Prstýnky na přání

Prosím, máte tip, kde v Praze nebo okolí Kladna (Slaný,Berou,Rakovník,Kralupy) by mi jen levně trochu pozměnili ty jejich prstýnky? Všude nabízej různě "počáraný" jako je pískování nebo žlábek a tak...ale já mám vymyšlenej svuj vlastní vzor. pískování A nechci jen za to, že ty čáry budou trochu jinak dávat x tisíc navíc. Vlastně i když je to na zakázku, tak mam představu do 8 000. Myslíte,že to někde půjde? Projela jsem snad všechny stránky a prošla spoustu klenotnictví a žádnej prstýnek se mi prostě nelíbí a ten co jsem vymyslela je prostě fakt krásnej :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus ok-snubniprsteny.cz to je v Kladně...
Odpovědět
My jsme byli v Praze v Brilasu, zakázku si převzal sám na sebe zlatník pan Linhart a díky tomu si myslím, že jsme nemuseli mít prstýnky přesně v té podobě, jak mají v obchodě (nebo v eshopu). Nechtěli jsme tedy nic moc jiného, ale zvolili jsme si šířku, a tvar. Byl velmi ochotný. (nevím tedy jak s cenou...my dali za oba 6000 a měli jsme svoje zlato). Ale jinak v malém zlatnictví ti určitě udělají prstýnky podle tvého návrhu. Nevím, jestli máš s pískováním zkušenosti...i tady na beremese jsem mnohokrát četla, že se pískování časem "vyleští" a zlatník mi to potvrdil.
Odpovědět
Zkuste zlatnictví Medusa, je to v Praze na Žižkově - Sladkovského náměstí 5). Mám od nich zásnubní prstýnek dle přítelova návrhu z bílého zlata a briliantem a vyšel levněji, než kdyby kupoval nějaký už hotový. Tam si budeme nechávat dělat i snubní. Paní zlatnice je šikovná, doporučili nám jí kamarádi.
Odpovědět
Nám dělal prstýnek na přání Rydl, ale do 8 tisíc to tedy nebylo
Odpovědět
Profilova fotka
My máme ze zlatnictví Věra Macháčková v Praze na Vinohradech - vlastní poměrně složitý vzor poměrně složitou technikou. Tak jsme dali 4000 za zlato a 4500 za to rytí. Ale pokud to chcete jen pískovat tak by to bylo asi levnější.
Odpovědět
Zkus Daloo nebo Polomio
Odpovědět
@versyk koukala jsem na stránky tý Medusy a nic tam nejde pod 10 000,to bude vlastní návrh levnější než si u nich vybrat?
Odpovědět
@polykarpa Jakou máš přesně představu?
Odpovědět
polykarpa: můj prstýnek dle vlastního návrhu, z bílého zlata s jedním malým briliantem stál něco málo přes 6000,-
Odpovědět
V Goldexu dělají prstýnky na přání. Jsou tam moc ochotní a super jednání. Sídlí v Kralupech.
Odpovědět
@juanitka myslíš představu toho vzoru? těch čar? To řikám nerada,abych to měla skoro jediná na světě a nikoho jinýho to nenapadlo :D
Odpovědět
@polykarpa Chápu. :)
Odpovědět
Článek se načítá
@hlasimse tak pan Nešleha mi napsal,že vlastní návrhy nedělaj a po dotazu,co tedy znamená na zakázku,když ne podle fotky a že to mají uvedené na stránkách,se už neozval... ]-(
Odpovědět
@polykarpa Dobrý den, my bychom Vám určitě rádi pomohli, prstýnky na zakázku vyrábíme běžně. Zavolejte na naši bezplatnou linku, paní Bártlová vám určitě poradí. Tel. 800 677 776. Nejsme sice z Prahy a okolí, ale vždy se pokusíme to vymyslet tak, abyste byla spokojená.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@polykarpa Aha, tak to je vtipné, když to tam na stránkách píšou... Asi jen jako reklama!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prsteny na zakázku děláme dle Vašeho přání. Takže určitě mat podle Vašeho návrhu nebude problém. Stačí zaslat typy prstenů + požadovaný mat a můžeme sestavit přibližnou kalkulaci. Dotaz můžete zaslat na email uvedený na našich webových stránkách nebo i osobně na prodejně, kterou máme v Kralupech nad Vltavou. Hezký den Goldex Kralupy
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám nabídl originální designové prsteny z damasteel oceli. Jsme rodinná firma ze středních čech. Je možné se s námi podílet jak návrhu Vašich prstenů, tak se podílet i na výrobě, případně si pod naším vedením se snoubencem prsteny sami vyrobit a mít tak i krásný neobvyklý zážitek. Zde malá ukázka našich prstenů. Krásný den
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Tak děkuju za rady,nakonec jsme vybrali Daloo. Cena cca 10 000 a bude to vyrytý ten vzor do titanu. U kombinace materiálů prý hrozí ošoupání stejně jako u pískování nebo mat a leskem...Tak jsem zvědavá,jak to dopadne... =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?