Prsteny Danfil

Profilova fotka
Ahoj. Máte někdo zkušenosti se šperkařstvím Danfil??
Odpovědět
@lucieneli Ahoj :) My od nich máme objednané prstýnky. Byli jsme se na ně dívat osobně a pak jsme přes mail řešili ještě úpravy na míru podle našich představ. A bylo jich mooooooc. Komunikace úplně úžasná ať už při osobním setkání či při mailové komunikaci. Už se moc těšíme na výsledek. Prsteny by měly být někdy na přelomu leden/únor tak uvidíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Super. Děkuju mockrát :) Taky se chystáme osobně, tak se hned těším víc ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, delali mi prsten na zakazku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám čerstvě zásnubní. Přítel říkal, že vše super, zvažujeme snubní :-)
Odpovědět
Ahoj, mám od nich zásnubní a asi od nich budem mít i snubní, skvělá komunikace, prsteny se dají upravit dle tvých požadavků a cenově mi to přišlo taky ok, za mě doporučuji :-)
Odpovědět
@mabendov Dobrý den, už máte prstýnky? A jste spokojeni? Děkuji
Odpovědět
Já už půl roku nosím zásnubní a spokojenost, je pořád stejně krásný, jen samozřejmě zlato na "dlaňové" straně je už ošoupané, ale to je u všech prstýnků...
Odpovědět
@anula1 zdravím, bohužel jsem ještě neměla cestu do Liberce takže na mě už asi měsíc čekají v obchodě. Šly by i poslat, ale my si je chceme vyzvednout osobně protože mám prsten přizpůsobený na míru k mému zásnubnímu a chci mít jistotu že vše bude stoprocentní, Ale co jsme byli na zkoušce před dokončení, tak vše sedělo a byli jsme velmi spokojeni s provedením a to prý ještě neměly povrchovou úpravu a chyběly rytiny. Pojedeme pro ně snad někdy začátkem března, už se nemůžu dočkat. :-)
Odpovědět
@mabendov Děkuji za odpověď. Jestli si vzpomenete tak pak napište jestli bylo opravdu vše ok :) Děkuji
Odpovědět
@anula1 rádo se stalo ;-) jsem ale dost zapomnětlivá :-N takže pokud bych se dlouho neozývala klidně se připomeňte, nejpozději v půlce března už by měly být určitě doma :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My už máme prstýnky doma a naprostá spokojenost :-) jsou nad očekávání krásné :-)
Odpovědět
@mabendov Dobrý den, už máte prstýnky doma? A jste spokojení?
Odpovědět
Článek se načítá
@anula1 přeji hezké velikonoční pondělí ;-) Prstýnky jsou doma a jsme nadšení. Cenově nás vyšly ještě líp než jsme čekali a vypadají krásně a přesně podle představ. Vše tak jak jsme si domluvili a navrhli. Jen zatím čekají v krabičce na svůj velký den :-D
Odpovědět
@mabendov Moc děkuji za info, jsem ráda, že se Vám líbí :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?