Prstynky do 10tis?

Profilova fotka
Je vubec mozne sehnat pekny prstynky do 10tis? Chci minimalne 1 kaminek. Zluty zlato pod 14 pry nesezenu, chirurgickou moc nemusim. Prosim o nakou inspiraci
Odpovědět
je. koukni na wolframové prstýnky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tinkacik_sk Zkus se podívat na Prsteny Žabka - manželé Ulrichovi :)
Odpovědět
Sezenes urcite, akorat je potreba jet do mensiho zlatnictvi na malem meste, a nekupovat z toho, co ti vybehne na googlu. My mame nadherne prsteny, ktere nam s dodanim vlastniho zlata vysly na 5000kc za oba. Rydl atd je sice pekny, ale trosku predrazeny.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz jsme vybirali prstynky, tak jsme narazili v klenotech i na zlate snubaky (se zirkony) kolem 11-12tis., byly akorat tenke a lehoucke, my je zavrhli protoze na nase baculate prsty byly moc uzke :-D pripadne mrknete po jinych materialech (wolfram, titan) a nebo pokud manzel vi, ze ho moc nosit nebude, tak ty muzes mit zlaty a on stribrny..
Odpovědět
Seženete, jen musíte hledat opravdu malá zlatnictví - nejlépe soukromou malou dílničku. Nás vyjdou nakonec prstýnky za 9tis. z bílého zlata, 3 diamanty + krásná rytina ;-) , šířka 4 a 5 mm - takže si myslím, že je to akorát
Odpovědět
Souhlasím s @dasara hledejte v malých zlatnictvích. Když dodáte vlastní zlato, tak taky hodně ušetříte. Nebo to zkuste v Polsku, tam to vyjde levněji.
Odpovědět
máme snubáčky z bílého zlata, já s kamínkem, jinak vzor prstýnku lesk + mat, oba dohromady za 7200 aji s poštou :) prsteny žabka :) - na prosbu pošlou aji vzornik velikosti přesně pro typ prstýnků které budete mkit v užšim výběru :) úžasné jednání, doporučuji :)
Odpovědět
@tinkacik_sk Ja odporucam http://snubni-prsteny-lk.cz/snubni-pr... Vsetky modely dokaze pan spravit aj v cisto zltom zlate, pripadne kombinaciach akych chcete. Vyrobi vam aj ine prstienky ako ma v nabidce. Gravirovanie a krabicku dava zdarma, berie to ako samozrejmost. Je to maximalne skromny clovek, my mame obrucky od neho, mam tam 3 diamanty a su z bieleho zlata, par stal 10 500 Kc.
Odpovědět
taky doporučuji prsteny Žabka....já mám bílé zlato a 1 briliantík, přítel stříbrný - dohromady za asi 6780,- oba zlaté se do 10 vejdou...
Odpovědět
Profilova fotka
Ju holky tak jdu omrknout :-). My mame zatim predbezne vybrany stribrny a tyto http://www.snubni-prsten.cz/3308-eleg... ale za stribro 5274,- mi prijde teda dost. Wolfram vubec netusim co je ani jak vypada. Xirurgicka ocel je pro me spinava bizu. Nastavajici urcite prstynek nosit nebude pac do prace nesmi a uz ho vidim jak ho bude sundavat nandavat. Vlastni zlato na roztaveni nemame a tady mi fakt za zlato rikali vsude 14tis :-(
Odpovědět
@tinkacik_sk ahoj, já mám stříbrný se zirkonem za cca 1000 a přítel - nebude ho nosit, si vybral za 290 chirurgickou ocel. Oba jsme takoví neprstýnkoví
Odpovědět
@tinkacik_sk Tak by jste taky mohli ušetřit, když by jste příteli , který ho nebude nosit, nechali udělat prsten stříbrný , se stejným vzorem jako tvůj zlatý.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@134 pozeram a prve prstienky zacinaju na 11500,- ktore mate vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky u Zabky jsem se zamilovala asi http://www.prstenyzabka.cz/cs/kolekce... pro me samy kaminky jen teda hladkej pro xlapa se mi moc nelibi ale ten damskej je krasnej
Odpovědět
Profilova fotka
@tinkacik_sk Pokud vylozene netrvas na zlatu, doporucuju za me titan. Tvrdsi nez zlato a chir ocel, jeste se do neho daji dat kaminky a od bileho zlata je k nerozezrnani.. Cena kolem 3-4 tis. Diky tomu mam i male diamanty tisicovka za kus :-) Ale zalezi na tobe, nekdo proste na zlatu trva...
