Prstýnky-bílé zlato, nebo palladium?

Prosím, kdo se při výběru snubních prstýnků také rozhodujete mezi bílým zlatem a palladiem? Jaké vidíte výhody a nevýhody obou materiálů? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam z bile zlato s palladiem. Bylo mi doporuceno. Zas takovy markantni cenovy rozdil v tom nebyl. Bile zlato se musi porodiovat a casem ztratí svuj lesk a oloupe se to znamená ze vyleze jemne nazloutla barva bileho zlata (neni ciste bile) a aby byl prsten zase krasny musi se zase porodiovat a to stoji cca 300,- vetsinou ztrati barvu po roce takze kdyz to spocitate je to šul nul. Spis zalezi co od prstynku cekate 😉
Odpovědět
Bílé zlato se nemusí porhodiovat, ale není potom tak zářivě bílé jako stříbro. My máme půl žluté, půl bílé zlato. Původně jsem byla trochu zklamaná, vedle toho žlutého mi moc bílé nepřipadalo. Možná to ale bylo tím, že původní prsteny zlatník udělal jinak než měly být (mezi bílým a žlutým nebyla rýha). Teď jsem s prsteny naprosto spokojená, rozdíl vidět je, bílá část je bílá. Jen ne taková, jako je stříbro. (prsteny máme 9 měsíců a nejsou nijak poškrábané)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?