Prstynky na svatbu 2016

Profilova fotka
Ahoj vsem budoucim nevestam, Ja je uz mam objednane z chirurgicke oceli z internetu. Kde si objednavala i pribuzna. ;-) Pochlubte se jake budete mit prstynky na svatbu 2016 :-) Co na ne rikate?
Odpovědět
ahoj, máš velmi pěkné prstýnky :-) kde jsi je objednávala? A proč chirurgická ocel?
Odpovědět
Profilova fotka
jsou moc hezké:-)
Odpovědět
Ahoj, chci se Vás zeptat na názor: myslíte si že je blbé když si na svatbu koupíme levné prsteny z chirurgiky a za rok po svatbě si objednáme naše vysněné? Chceme to udělat kuli financím, jelikož svatba už nás bude stát takhle hodně moc.
Odpovědět
Ahoj, my jsme si nechali dělat zlaté prstýnky v zlatnictví www.brilance.cz a vřele doporučuji. Pán je velmi ochotný a snaží se vyjít ve všem vstříc. Pokud dodáte svoje zlato, tak vám z něho vyrobí prstýnky /lépe řečeno gram vašeho zlata vymění za gram svého/ není to jako v ostatních zlatnictví kde vykupují gram za max. 400 a zbytek je nutné doplatit. My jsme měli zlato zděděné a tak jsme na prstenech zaplatili pouze práci ve výši 6000 Kč. Na prstenech mám i brilianty, které mi také zaplatilo zděděné zlato. Takže pokud máte nějaké zlato doma, které nenosíte určitě zvažte i tuto variantu. :-) Níže posílám obrázek prstenů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mi se rozhodujeme mezi dvema :)
Odpovědět
karkulkad: určitě ne, nemusíte si objednávat vlastně vůbec žádné, může ti přítel nasadit tvůj zásnubní a ty mu třeba nějaký půjčený a pak si koupíte jiné, mám kamarádku, co snubáky vůbec nemají, nechtěli :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Chantal27 Tak to je bomba! Já jsem dala na svých 5,5 g prstenu 24 g svého zlata abych prsten zaplatila. To je naprostá bílá vrána, že bere 1 gram zlata na výměnu. Jinde je to jak píšete, že vykoupí za 500 a prodá za 1300 jeden gram. Měli jste štěstí na zlatníka! To já Bohužel říct nemohu. Gratuluju.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?