Prsteny - kombinace bílého a žlutého zlata, máte někdo?

Holky, dneska jsme byli ve zlatnictvi a slečna prodavačka říkala, že v 99 % si nevěsty kupují snubní psteny z bílého zlata a že například ze žlutého zlata si objednává tak asi 1 % zákazníků, což nás překvapilo...Přemýšlíme o prstýnku kombinovaném z bílého a žlutého zlata, protože nosím ráda stříbro, tak aby to trochu ladilo s tím bílým zlatem a přesto bylo zakomponováno žluté zlato, jako jakýsi prvek důležitosti a výjimečnosti, co prostě hned každého trkne, že se jedná o snubní prsten :-) Máte taky někdo tuto kombinaci, nebo je to spíše ojedinělé? Díky za odpověď :-)
Odpovědět
máme kombinaci bílé žluté, mám fotku v albu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v poslední době skutečně bílé zlato vede, ale kombinace žluté + bílé zlato je také velmi oblíbená, alespoň u nás :-) Budu-li mluvit o zlatých snubních prstenech, odhaduji tak 70% bílého zlata, 20% kombinace barev a 10% prstenů ze žlutého zlata. Zahrnu-li však do statistiky i ocelové snubní prsteny, minimálně v polovině případů volí snoubenci modely částečně pozlacené. Takže pokud se Vám kombinace žluté + bílé zlato líbí, neváhejte - tyto prsteny vypadají opravdu luxusně! :-) Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
My budeme mit žluté zlato :-):-)
Odpovědět
Já bych chtěla kombinaci žlutého a bílého zlata - taky mám nějaké varianty ve svém albu - líbí se mi a přijde mi praktická, protože se dá dokombinovat téměř ke všemu, ale přítel chce z čistě bílého zlata, tak uvidíme, co nakonec zvítězí. Každopádně, kdyby bylo na mě, neváhám ani vteřinu. :)
Odpovědět
my máme bílé a červené, taky mám myslím v albu...
Odpovědět
Původně jsem taky chtěla bílé se žlutým. Na ženichovi to ale vypadalo mrtvolně :-) Tak máme bílé s červeným, to je takové teplejší. Ale jinak se mi u prstýnků kombinace moc líbí a teď to fakt frčí.
Odpovědět
také máme kombinaci červeného a bílého
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem chtela kombinaci bileho s cervenym, ale na priteli vubec nevypadal pekne :-( jemu vice pasuje bile se zlutym. No co se da delat :-) tak ted vybirame ty prave :-)
Odpovědět
My budeme mít kombinaci bílého a žlutého zlata. V této kombinaci mám i zásnubní prstýnek a jedny oblíbené naušnice. Měli jsme dlouho vybraný jeden model, pak jsme se rozhodli pro jiný podobný, ale mnohem levnější a dneska jsme vybrali ještě jednu variantu, tak uvidíme co nakonec vybereme, ale v této barevné kombinaci to bude určitě. @xvitko13
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme prsteny v této kombinaci na našem eshopu.
Odpovědět
My máme kombinaci bílého a žlutého zlata a jsou krásné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme jen z bílého, ale pěkně vypadají třeba tyhle
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?