Prsteny jen přes internet

Chtěla jsem se zeptat, jestli jste někdo vybíral prsteny jen z obrázku na internetu a neviděl je naživo? Vyhlédli jsme si jedny, které vyrábí v zlatnictví v Brně a to máme přes celou republiku...
Odpovědět
Profilova fotka
@marhalka my jsme si vybrali přes internet a ted jsem je viděla naživo na veletrhu a vypadaly prostě jinak než na obrázku..bohudík vypadaly prostě lépe,ale po téhle zkušenosti bych si na netu prstýnky nevybrala..
Odpovědět
Profilova fotka
@marhalka Pokud máte možnost, udělejte si do Brna výlet. U prstýnků se osobní schůzka a možnost prohlédnout si je naživo určitě vyplatí.
Odpovědět
Stáhněte si obrázek a nechte si udělat stejné u zlatníka ve Vašem městě. Vyjde Vás to určitě levněji a můžete si tam pozměnit drobné detaily, abyste měli opravdu jedinečný originál. Já jsem nechala vyrobit prsteny podle obrázku z netu, vymyslela jsem si na ně rytinu dubových lístků a oproti těch z internetu byly levnější asi o osm tisíc. První fotka jsou ty z internetu, další fotky jsou můj jedinečný snubáček. ;-)
Odpovědět
@carvcoolka můžu souhlasit, nechali jsem si u zlatníka udělat podle vzoru od Brilasu a rozdíl je 10 tisíc :).
Odpovědět
@carvcoolka problém je, že v našem kraji zlatníci prakticky nejsou, sehnali jsme jen jednoho a ten se na vytváření prstýnků dle obrázku z internetu netvaril. Cena není problém, levnější bysme je asi výrazněji nesehnalo, v Brně je to přímo u zlatnika, nejde o řetězec typu Brillas
Odpovědět
Já bych si asi udělala výlet, pokud se vám prsteny opravdu líbí. Přece jenom, v plánu je mít je na prstě celý život. My jsme taky jeli pro prstýnek až do Pecky a byl to výjimečný zážitek a úžasné poradenství, které přes internet prostě nefunguje tak jako osobní schůzka. Nakonec jsme vybrali něco trochu jiného, než jaká byla naše představa podle obrázků, ony ty prsteny na ruce vypadají opravdu jinak a proto je dobré si je osahat. Pokud bych už přesně věděla co chci, tak bych přes internet klidně objednala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?