Odpovědět
Profilova fotka
@craki ja mam vsexno zlato zluty ale zatim nosim prevazne stribro. Jediny co nexci je xirurgicka
Odpovědět
přispěju také do diskuze - zvolili jsme damasteel (dvojitě kovaná ocel) z rodinné dílny Kredum. Udělali jsme si tam výlet (kousek je hrad Pecka :-), nechali se změřit atd. Místo diamantu jsme si vybrala moissanite, což je synteticky vyrobený kamínek, který je od diamantu k nerozeznání. Výhoda oceli je, že se nepoškrábě, a damasteel má navíc jemný vzorek (ale je to otázka volby, jak moc má být vidět). Stály nás celkem 7500 Kč, a jsem z nich nadšená.
Odpovědět
Profilova fotka
@tinkacik_sk titan ma podobny odstin jako ocel, je trosku vic od seda, jako bile zlato, takze vedle stribra pusobi taka nejak temneji :-) ostatne jako bile zlato :-) Tak si zkus nekam zajit na titanove prstynky, jsou velmi podobne tem ocelovym, ale jsou mnohem tvrdsi...A cena... My byli a porad jsme nadseni :-)
Odpovědět
@tinkacik_sk My mame cislo 36. Ta cena zavisi aj od velkosti a hrubky prstena. Ja mam tenke prsty, takze mam velkost 49, ale zase sme chceli sirsie ako su na obrazku. Pocita to mlady muz na gramaz, u nas to vyslo narovnako. Ma vselijake aj ine ako na internete a jednoduche, take ako si dala, ze sa vam pacia, bez problemov vyrobi. Takisto si mozte pokombinovat kadeco aj z toho co tam ma, pripadne mu poslat obrazok, ci je schopny to urobit a nacenit. Ja som z neho bola fakt uzasnuta,aky je to skromny clovek a jeho praca je super v porovnani s velkymi zlatnictvami. Drzim palce pri spravnom vybere :)
Odpovědět
my máme damasteel, vyšly nás na 5 400,- máme každý trochu jiný vzor a šířku, je tam spousta možností. Navíc doživotní servis. Manžel jde teď ani ne 14 dní po svatbě si nechat prstýnek zvětšit :-)
Odpovědět
My máme stříbrné, jednoduché kroužky a vyšly nás na 4000.
Odpovědět
Já také doporučuji prsteny Žabka (rodina Ulrichova) sídlí ve Smežovce. Prstýnky z bílého zlata + 3 malé briliantíky. Cena i s poštovným 10 120,- a jsou nádherné. Na webových stránkách mají i orientační kalkulaci cen :-) Kam se hrabe Bisaku, Rýdl apod. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@01lucik taky mame damasteel, celkem za 4000Kc a kovali jsme si je sami :-) partnerovi ho kovar trosku zmensil jeste pred konecnym leptanim v kyseline
Odpovědět
@viki83 my jsme taky neprstynkovi. :-) Takze to nebudeme taky hrotit, misto toho si chceme poridit pekne hodinky, na to my jsme.:-)
Odpovědět
Zdravím, my máme prstýnky ze zlatnictví Zlatý slon. Oba z bílého zlata, můj má tři malé diamantíky. S rytinou stály dohromady necelých 6500,-. Ale jsou lehoučké, jednoduché a máme malé prstíky :-). Podívej se na jejich stránky, určitě si vybereš.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vrátítm se k původní otázce: u zlatých prstenů záleží na šíři i na velikostech - alespoň slušný zlatník počítá materiál s přesností na desetiny gramu, takže menší prsten je vždy levnější než velká velikost. Posílám pár obrázků prstenů ze 14ti karátového zlata (585/1000), u kterých se určitě vejdeme do 10 tisíc, případně i s malým briliantem. Co se týče materiálu, i stříbrný či ocelový prsten bude mít samozřejmě pro Vás vysokou hodnotu danou okolnostmi jeho pořízení, ale zlaté prsteny mají trvalou hodnotu vyjádřenou puncem, takže se v rodinách často dědí z generace na generaci.. a tvoří i vlastně takovou zálohu na případné horší časy. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, u nás by jste si také mohla vybrat. Máme velkou nabídku ručně vyráběných prstenů a do 10 000 Kč. Koukněte na našem webu , třeba to bude právě Váš vysněný :). Mějte se krásně, Vaše SlevoSvatba.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme prstýnky od Žabky z bílého zlata, v mém prstýnku jsou 3 brilianty. Dohromady jsme platili 8200 Kč a jsme moc moc spokojení :-)
Odpovědět
posílám foto k mému příspěvku-my máme doma tyto od Žabky
Odpovědět
@tinkacik_sk Do 10 tisíc seženeš,ale nějaké obyčejné. Já budu mít prsten ze žlutého zlata s 5 kameny + vyrytí datumu za 12 tisíc,a můj nastávající o něco levnější,protože bude mít prsten bez kamenů.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?