Prstýnky Praha a okolí, do deseti tisíc, poradíte?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli byste mi někdo mohl doporučit zlatnictví. Chtěli bychom do těch prstýnků dát opravdu do deseti tisíc. Vím, že je to celkem málo, ale bohužel na rozhazování nemáme. Zároveň si myslim, že se takhle sehnat dají. Chtěli bychom asi bílé zlato, ale nelpíme na tom. Já bych chtěla na svém kamínek, klidně i zirkon. Je nám jasné, že budeme vybírat z těch jednodušších, ale jsme jedině rádi. Žádné další specifické požadavky asi nemáme. Děkuji.
Odpovědět
Byli jsme na veletrhu, kde bylo fakt hodně nabídek, ale pod deset to vidím bledě..... Hodně teda záleží na tom, jakou máte oba velikost a jakou byste chtěli šířku prstýnku, ale nám (a to chci bez kamínku) vycházely nejlevnější asi za 12 000,- (velikosti 56 a 57, šířka 4 mm). Taky je varianta vyměnit zlato za levnější drahý kov (paladium nebo stříbro) anebo si vybrat třeba ocelové (například damasteel), které jsou ještě levnější.....
Odpovědět
Máme od Goldex asi za 8tis. oba, byli jsme vyzkoušet v Kralupech kvůli velikosti a pak si objednali přes net. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My pojedeme do žabky....je to tedy až u Jablonce nad nisou, ale je možné objednat i přes web. My budeme mít 4mm já 52 s 6 zirkony, přítel 59. Bílé zlato za 9.370Kč. Takže paráda a výběr neskutečný. Máme to asi 2 hodiny od domova, ale i tak se nám tam cesta vyplatí. Pak si je necháme zaslat poštou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?