude se mi ryskovat nechce :-( zkusíme se zajet podívat do ok-snubniprsteny.cz a uvidíme :) Ještě jednou moc děkuju :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?